2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben çok kilo aldım ya utanuyorum 59 kilo 300 g... o 300 yazma dedim o kadar doktora nne var sanki...... ama evde tartıldım. 58.5 ...

ama çok yiyiyorum ben.. içimi bastırsın midem bulandıkça yiyiom ... 3 ayın sonunda normale dönerişm belki....

pantolonlar olmuyoki zaten bana nezamandır....hamiş kıyafet aldım onları giyim... ctesi doktora giderken normal kıyafetlerimi giydim ama :) aaa daha şimdiden hamiş kıyafet giymiş diye ayıplamasın dedim :D:D:D:D:D

bende inanılmaz yiyorum ama kilom aynı hiç gram değişmemiş demeki yediklerimi hep bebişim alıyo kurban olurum :52:
4.aydan sonra almaya başlarım heralde..
bende 1 haftadır farkettim pantolonlar sıkıyo oturunca rahat edemiyorum pazartesi günü alıcam bikaç bişey artık:1: en azndan hamiş pantolonu olmasada giydiğimden 1-2 beden büyük pantolon alcam :52: bende çekiniyom ayıplarlar diye

:60: neleri düşünüyoruz bende haftaya düğün var pantolonum olmuyor gömleğim şimdilik tmm ama bi tane alayım dedim hamile pantolonus onra dedim demeisnler bu kzı daha şimdiden hamile pantlonu giymeye başlamış diye. pöffff benim dr da 60,2 yazdı aslında ben o zaman 59 kiloydum. kıyafetle tartıyor ayakkabıyla gerçek değil o olmazzzzzzz
ayy nie öyle düşünyozki ya, bendede var bu düşünce..oysa yani zaten bitti 3 ayı, belkide 1 bebemiz olcak başka olmucak yani hayatımızda bi kere yaşızcaz bi kere bu giysileri giycez..bende bazen aman ya boşver diom bazende ayıp ayıp diom..ama 4. ayın sonundan itibaren koyvercem ben ya..şişircem mahsustan..:27:
Merhaba bayanlar,
Uzun zamandır buraya uğrayamadım, çok zor günler geçirdim.Aranızda hiç bartolin absesini duyan oldu mu? Ben de hiç bu rahatsızlığı bilmezken en acı şeklini hamileliğimde yaşadım umarım tekrarlamaz. Öyle bir ağrıydı ki oturamadım, yürüyemedim hatta uyuyamadım 5 gün çektiğim acılardan birşey yiyemedim. Allah kimsenin başına vermesin. Doktorum genel anesteziyle müdahale edecekti fakat bebek henüz çok küçük olduğundan lokal olarak iğneyle boşaltmaya çalıştı. Allahım ne acı, hiç bu kadar acı çekmemiştim Az daha bayılacaktım ağrıdan. Çok şükür şimdi iyiyim ama tekrarlama olasılığı çok fazlaymış umarım tekrarlamaz. Kullandığım antibiyotikten sonrada acayip bir kaşıntı durumu var. Ben hiç huzurlu sağlıklı olmayacak mıyım sinirlerim bozuldu. Yavaş yavaş kilo almaya da başladım ya da acayip bir şişkinlik var. 11 haftalıkken aranızda kilo alan var mı ya da çok şişkinlik yaşayan var mı

hiç duymamıştım ben, geçmiş olsun çok, acil şifalar..

ayy nie öyle düşünyozki ya, bendede var bu düşünce..oysa yani zaten bitti 3 ayı, belkide 1 bebemiz olcak başka olmucak yani hayatımızda bi kere yaşızcaz bi kere bu giysileri giycez..bende bazen aman ya boşver diom bazende ayıp ayıp diom..ama 4. ayın sonundan itibaren koyvercem ben ya..şişircem mahsustan..:27:

hiç duymamıştım ben, geçmiş olsun çok, acil şifalar..

petunya aslında benimde hoşuma gidiyro göbeğim. ne bileyim böyle hamile olduğumu daha çok hissediyorum. ama bri yandan da çekiniyor insan. birde ben daha 6 aylık evliyim 3 aylık hamileyim insanlar beni uzun zaman sonra ilk defa düğünde görecekler. göbişli bebişli olarak :60:

kızlar merhaba.doktor bana demir, magnezyum ve balık yağı verdi.sgk ödüyo mu bu ilaçları alanınız var mı.

Merhaba bayanlar,
Uzun zamandır buraya uğrayamadım, çok zor günler geçirdim.Aranızda hiç bartolin absesini duyan oldu mu? Ben de hiç bu rahatsızlığı bilmezken en acı şeklini hamileliğimde yaşadım umarım tekrarlamaz. Öyle bir ağrıydı ki oturamadım, yürüyemedim hatta uyuyamadım 5 gün çektiğim acılardan birşey yiyemedim. Allah kimsenin başına vermesin. Doktorum genel anesteziyle müdahale edecekti fakat bebek henüz çok küçük olduğundan lokal olarak iğneyle boşaltmaya çalıştı. Allahım ne acı, hiç bu kadar acı çekmemiştim Az daha bayılacaktım ağrıdan. Çok şükür şimdi iyiyim ama tekrarlama olasılığı çok fazlaymış umarım tekrarlamaz. Kullandığım antibiyotikten sonrada acayip bir kaşıntı durumu var. Ben hiç huzurlu sağlıklı olmayacak mıyım sinirlerim bozuldu. Yavaş yavaş kilo almaya da başladım ya da acayip bir şişkinlik var. 11 haftalıkken aranızda kilo alan var mı ya da çok şişkinlik yaşayan var mı

canm buyuk gecmiş olsun, bartolin kistini duymuştum cok basit bir operasyonla alındığını duymuştum ama hamilelikte olması gerçekten canını cok sıkmıştır eminim. ama ben bu tur şeylere hep iyi tarafından bakarım mesela bulantım aşırı olduğu zaman hep şöle düşündüm.. bu benm için demek ki hayırlı eger bulantım olmasaydı belki şuan ewde yatıyor olmazdım gezip tozuyor olacaktım ve belki bebeğimin başına bişey gelecekti.. yaani her şerde bi hayır vardır diye düşünürüm. lütfen sende böle düşün, belki bu nazar bocuğu oldu sana inşallah tekrarlamaz

Merhaba bayanlar,

canım benim çoook geçmiş olsun o neymiş ya ilk defa duyuyorum kıyamam sana yaa :59: inş. tekrarlamaz canım sen içini ferah tut bebişin iyi Allaha şükür sen huzursuz olursan üzülürsen bebişinde etkilenir kuzum..çok dikkat et kendine Allah yardımcın olsun canım inş. tekrarlamıcak sen rahat ol

Ben de inşalah 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum ama:59:. Kaçıncı haftaya kadar uçak yolculuğu yapılır fikri olan var mı?:18::18: Ben Ankarada annemlerin yanında doğum yapmayı düşünüyorum ama

canım 28, le 36. haftaya kadar dr raporlu ızın var thy de 36dan sonra uçak yolculuğu yasak ,
otobus veya arabayla gıdıcen malesef cnm
ben bayramda 18 haftalık oluyrm hem en hemen ozaman gıdıcem istanbula

SERENAYYYY GEÇmiş olsun cnaımya.hiç duymadım bende..inşllah bir daha tekrarlamaz....

drdan geldim ıkılı test iyi çıktı çok şkür sorun yok hamd olsun
cınsıyete bak dedım yok inançlı insan cinsıyet derdınd eolamzmışta kişiliğini geliştir dedi bana ahahah merak edıyorum dıyemı ddim gerksız meraklar dedi sağol ya zaten istemıyom 9 ay soyleme dedim soğuttun beni güldü cadı kadın:64::64:

sizlere imrenmemek elde değil bebeğinizle ilgili yaşadıklarınızı anlatmanız burada paylaşmanız çok güzel okuması ama içimde cız etmiyor değil şu an gözlerim dolu dolu okuyorum bir gün bende sizler gibi buraya yazacakmıyım:43::43:
o günler gelirmi acaba RABBİM sağ salim kucagınızada almayı nasip eder inş.:14::5::50:

Son düzenleyen: Moderatör:
sizlere imrenmemek elde değil bebeğinizle ilgili yaşadıklarınızı anlatmanız burada paylaşmanız çok güzel okuması ama içimde cız etmiyor değil şu an gözlerim dolu dolu okuyorum bir gün bende sizler gibi buraya yazacakmıyım:43::43:
o günler gelirmi acaba RABBİM sağ salim kucagınızada almayı nasip eder inş.:14::5::50:

canımmm bak nasıl üzdün şimdi beni lütfen umutsuz olma nekadar zamandır olmuyo?:(

[/QUO

canım benimya yazını okuyunca gözleirm doldu.bak bende bundan önce bebeğimi 3,5 aylıkken ve ortada hiçbir neden yokken kaybettim.hatta normal kontrole gitmiştim ve öğrendiğimde yalnız başımaydım yaşadıklaırmı anlatamam.ama gerçekten rabbim yine verdi.pozitif düşün mutlaka olur ben buna inanıyorum.bende arkadaşlarımı okurken üzülüp ağlıyordum ama allahın takdiri.inşallah en kısa sürede sende yeniden bu duyguyu yaşarsınn canım...

cınsıyete bak dedım yok inançlı insan cinsıyet derdınd eolamzmışta kişiliğini geliştir dedi bana ahahah merak edıyorum dıyemı ddim gerksız meraklar dedi sağol ya zaten istemıyom 9 ay soyleme dedim soğuttun beni güldü cadı kadın:64::64:

senin dr da ayrı bir alemmiş. :60:

aminn canım. rabbim isteyen herkese için de de sana bu duyguyu yaşatsın

Merhabalar, aranızda kitap okumaya başlayan arkadaşlar var mı? Ben hamilelik takvimi diye bir kitap almıştım
hafta hafta gebeliği anlatıyor. Çok beğenmedim kısa ve öz anlatmış. Okuduğunuz kitaplar varsa öneride bulunur musunuz?

Merhaba bayanlar,
duymadım cnm çok geçmiş olsun acil şifalar...

Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin cnm bu duyguyu gözleirm doldu okuyunc.rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahh

sonuçlar için çok sevindim canım.. hayırlı olsun.. darısı başımıza inşallah.. toktorun da süper zekiymiş yane.. kişiliği de epey gelişmiş.. çok kanım kaynadı kendisine :47:

Canım ya ben de üzüldüm bak şimdi umarım en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat sahibi olursun.Üzme çok kendini çok stres yapma neler duyduk tüp bebekle senelrce uğraşıp da artık umudu kesmiş bırakmış insanların hiç beklemediği bir anda çocuk sahibi olmuş. Sen de umudunu kaybetme olur inşallah..Dualarımız seninle

Back
X