Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inanmıyorum. Aynen ya biz de öyle nisanda evlenme teklifi yaptı eşim Nisanda evlendik bebişimiz nisanda doğacak nisan olsun dedik. Ne tesadüf
![]()
selam kızlar
karşınızda erkek annesi bi aday duruyor artık
doktorum çok büyük ihtimalle erkek dedi
12. hafta yorumu bu
hata payı olmayan fikrini
3 hafta sonra söyleyecekmiş
bu arada hepiniz iyisiniz umarımmmm
ne kadar güzel nisanda senin için özel ve güzel bir ay demekki
benim içinde öyledir hayatımın dönüm noktaları gibi
eşimle nisanda sözlendik aynı ay büyük bir ameliyat geçirdim
ben ve kızım nisan doğumluyuz
allahın izniyle şimdide oğluşum nisanda doğacak![]()
normalde senin herzaman gittiğin doktorda ultroson yokmu? vardır herhalde.. bence senin doktorun ultrosonla ense kalınlığını ölçecektir. kan testi için belki senin gittiğin yerde labrotuar olmadığı için daha kapsamlı bir yere gitmeni söylemiştir. bence başka doktordan randevu almana gerek yok. sadece senin doktorunun istediği tahlilleri yaptıracaksın... yinede bir danış doktoruna nasıl yapalım diye.. oradaki ortamı bilmeden yorum yapıyorum ama....
ikili test için 70 lira verdik.
bundan önce bir test daha yapılmıştı kan+idrar onada 145 lira verdik... resmen soygun....
tunicim hoşgeldin cnm..güzel haberlerinle yüzüm güldü, cinsiyet için bişi dememiş dr un onu görünce ayrıca bi yüzüm güldüşaka bi yana cnm çok sevindim, hadi darısı ikili testin başına..inanmıyacaksınız ama 2 saatten fazla oldu takip edememiştim, bişi kaçırmadım inş.
![]()
enseyi ölçen bişe sölemedi.. daha erken dedi.. ama geçen hafta lekelenme olmuştu bende hemen gittik dr a akşam olduğu için benim dr um yoktu,nöbetçi olan dr erkek bu dedi :)) çok şaşırdım hiç beklemiyodum yani inanamadım doğrumu gördü diye.. cumartesi kendi dr uma kontrolüm vardı oda hi. bişe sölemedi.. yani ben hala emin değilim..
selam kızlar
karşınızda erkek annesi bi aday duruyor artık
doktorum çok büyük ihtimalle erkek dedi
12. hafta yorumu bu
hata payı olmayan fikrini
3 hafta sonra söyleyecekmiş
bu arada hepiniz iyisiniz umarımmmm
bende nerde bu yawru hayret dedimcumadan kalan işleerimi yetiştiriyodun şeker ?
yefrum yaa çok saoll valla benimde içim rahatladı ben anladımki evde yalnızımya kendimi çok dinliyom artık kafam rahat olacam inş.anem hareketmi ediyo o dedim evet ediyo dedik daktırım yaa kalkıp ultrason cihazını öpesim geldi okadar heyecanladım..haftayada inş. hayırlı haberler alırım 2.li test sonuçlarından..çok heveslenmee belki ense kalınlığı için konyadaki daktır ultrasonda baktığında bi tahmin edebilir cinsiyeti konusunda
inşaaaaallaahhh
öperim kuzim..
ya ama ama bizde işte böyle bi teselli bi umut istioduk
gözün aydın cnm hadi sağlıkla sıhhatle inş.![]()
öeldemi verdin canım bukadar parayı?? ben tıp fakültesinden aldım randevuyu acaba bendede okadar alırlarmıkine![]()
Ne güzel canım Allah gönlüne göre vermiş kızın varmış bir de erkeke bebek ne güzel. Evet ya zaman ne çabuk geçiyor meğer bir bakmışın evlenmişin bir bakmışın bebeği kucağını almışın. Hayırlısı ya.
çok teşekkür ederim canım artık ben sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
en kısa zamanda sende öğrenirsin kesin
ense kalınlığıda ölçüldü bebişimin
çok iyi dedi doktor amcası
bir kıpırdak birşey 3 boyutlu cd çekiminde resmen dansediyor
ablamıza hediye etti doktor yeni cd mizi
yarın kısmetse ikili test sonuçlarınıda aldık mı çok şükür bir etap daha bitmiş olacak
benim sormak istediğim burnunuz kanıyor mu hiç
son günlerde benim sık sık olmaya başladı
dün gece kanadı mesela
bu sabah tekrarakacak kanım damardamı durmuyor ne
tunicim hoşgeldin cnm..güzel haberlerinle yüzüm güldü, cinsiyet için bişi dememiş dr un onu görünce ayrıca bi yüzüm güldüşaka bi yana cnm çok sevindim, hadi darısı ikili testin başına..inanmıyacaksınız ama 2 saatten fazla oldu takip edememiştim, bişi kaçırmadım inş.
![]()
bak işte sen yazmıyosun diye bende yazamadımtunicim hoşgeldin cnm..güzel haberlerinle yüzüm güldü, cinsiyet için bişi dememiş dr un onu görünce ayrıca bi yüzüm güldüşaka bi yana cnm çok sevindim, hadi darısı ikili testin başına..inanmıyacaksınız ama 2 saatten fazla oldu takip edememiştim, bişi kaçırmadım inş.
![]()
hıımm anladım canım o zaman erkek olma ihtimali çok yüksek allah bağışlasın yavrunu sana
oyyşşş
bi elin yağda bi elin balda ohhh darısı başıma canımcııımm![]()
yok cnm ya bi banakaya gittim çıkamadım 1 saat, bide yemek..uzak kaldım
evet cnm ya relax yani bak öylemi böylemi derken yaşadığın güzel şeylerin tadına varmayı atlıo olabilirsin, o yüzden biraz polyanna ol bebem..insan çok heycanlanıo ya aklındaki herşey uçup gidio..biz doğurunca nasıl olcaz aceba..hi hi yimedik yerini bırakmıcaz dimekki:))
bu ne ya haftada bi dr a mı gidilir..hıhh![]()
inş. canım..ya bende olmuo burun kanamasıda bi kaç kişi vardı sanırım bu şikayeti olan..benimde bu sabah boğazımdan kan geldi..her sbh öğürmekten sanırsam kuru kuru..normaldir die düşündüm yani boğaz napsın her sbh böğğ böğğ![]()
yea pankaya gittik, evin kredisi o kadar yüklüki 1 saatte ancak ödedimbu tembelliğini neye borçluyuss acepp![]()
bak işte sen yazmıyosun diye bende yazamadımşaka bi yana bu ne yoğunluk yaf.. kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama cevaplayamıyorum.. maşallah hepinize.. tabe tabe cinsiyetler az çok belli oldu şimdi yaffrularınıza isim düşünüyorsunuz.. daha geriden takip edenler var canım.. bu ne hız.
. bekleyin bizde öğrenelim
![]()