2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tunicim hoşgeldin cnm..güzel haberlerinle yüzüm güldü, cinsiyet için bişi dememiş dr un onu görünce ayrıca bi yüzüm güldü:27: şaka bi yana cnm çok sevindim, hadi darısı ikili testin başına..inanmıyacaksınız ama 2 saatten fazla oldu takip edememiştim, bişi kaçırmadım inş.:53:

selam kızlar
karşınızda erkek annesi bi aday duruyor artık
doktorum çok büyük ihtimalle erkek dedi
12. hafta yorumu bu:52:
hata payı olmayan fikrini
3 hafta sonra söyleyecekmiş:53:
bu arada hepiniz iyisiniz umarımmmm

ya ama ama bizde işte böyle bi teselli bi umut istioduk:43::43:
gözün aydın cnm hadi sağlıkla sıhhatle inş.:nazar:

ne kadar güzel nisanda senin için özel ve güzel bir ay demekki
benim içinde öyledir hayatımın dönüm noktaları gibi
eşimle nisanda sözlendik aynı ay büyük bir ameliyat geçirdim
ben ve kızım nisan doğumluyuz
allahın izniyle şimdide oğluşum nisanda doğacak:46:

Ne güzel canım Allah gönlüne göre vermiş kızın varmış bir de erkeke bebek ne güzel. Evet ya zaman ne çabuk geçiyor meğer bir bakmışın evlenmişin bir bakmışın bebeği kucağını almışın. Hayırlısı ya.

normalde senin herzaman gittiğin doktorda ultroson yokmu? vardır herhalde.. bence senin doktorun ultrosonla ense kalınlığını ölçecektir. kan testi için belki senin gittiğin yerde labrotuar olmadığı için daha kapsamlı bir yere gitmeni söylemiştir. bence başka doktordan randevu almana gerek yok. sadece senin doktorunun istediği tahlilleri yaptıracaksın... yinede bir danış doktoruna nasıl yapalım diye.. oradaki ortamı bilmeden yorum yapıyorum ama....

ikili test için 70 lira verdik.
bundan önce bir test daha yapılmıştı kan+idrar onada 145 lira verdik... resmen soygun....

bende ikili test için 65 tl ücret verdim bilginize kızlar

tunicim hoşgeldin cnm..güzel haberlerinle yüzüm güldü, cinsiyet için bişi dememiş dr un onu görünce ayrıca bi yüzüm güldü:27: şaka bi yana cnm çok sevindim, hadi darısı ikili testin başına..inanmıyacaksınız ama 2 saatten fazla oldu takip edememiştim, bişi kaçırmadım inş.:53:

bende nerde bu yawru hayret dedim :1::1: cumadan kalan işleerimi yetiştiriyodun şeker ?
yefrum yaa çok saoll valla benimde içim rahatladı ben anladımki evde yalnızımya kendimi çok dinliyom artık kafam rahat olacam inş. :1::1: anem hareketmi ediyo o dedim evet ediyo dedik daktırım yaa kalkıp ultrason cihazını öpesim geldi okadar heyecanladım..haftayada inş. hayırlı haberler alırım 2.li test sonuçlarından..çok heveslenmee belki ense kalınlığı için konyadaki daktır ultrasonda baktığında bi tahmin edebilir cinsiyeti konusunda :52:
inşaaaaallaahhh :33::33:
öperim kuzim..

enseyi ölçen bişe sölemedi.. daha erken dedi.. ama geçen hafta lekelenme olmuştu bende hemen gittik dr a akşam olduğu için benim dr um yoktu,nöbetçi olan dr erkek bu dedi :)) çok şaşırdım hiç beklemiyodum yani inanamadım doğrumu gördü diye.. cumartesi kendi dr uma kontrolüm vardı oda hi. bişe sölemedi.. yani ben hala emin değilim..

hıımm anladım canım o zaman erkek olma ihtimali çok yüksek allah bağışlasın yavrunu sana:16:

selam kızlar
karşınızda erkek annesi bi aday duruyor artık
doktorum çok büyük ihtimalle erkek dedi
12. hafta yorumu bu:52:
hata payı olmayan fikrini
3 hafta sonra söyleyecekmiş:53:
bu arada hepiniz iyisiniz umarımmmm

oyyşşş:29:
bi elin yağda bi elin balda ohhh darısı başıma canımcııımm:64:

bende nerde bu yawru hayret dedim :1::1: cumadan kalan işleerimi yetiştiriyodun şeker ?
yefrum yaa çok saoll valla benimde içim rahatladı ben anladımki evde yalnızımya kendimi çok dinliyom artık kafam rahat olacam inş. :1::1: anem hareketmi ediyo o dedim evet ediyo dedik daktırım yaa kalkıp ultrason cihazını öpesim geldi okadar heyecanladım..haftayada inş. hayırlı haberler alırım 2.li test sonuçlarından..çok heveslenmee belki ense kalınlığı için konyadaki daktır ultrasonda baktığında bi tahmin edebilir cinsiyeti konusunda :52:
inşaaaaallaahhh :33::33:
öperim kuzim..

yok cnm ya bi banakaya gittim çıkamadım 1 saat, bide yemek..uzak kaldım:27:
evet cnm ya relax yani bak öylemi böylemi derken yaşadığın güzel şeylerin tadına varmayı atlıo olabilirsin, o yüzden biraz polyanna ol bebem..insan çok heycanlanıo ya aklındaki herşey uçup gidio..biz doğurunca nasıl olcaz aceba..hi hi yimedik yerini bırakmıcaz dimekki:))
bu ne ya haftada bi dr a mı gidilir..hıhh:63::63:

ya ama ama bizde işte böyle bi teselli bi umut istioduk:43::43:
gözün aydın cnm hadi sağlıkla sıhhatle inş.:nazar:

çok teşekkür ederim canım artık ben sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
en kısa zamanda sende öğrenirsin kesin
ense kalınlığıda ölçüldü bebişimin
çok iyi dedi doktor amcası:61:
bir kıpırdak birşey 3 boyutlu cd çekiminde resmen dansediyor
ablamıza hediye etti doktor yeni cd mizi
yarın kısmetse ikili test sonuçlarınıda aldık mı çok şükür bir etap daha bitmiş olacak

benim sormak istediğim burnunuz kanıyor mu hiç
son günlerde benim sık sık olmaya başladı
dün gece kanadı mesela
bu sabah tekrar :27: akacak kanım damardamı durmuyor ne

Ne güzel canım Allah gönlüne göre vermiş kızın varmış bir de erkeke bebek ne güzel. Evet ya zaman ne çabuk geçiyor meğer bir bakmışın evlenmişin bir bakmışın bebeği kucağını almışın. Hayırlısı ya.

aynen öyle gerçektende hayat çok hızlı akıyor
ağız tadıyla huzurla olsun dilerim hep hayatımız
allah hepimizi korusun :nazar::nazar:

çok teşekkür ederim canım artık ben sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
en kısa zamanda sende öğrenirsin kesin
ense kalınlığıda ölçüldü bebişimin
çok iyi dedi doktor amcası:61:
bir kıpırdak birşey 3 boyutlu cd çekiminde resmen dansediyor
ablamıza hediye etti doktor yeni cd mizi
yarın kısmetse ikili test sonuçlarınıda aldık mı çok şükür bir etap daha bitmiş olacak

benim sormak istediğim burnunuz kanıyor mu hiç
son günlerde benim sık sık olmaya başladı
dün gece kanadı mesela
bu sabah tekrar :27: akacak kanım damardamı durmuyor ne

inş. canım..ya bende olmuo burun kanamasıda bi kaç kişi vardı sanırım bu şikayeti olan..benimde bu sabah boğazımdan kan geldi..her sbh öğürmekten sanırsam kuru kuru..normaldir die düşündüm yani boğaz napsın her sbh böğğ böğğ:37:

bu tembelliğini neye borçluyuss acepp:60:

bak işte sen yazmıyosun diye bende yazamadım:27: şaka bi yana bu ne yoğunluk yaf.. kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama cevaplayamıyorum.. maşallah hepinize.. tabe tabe cinsiyetler az çok belli oldu şimdi yaffrularınıza isim düşünüyorsunuz.. daha geriden takip edenler var canım.. bu ne hız.:63:. bekleyin bizde öğrenelim :36:

35Aylin canım hayırlı olsun paşa geliyor sanırımm...inşallah test sonuçlarınızda iyi çıkar.canım benim arada bir kanıyor burnum kan basıncından dolayı olur demişti dr bana...hayırlısı bize inşallah bende öğrensem cinsiyeti biran önce.gerçi ilk başta sağlıklı olsun gerisi önemli dğeil.

yok cnm ya bi banakaya gittim çıkamadım 1 saat, bide yemek..uzak kaldım:27:
evet cnm ya relax yani bak öylemi böylemi derken yaşadığın güzel şeylerin tadına varmayı atlıo olabilirsin, o yüzden biraz polyanna ol bebem..insan çok heycanlanıo ya aklındaki herşey uçup gidio..biz doğurunca nasıl olcaz aceba..hi hi yimedik yerini bırakmıcaz dimekki:))
bu ne ya haftada bi dr a mı gidilir..hıhh:63::63:

eşim zaten diyoki çocuk doğunca senden korkulur yicen çocuğu diyo normaldede yolda tatlı bi bebek görsem nasıl haşin severim ben korkar yawrucak :1::1: inş. sağlıklı doğsunda heryerini yicem kuzucuğumun :64:
len ikili test için gidicem burda yapılmıyomuş ondan konya merkeze gitcem mecbur yaneeee :52::52:

inş. canım..ya bende olmuo burun kanamasıda bi kaç kişi vardı sanırım bu şikayeti olan..benimde bu sabah boğazımdan kan geldi..her sbh öğürmekten sanırsam kuru kuru..normaldir die düşündüm yani boğaz napsın her sbh böğğ böğğ:37:

haklısın ya gerçekten çok zor bir durum
benim hiç olmadı bu hamileliğimde
ama ilkinden bilirim ne olduğunu
artık bitmek üzeredir seninde kesin bu haller
iyi bak kendine boğaz acısıda çekilmiyor valla :nazar:

bu tembelliğini neye borçluyuss acepp:60:
yea pankaya gittik, evin kredisi o kadar yüklüki 1 saatte ancak ödedim:27:
bide yemek yidim 1 saat, işte bu mazaretler kopardı beni burdan 2 saaet:)):43:
bak işte sen yazmıyosun diye bende yazamadım:27: şaka bi yana bu ne yoğunluk yaf.. kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama cevaplayamıyorum.. maşallah hepinize.. tabe tabe cinsiyetler az çok belli oldu şimdi yaffrularınıza isim düşünüyorsunuz.. daha geriden takip edenler var canım.. bu ne hız.:63:. bekleyin bizde öğrenelim :36:

sen benle uğraşmayınca banada cvp hakkı doğmuo ama, olmuo böyle..
bizde birini işten çıkaryoz, onun pisliklerini tem,zlioz yoğunuz azcık, ama okuyorum bende no panic:)):32:

Back
X