2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
35Aylin canım hayırlı olsun paşa geliyor sanırımm...inşallah test sonuçlarınızda iyi çıkar.canım benim arada bir kanıyor burnum kan basıncından dolayı olur demişti dr bana...hayırlısı bize inşallah bende öğrensem cinsiyeti biran önce.gerçi ilk başta sağlıklı olsun gerisi önemli dğeil.

çok teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz:nazar:
valla Paşa da güzel isim koysak mı ne:52:
bu sabah uzun bir süre kanadı o yüzden meraklandım bende
geçer heralde bir süre sonra

Son düzenleme:
eşim zaten diyoki çocuk doğunca senden korkulur yicen çocuğu diyo normaldede yolda tatlı bi bebek görsem nasıl haşin severim ben korkar yawrucak :1::1: inş. sağlıklı doğsunda heryerini yicem kuzucuğumun :64:
len ikili test için gidicem burda yapılmıyomuş ondan konya merkeze gitcem mecbur yaneeee :52::52:

amaninnn yazık bebişlerimize bende de var o haşinlik:4:

eşim zaten diyoki çocuk doğunca senden korkulur yicen çocuğu diyo normaldede yolda tatlı bi bebek görsem nasıl haşin severim ben korkar yawrucak :1::1: inş. sağlıklı doğsunda heryerini yicem kuzucuğumun :64:
len ikili test için gidicem burda yapılmıyomuş ondan konya merkeze gitcem mecbur yaneeee :52::52:
bi huzur verin yefruya ya haftada bi dürtüklemeyin..bak ben sırf bebeğim için yani sabrediom:27::27: yoksa bende giderim yani haftaya ama gitmom, rahat etsin kuzum, anası bekler 3 hafta daha:36::36:

haklısın ya gerçekten çok zor bir durum
benim hiç olmadı bu hamileliğimde
ama ilkinden bilirim ne olduğunu
artık bitmek üzeredir seninde kesin bu haller
iyi bak kendine boğaz acısıda çekilmiyor valla :nazar:

benim bulantı, tembellik, uyku, üşenme, mayışma, kusma vs. geçti çok şükür, bi bu öğürme kaldı, oda diom öide alıştı heralde jimnastik niyetine her sbh yapıo hareketini, geçer inş:40:

bi huzur verin yefruya ya haftada bi dürtüklemeyin..bak ben sırf bebeğim için yani sabrediom:27::27: yoksa bende giderim yani haftaya ama gitmom, rahat etsin kuzum, anası bekler 3 hafta daha:36::36:

benim bulantı, tembellik, uyku, üşenme, mayışma, kusma vs. geçti çok şükür, bi bu öğürme kaldı, oda diom öide alıştı heralde jimnastik niyetine her sbh yapıo hareketini, geçer inş:40:

uyku tembellik yediğinden tat alamama faslı bende de vardı bu hafta daha iyi gibiyim
cinsiyet de belli olunca evdeki hesap çarşıya uymadı misali
kızdan kalanlar boşa çıktı yeni bir alışveriş şart oldu
liste yapıp eksikleri tamamlamam lazım
evde de işlerim var boya v.s. gibi
kış bastırmadan bitirmem lazım
çok çalışmam lazım çok yani :97:

Benim de Nisan ismi var ama çok güzel bir isim; Bolluk bereket demekmiş,zaten doğanın canlandığı ay ya :)
Rabbim kavuştursun inşallah.:52::52::52::52:

İnşallah canım ya . Kime desem beğeniyor. insan evladına her ismi yakıştıramıyor ya zor isim beğeniyor insan

uyku tembellik yediğinden tat alamama faslı bende de vardı bu hafta daha iyi gibiyim
cinsiyet de belli olunca evdeki hesap çarşıya uymadı misali
kızdan kalanlar boşa çıktı yeni bir alışveriş şart oldu
liste yapıp eksikleri tamamlamam lazım
evde de işlerim var boya v.s. gibi
kış bastırmadan bitirmem lazım
çok çalışmam lazım çok yani :97:

allah kurtarsın bacım
ayyy çok şükür bende bu hafta sonu camları sildim, mutfak dolaplarını sildim evi dip bucak temizledim, bi kaç halı vardı onlarıda serdim, kış için hazırız
bi tek perde var yıkanacak onlarıda bu aralar yıkarım sorun değil onlar.
ya insanı zaten yaptım yapacam derken o stres bitirio, yani kalkıp yapsan o kadar acı vermicek:27:
ama bu temizlik beni marta kadar götürür artık ya, marta ne kaldı şunun şurasında:64:

ya şu miskinlik uyku hali bitsin artık.. sözde çalışıyorum ama yaptığım işi kontrol etmem gerekiyor.. ki işimin adı kontrol.. şimdi kontrolü iyi kontrol etmişmiyim diye kendimi de kontrol ediyorum.. artıkın benim adam isyan edecek yaa.. bütün hafta sonu uyudum.. yazık kahvaltıyı hazırlıyor kahvaltımı yapınca bi ağırlık çöküyor.. masayı öyle bırakıp hadee uyumaya.. bi uyanıyorum.. yavrum temizlemiş her yeri.. akşam yemeğini de o yapıyor.. ben uyumuş oluyorum.. yane ben haftasonu hep uyudum.. çalışmayıp evde olsaydım da hep uyurdum herhalde.. ne olcem ben yaa:50:

Boşver yaa :) Siz hangisini beğenirseniz o :)
Çok şükür bizde müdahale eden yok :)
:49:

Yok canım ya bende de kimse müdahale etmiyor zaten ettirmem de. Ama güzel bir isim söyleseler aklıma yatar o başka.

ya şu miskinlik uyku hali bitsin artık.. sözde çalışıyorum ama yaptığım işi kontrol etmem gerekiyor.. ki işimin adı kontrol.. şimdi kontrolü iyi kontrol etmişmiyim diye kendimi de kontrol ediyorum.. artıkın benim adam isyan edecek yaa.. bütün hafta sonu uyudum.. yazık kahvaltıyı hazırlıyor kahvaltımı yapınca bi ağırlık çöküyor.. masayı öyle bırakıp hadee uyumaya.. bi uyanıyorum.. yavrum temizlemiş her yeri.. akşam yemeğini de o yapıyor.. ben uyumuş oluyorum.. yane ben haftasonu hep uyudum.. çalışmayıp evde olsaydım da hep uyurdum herhalde.. ne olcem ben yaa:50:

yefrum dayan az kaldı..bende aynen anlattığın gibiydim, hep bi uykku hali hep bi mutsuzluk, yavaşlık...aklı bi tek uykuyaçalışyodu..şimdi bide elevite başladım ya ondan heralde dipçik gibi oldum..geçen hafta her akşam sebze yemeği yaptım, acısını çıkarttım, kocamada didim bitti artık o günler , yefrum yazık 3 ayda 3 kilo verdi adamcık evde iş yapcam die...bak cmt evi dip bucak temziledim, öğlen kısır yaptım, akşam balık yaptık,bu arada 3 posta çamaşır yıkadım, pzr günü onları ütüledim, pzr günü patlıcan musakka yaptım akşam duramadım kurabiye yaptım...kocam şoka girdi noldu birden die..didim bu vitaminden heralde zıp zıpım ben duramıom yerimde...13. haftayla bitio hepsi inş..:46:

allah kurtarsın bacım
ayyy çok şükür bende bu hafta sonu camları sildim, mutfak dolaplarını sildim evi dip bucak temizledim, bi kaç halı vardı onlarıda serdim, kış için hazırız
bi tek perde var yıkanacak onlarıda bu aralar yıkarım sorun değil onlar.
ya insanı zaten yaptım yapacam derken o stres bitirio, yani kalkıp yapsan o kadar acı vermicek:27:
ama bu temizlik beni marta kadar götürür artık ya, marta ne kaldı şunun şurasında:64:

süpersin vallaha maşallahın var :nazar:
sen kış hazırlığını yapmışsın
ben bahara zor olur boya falan diye
şimdiden halletmek istiyorum
üstünede bir temizlik tamamdır

merhaba kızlar
bende nasip olursa inşallah 21 Nisan annesiyim...
bizde bu gün ikili test için kan verdik önümüzdeki pazartesi günü sonuçları alacağız inşallah ....
:49::49::49::49:

yefrum dayan az kaldı..bende aynen anlattığın gibiydim, hep bi uykku hali hep bi mutsuzluk, yavaşlık...aklı bi tek uykuyaçalışyodu..şimdi bide elevite başladım ya ondan heralde dipçik gibi oldum..geçen hafta her akşam sebze yemeği yaptım, acısını çıkarttım, kocamada didim bitti artık o günler , yefrum yazık 3 ayda 3 kilo verdi adamcık evde iş yapcam die...bak cmt evi dip bucak temziledim, öğlen kısır yaptım, akşam balık yaptık,bu arada 3 posta çamaşır yıkadım, pzr günü onları ütüledim, pzr günü patlıcan musakka yaptım akşam duramadım kurabiye yaptım...kocam şoka girdi noldu birden die..didim bu vitaminden heralde zıp zıpım ben duramıom yerimde...13. haftayla bitio hepsi inş..:46:

Hay maşallah :46::46:Ne güzel darısı bizim de başımıza. Tembellik hep var hep hiç geçmeşecek sankim.

aynen bende bugün öyleyim
elevitin etkisi aklıma gelmemişti
:52: süper o zaman bundan sonra
karada ölüm yok bizeee:60:
benim tocacıkda evde :28:ev hanımı eşine ve kızına bakıyordu 1.5 aydır neredeyse:37:

Back
X