canım çok güzel şeyler var burdaaa![]()
evet valla giydirmişler mankenlere insanın böyle hamile olası geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok güzel şeyler var burdaaa![]()
ben çok kilo aldım ya utanuyorum 59 kilo 300 g... o 300 yazma dedim o kadar doktora nne var sanki...... ama evde tartıldım. 58.5 ...
ama çok yiyiyorum ben.. içimi bastırsın midem bulandıkça yiyiom ... 3 ayın sonunda normale dönerişm belki....
pantolonlar olmuyoki zaten bana nezamandır....hamiş kıyafet aldım onları giyim... ctesi doktora giderken normal kıyafetlerimi giydim ama :) aaa daha şimdiden hamiş kıyafet giymiş diye ayıplamasın dedim![]()
ayy nie öyle düşünyozki ya, bendede var bu düşünce..oysa yani zaten bitti 3 ayı, belkide 1 bebemiz olcak başka olmucak yani hayatımızda bi kere yaşızcaz bi kere bu giysileri giycez..bende bazen aman ya boşver diom bazende ayıp ayıp diom..ama 4. ayın sonundan itibaren koyvercem ben ya..şişircem mahsustan..neleri düşünüyoruz bende haftaya düğün var pantolonum olmuyor gömleğim şimdilik tmm ama bi tane alayım dedim hamile pantolonus onra dedim demeisnler bu kzı daha şimdiden hamile pantlonu giymeye başlamış diye. pöffff benim dr da 60,2 yazdı aslında ben o zaman 59 kiloydum. kıyafetle tartıyor ayakkabıyla gerçek değil o olmazzzzzzz
Merhaba bayanlar,
Uzun zamandır buraya uğrayamadım, çok zor günler geçirdim.Aranızda hiç bartolin absesini duyan oldu mu? Ben de hiç bu rahatsızlığı bilmezken en acı şeklini hamileliğimde yaşadım umarım tekrarlamaz. Öyle bir ağrıydı ki oturamadım, yürüyemedim hatta uyuyamadım 5 gün çektiğim acılardan birşey yiyemedim. Allah kimsenin başına vermesin. Doktorum genel anesteziyle müdahale edecekti fakat bebek henüz çok küçük olduğundan lokal olarak iğneyle boşaltmaya çalıştı. Allahım ne acı, hiç bu kadar acı çekmemiştim Az daha bayılacaktım ağrıdan. Çok şükür şimdi iyiyim ama tekrarlama olasılığı çok fazlaymış umarım tekrarlamaz. Kullandığım antibiyotikten sonrada acayip bir kaşıntı durumu var. Ben hiç huzurlu sağlıklı olmayacak mıyım sinirlerim bozuldu. Yavaş yavaş kilo almaya da başladım ya da acayip bir şişkinlik var. 11 haftalıkken aranızda kilo alan var mı ya da çok şişkinlik yaşayan var mı
ayy nie öyle düşünyozki ya, bendede var bu düşünce..oysa yani zaten bitti 3 ayı, belkide 1 bebemiz olcak başka olmucak yani hayatımızda bi kere yaşızcaz bi kere bu giysileri giycez..bende bazen aman ya boşver diom bazende ayıp ayıp diom..ama 4. ayın sonundan itibaren koyvercem ben ya..şişircem mahsustan..
hiç duymamıştım ben, geçmiş olsun çok, acil şifalar..
Merhaba bayanlar,
Uzun zamandır buraya uğrayamadım, çok zor günler geçirdim.Aranızda hiç bartolin absesini duyan oldu mu? Ben de hiç bu rahatsızlığı bilmezken en acı şeklini hamileliğimde yaşadım umarım tekrarlamaz. Öyle bir ağrıydı ki oturamadım, yürüyemedim hatta uyuyamadım 5 gün çektiğim acılardan birşey yiyemedim. Allah kimsenin başına vermesin. Doktorum genel anesteziyle müdahale edecekti fakat bebek henüz çok küçük olduğundan lokal olarak iğneyle boşaltmaya çalıştı. Allahım ne acı, hiç bu kadar acı çekmemiştim Az daha bayılacaktım ağrıdan. Çok şükür şimdi iyiyim ama tekrarlama olasılığı çok fazlaymış umarım tekrarlamaz. Kullandığım antibiyotikten sonrada acayip bir kaşıntı durumu var. Ben hiç huzurlu sağlıklı olmayacak mıyım sinirlerim bozuldu. Yavaş yavaş kilo almaya da başladım ya da acayip bir şişkinlik var. 11 haftalıkken aranızda kilo alan var mı ya da çok şişkinlik yaşayan var mı
evet valla giydirmişler mankenlere insanın böyle hamile olası geliyor.
Merhaba bayanlar,
Ben de inşalah 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum ama. Kaçıncı haftaya kadar uçak yolculuğu yapılır fikri olan var mı?:18::18: Ben Ankarada annemlerin yanında doğum yapmayı düşünüyorum ama
sizlere imrenmemek elde değil bebeğinizle ilgili yaşadıklarınızı anlatmanız burada paylaşmanız çok güzel okuması ama içimde cız etmiyor değil şu an gözlerim dolu dolu okuyorum bir gün bende sizler gibi buraya yazacakmıyım
o günler gelirmi acaba RABBİM sağ salim kucagınızada almayı nasip eder inş.![]()
sizlere imrenmemek elde değil bebeğinizle ilgili yaşadıklarınızı anlatmanız burada paylaşmanız çok güzel okuması ama içimde cız etmiyor değil şu an gözlerim dolu dolu okuyorum bir gün bende sizler gibi buraya yazacakmıyım
o günler gelirmi acaba RABBİM sağ salim kucagınızada almayı nasip eder inş.[/QUO
canım benimya yazını okuyunca gözleirm doldu.bak bende bundan önce bebeğimi 3,5 aylıkken ve ortada hiçbir neden yokken kaybettim.hatta normal kontrole gitmiştim ve öğrendiğimde yalnız başımaydım yaşadıklaırmı anlatamam.ama gerçekten rabbim yine verdi.pozitif düşün mutlaka olur ben buna inanıyorum.bende arkadaşlarımı okurken üzülüp ağlıyordum ama allahın takdiri.inşallah en kısa sürede sende yeniden bu duyguyu yaşarsınn canım...
drdan geldim ıkılı test iyi çıktı çok şkür sorun yok hamd olsun
cınsıyete bak dedım yok inançlı insan cinsıyet derdınd eolamzmışta kişiliğini geliştir dedi bana ahahah merak edıyorum dıyemı ddim gerksız meraklar dedi sağol ya zaten istemıyom 9 ay soyleme dedim soğuttun beni güldü cadı kadın![]()
o günler gelirmi acaba RABBİM sağ salim kucagınızada almayı nasip eder inş.![]()
duymadım cnm çok geçmiş olsun acil şifalar...Merhaba bayanlar,
sonuçlar için çok sevindim canım.. hayırlı olsun.. darısı başımıza inşallah.. toktorun da süper zekiymiş yane.. kişiliği de epey gelişmiş.. çok kanım kaynadı kendisinedrdan geldim ıkılı test iyi çıktı çok şkür sorun yok hamd olsun
cınsıyete bak dedım yok inançlı insan cinsıyet derdınd eolamzmışta kişiliğini geliştir dedi bana ahahah merak edıyorum dıyemı ddim gerksız meraklar dedi sağol ya zaten istemıyom 9 ay soyleme dedim soğuttun beni güldü cadı kadın![]()