2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkeseeee günaydıınnnnnnnn kızlar bugunde özel doktra gıdecegım dogum için filan konuşacağım....
şimdi ultrasonun bebege zararı varmı ben gecen hafta çarşamba günü ultrasona gırdım.. bu haftada ikili tarama için ense kalınlıgını ölçmek için gireceğiz...
sanki üstüste çok bakılmış olcak sanki

bir tane dr a gidiyorsan drun onu düşünmesi gerekiyordu özge. yani madem bu hafta ikili test var neden geçen hafta çağırdı seni. ultrasyonun bebeğe çok büyük zararı yoktur tabi ama çok yararlı bişey de değil. olabilidğince az girmek gerekiyor. bu seferlik git ama bence kontrollerini ayda bire denk getirmesi gerekiyor

hıı dooru didin:27:

amin canım inş.

dün bende patlıcan musakka yaptım ama ya bu patlıcan hep kafama takılyo...yani patlıcanda etli yemeklerde güzel olyo, eti yemek için bahane resmen ama hani patlıcanı normalde bile nikotinden dolayı önermiolaer ya, aceba hamileyken yemesekmiki..:53:

keşke sana gelseydim :60::60: hiç öyle düşünmemiştim çok seviyorum patlıcanı araştırmak laızm ama zararı olsaydı dr larımız uyarırdı mutlaka. pimpirikliller ya cinsiyeti bile söylemiyorlar. bunuda düşünürlerdi heralde.

Zararı olsa doktor bakmazdı herhalde. Ama ablam iki hafta üst üste baktırma zararı olabilir dedi. Bende sonuçları telefonla öğrendim. Yani gidip de öğrenebilirdim hem bebişi de görebilirdim ama zararı olabilir deyince tuttum kendimi .:49:

tabiki doktor bakmaz canım da ben 3 kere baktrmış olacağım. kafama takmam normaldir diye düşünüyorum.. doktorumu arayıp sordummm ultrasonun bebege hiç bir zararı olmaz dedi... içim rahatladı şükür :nazar:

hg cnm ben devlete gidiyordum özelden devam ediiyorum. geçen hafta çarşamba 2li tarama yapıldı sonucunu merak ediyorum bende :):):)
:nazar:

İstanbul hariç her yerdeki devlet hastanleri iyi, biz burada kalabalıktan sefil oluyoruz. Korkuyorum çok bende devlete gitmeye.
Bürokrasi olunca, bir de çalışınca zaman kıymetli.

Kaçıncı haftadasın cinsiyeti göremedin sanırım.:6:

Selam kızlar,

Bende aranıza katılayım. Bizde 11+3'üz bugün.
16 Ekimde 2'li testimiz var bakalım:)
Sizler neler yaptınız? Ne durumdasınız?

Bu randevuda cinsiyet belli olur mu? Çok önemli değil ama sanırım artık oğluşum ya da prensesim diye sevmek istiyorum.
Sadece merak:) Yoksa hepsi aynı.... Sağlıklı hayırlı olsunlar da:)

Sizler kaçıncı hafta da öğrendiniz? Özel hastaneye mi devl hastanesine mi gidiyorsunuz?

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hoşgeldin canım.Çoğumuz testi yaptırdık. Birkaç kişinin cinsiyetini söyledi doktor ikili test zamanı. Ben özele gidiyorum. İlk bebiş mi ?

Selam kızlar,

Bu randevuda cinsiyet belli olur mu? Çok önemli değil ama sanırım artık oğluşum ya da prensesim diye sevmek istiyorum.

Sizler kaçıncı hafta da öğrendiniz? Özel hastaneye mi devl hastanesine mi gidiyorsunuz?

hoşgeldin...cnm cinsiyeti belli olanda var olmayanda var, dr a göre değişiyor bu durum yani:)
selam kizlar herkeze iyi bir hafta diliyorum.nasilsiniz bakalim.
hoşgeldin..
tatlı dimi teyzesi ömrüm o benimm ömrümmmm:69:

aa bak yaz kızım, ömür çocuğumuza koyabiliriz, aklımızda olsun bak:))

Selam kızlar,

öncelikle hayırlı olsun.
biz 11+4ken yaptırdık doktor sadece tahmin ediyorum kız olabilir dedi 4 gün sonra sonuçları alamya gittiğimizde de daha erken ama %80 kız dedi yani az çok tahin edebiliyorlar.
bizimde ilk olduğu için hiç farketmiyo ama ben eşimin annesi yüzünden çok istedim ve öyle dua eettim umarım sonuç değişmez.
tabi en önemlisis sağlık olmaları.
biz özele gidiyoruz bide sağlık ocağıda takip ediyor.

bir tane dr a gidiyorsan drun onu düşünmesi gerekiyordu özge. yani madem bu hafta ikili test var neden geçen hafta çağırdı seni. ultrasyonun bebeğe çok büyük zararı yoktur tabi ama çok yararlı bişey de değil. olabilidğince az girmek gerekiyor. bu seferlik git ama bence kontrollerini ayda bire denk getirmesi gerekiyor

keşke sana gelseydim :60::60: hiç öyle düşünmemiştime çok seviyorum patlıcanı araştırmak laızm ama zararı olsaydı dr larımız uyarırdı mutlaka. pimpirikliller ya cinsiyeti bile söylemiyorlar. bunuda düşünürlerdi heralde.

canım ben 1 tane doktra gıtmyorum şuan araştrma içindeyim...
taramam yaptrdıgım özel hastane....
bugun gideceğim ise kendi muanesi olan bi doktor....
ben pipirikli bi anne adayıyım :D
:emir_bebek:

tabiki doktor bakmaz canım da ben 3 kere baktrmış olacağım. kafama takmam normaldir diye düşünüyorum.. doktorumu arayıp sordummm ultrasonun bebege hiç bir zararı olmaz dedi... içim rahatladı şükür :nazar:

İyi o zaman ya ben de gitmek istiyorum . Hem bebişi görürüm hem test sonucunu iyice anlatır. Hem de ne zaman tekrar gitmem gerektiğini söyler. Uff ya sıkıldım buradan. Evden lojmana lojmandan eve :59::59:

bazen yanılıyorlar tatlım daktırlar ama bide şu tarafından bak günde kaç kez ultrasyonda bebiş görüyorlar artık neyin neresi olduğunu çözmüşlerdir bence ama bazılarıda yanılabiliyor tabe:40:
bizim doktorun geleni gideni çok var... hani çok gençde değil tecrubeli yani... kendi de dedi bu haftalarda söylemem aslında net olmadığı için ama bu direk gösterdi dedi. hayırlısı bakalım...

bende bir yandan hemen söylesin istiyorum bir yandanda yanlış söylerse ilerde hayal kırıklığı olur ondan korkuyorum. bizim bir komşumuz kızı olacak diye her şeyini aldı birde bu kadına 9 ayına kadar kız dediler. bir doğuruyor şok erkek. bütün pembe kıyafetleri başka bir komşumuza verdi

bende ondan korkuyorumm.... ya yanılmışsaa...

Eki Görüntüle 267125

işteee benimm şehzademm kaan...ama silicem çabuk bakın:nazar::nazar::nazar:

oyy maşallahh allahım nazarlardan saklasın... sağlıkla uzun ömürler versin inşallah...
Selam kızlar,

benim 12h4g doktor cinsiyetini söyledi.... özel hastaneye gidiyoruz canım

İstanbul hariç her yerdeki devlet hastanleri iyi, biz burada kalabalıktan sefil oluyoruz. Korkuyorum çok bende devlete gitmeye.

ben tekirdağdayım buradaki devlet hastanelerinin kapısından giremiyorsun öyle kalabalık yanii... bide pahalı bi röntgen çektireksin git dışarda çektir daha iii valla... devlette 40 lira özelde 25 lira mı nee

hoşgeldin...cnm cinsiyeti belli olanda var olmayanda var, dr a göre değişiyor bu durum yani:)

hoşgeldin..

aa bak yaz kızım, ömür çocuğumuza koyabiliriz, aklımızda olsun bak:))

:61:
çocuk doğduğunda ismide omuzunda yazsa ne ka ii olurdu dimee:86::60:

12 haftamıza girdik çok şükür... bana erkek dedi ama ben nedense inanmıyorum bu kadar küçükken cinsiyet belli olumu diye :emir_bebek:
birde ilk bebeğimmm olcak :nazar:
tam net 4.aydan sonra belli oluyor diye duydum ama bilmiyorum ki :49:

Hoşgeldin canım.Çoğumuz testi yaptırdık. Birkaç kişinin cinsiyetini söyledi doktor ikili test zamanı. Ben özele gidiyorum. İlk bebiş mi ?

Evet canım ilk bebeğim Rabbim bağışlarsa.

Mayıs'tan beri forumda takılıyorum. Ee zaman ilerledikçe sorular farklılaşıyor :)
Senin de söyledi mi?
13. haftadasın sanırım..:49::49::49:

bizim doktorun geleni gideni çok var... hani çok gençde değil tecrubeli yani... kendi de dedi bu haftalarda söylemem aslında net olmadığı için ama bu direk gösterdi dedi. hayırlısı bakalım...

anladım canım bizim doktorumuzda aynı sizinki gibi kapısında kuyruk var sabah aradım randevular dolmuş artık bu kadınlar kaçta kalkıp aldıysa randevuyu:1:bende olsun dedim asistana sabah erken gelip kimse yokken işimi hallederim olurr dedi:6:

İyi o zaman ya ben de gitmek istiyorum . Hem bebişi görürüm hem test sonucunu iyice anlatır. Hem de ne zaman tekrar gitmem gerektiğini söyler. Uff ya sıkıldım buradan. Evden lojmana lojmandan eve :59::59:

nettede araştrdım uzman tv filan baktım ultrasonun şuana kadar bebege olan zararı kanıtlanmamışş.. yani zararı yok deniliyor...
bende bugun tkrar gideceğimm :D
4 hafta gitmicem zaten ozamana kadr da cınsıyetı tam net belli olur
erkek desede doktrum nedense inanmıyorum
daha 11 haftalkken söledi çünki

Evet canım ilk bebeğim Rabbim bağışlarsa.

Mayıs'tan beri forumda takılıyorum. Ee zaman ilerledikçe sorular farklılaşıyor :)
Senin de söyledi mi?
13. haftadasın sanırım..:49::49::49:

Söyledi canım 11+5 te. prensesim geliyor:66::66:. Benim de ilk bebişim . Nasıl hareket ediyordu 5 cm eller kollar kıpır kıpır çok sevinmiştim öyle görünce:60::60::60::emir_bebek:.

bu ne süs hey yarabbim.. :36: maşallah tosuncuğuna.. apak bu yaa.. kız güzeli. :nazar:

o gün doğumgünü pastasının üstü için resim çekiyorduk canım ondan boyandık bölee kedi kılığına..teşekkür ederis teyzesi:71:

kk-bayansu canım maşşallah oğluşun çok tatlı.allah nazarlardan saklasınn..saçlar falanda pek güzel...

KK BAYANSU masallah oglun cok tatli ve yakisikli.Allah sana bagislasin canim

Back
X