2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
normalmi acaba yaaa?? bende öle diyomki eşime yumrukla vurur gibi yap normal ovmaylada olmuyor..bazen değişik bi ağrı hepte evdeyim uzanırım dinlenirim aslında ama anlamadım..

walla benımkı cok ayakta durmaktan dıye dusunuyorum ama normal dıolar hep bel agrıları olcakmış leğen kemıklerımız acılıo ya ondan mıs

kızlar yaa aranızda sırt ağrısı yaşayan varmı benim 4 gündür ve özelliklede akşamları sırtım ağrıyor nasıl oturacağımı şaşırıyorum kaç yastık koyuyorum anca öle rahat edebiliyorum..aklımdayken sorayım dediydim??

AYNEN AYNEN AYNEN....ölüyorum bel ağrısından her aksam mutlaka masaj yaptırıyorum kocama :) yoksa oldugum gıbı kalıorum donemıyom bıle

Ben belimin arkasına küçük dikdörtgen şeklinde yastık yaptırdım. çok iyi geliyor bütün gün sandalye üzerinde olunca mecburen çareler arıyor insan...

yani bana biraz asparags gibi geldi..hani böyle tutucu hocalar olur ya ali veliden başka kuranda geçen isimleri tanımza öyle gibi geldi, çünkü modern ama kuranda geçio diye bildiğimiz bütün isimler listeye eklenmiş sanki, çok şaibeli, günahı boyunlarına:44:

tunicim ya ben sana relax diom sırt ağrısı dion kuzum ya, at kendini koltuğa bebem..o incecik bele 1 gr bile ağrı yapar kuzum, rahat ol sen:9:

yefrum valla bende anlamadım sürekli dinleniyorum uzanıyorum aslında ama napsamda ağrıyo akşamları mahvediyo beni..dediğin gibi belkide incecik belim bebişimi taşımak için kalınlaşıyodur oyüzden ağrıyodur olabilerr :62::62: eşime her akşam dövermiş gibi masaj yaptırıyorum sırtıma :1:

yefrum valla bende anlamadım sürekli dinleniyorum uzanıyorum aslında ama napsamda ağrıyo akşamları mahvediyo beni..dediğin gibi belkide incecik belim bebişimi taşımak için kalınlaşıyodur oyüzden ağrıyodur olabilerr :62::62: eşime her akşam dövermiş gibi masaj yaptırıyorum sırtıma :1:

kızlar aman sırt bişey değil ama bel masajı konusunda dikkatli olun. sakıncaları olabilir

canım bazı söylediklerinde haklı. arapça bilgisiolan biri olarak anlıyorum. mesela minel gerçekten arapçada den dan eki.
aleyna: üzerinde demek arapçada
cennet isimleri diye geçen isimler gerçekten son zamanlarda türedi. bana biraz gerçeklik payı var gibi geldi. bu arada tabi banada dokundu yeğenimin adı berra

aslında arapça isim koymakta bana anlamsız geliyor. farklı olacak diye tuhaf tuhaf isimler
türedi gerçekten ben kesinlikle daha bilindik isimler tercih edeğim vazgeçtim değişik aramaktan

neclase cnm dün uğradım lcw ya ve aldım bile o pantolondan çok sağol canım önerin için :D

Son düzenleme:
aslında arapça isim koymakta bana anlamsız geliyor. farklı olacak diye tuhaf tuhaf isimler
türedi gerçekten ben kesinlikle daha bilindik isimler tercih edeğim vazgeçtim değişik aramaktan

canım bak ben tesettürlüyüm kuran okuyabiliyorum anlamınıda az çok anlıyorum. kuranda geçiyor mu diye soruyorlar buldukları ismi. önemli olan kuranda geçmesi değil önemli olan anlamının güzel olması. bütün isimler arapça olacak diye bir kaide yok.

kuzular bizi uyku bastırdı çok fenaa azcık kestirmeye gidiyoruz bebişimlee..
akşama küçük osman var o izlerken uyuyakalmak istemiyorum :52:

canım bak ben tesettürlüyüm kuran okuyabiliyorum anlamınıda az çok anlıyorum. kuranda geçiyor mu diye soruyorlar buldukları ismi. önemli olan kuranda geçmesi değil önemli olan anlamının güzel olması. bütün isimler arapça olacak diye bir kaide yok.

kesinlikle katılıyorum...

Ben belimin arkasına küçük dikdörtgen şeklinde yastık yaptırdım. çok iyi geliyor bütün gün sandalye üzerinde olunca mecburen çareler arıyor insan...

evdeyken bende yastık koyuyorum cnm ama ben işyerınde cogunlukta ayaktayım malesef. onun önlemini alamıyorum işte. :(

SBİLYANAAAA bende istiorum bacım malum 2. hani :)))bi bakıversen ne çıkıyo

bende destekliyorum bu fikri..ben kızım olursa ismini italyanca koycam, türkçeye arapçaya sığamadım:)))
kuzular bizi uyku bastırdı çok fenaa azcık kestirmeye gidiyoruz bebişimlee..
akşama küçük osman var o izlerken uyuyakalmak istemiyorum :52:
sen uyu uyu büyücen kuzi, hadi uu bakem..ahh osman ahh..geçen yıl bi arkadaşım osmanın 2. yada 3. bölümünü izlemiş, yeni hamile, gecsinde hastanelik oldu kızlar, çok ağlamış, üzüntüden stresden düşük tehlikesi geçirdi, aman tikkat ltf izlerken:)):21:

bende destekliyorum bu fikri..ben kızım olursa ismini italyanca koycam, türkçeye arapçaya sığamadım:)))

sen uyu uyu büyücen kuzi, hadi uu bakem..ahh osman ahh..geçen yıl bi arkadaşım osmanın 2. yada 3. bölümünü izlemiş, yeni hamile, gecsinde hastanelik oldu kızlar, çok ağlamış, üzüntüden stresden düşük tehlikesi geçirdi, aman tikkat ltf izlerken:)):21:

:60::60: allah seni tmm dedik ama italyalara kadar gitmene gerek yoktu

dizinin adı osman kaldı bizde hep osman diyrouz diziye

çoooooook şükürrr tarama testimizde sorun yok şükürlerr olsunnnn :nazar::nazar::nazar:
herkese sağlıklı gebelik diliyorummm :emir_bebek:
çok ama çok mutluyummmm :nazar:
allahım bozmasınnn gerçekten içim rahatladı
sonucumu aldım ağladım :58:

çoooooook şükürrr tarama testimizde sorun yok şükürlerr olsunnnn :nazar::nazar::nazar:

ayh canım benim kıyamam. benide ağlattın. rabbim bizede nasip etsin hayırlı sağlıklı haberler.

amin canım gözün aydın :D :D
neclase gördün mü cnm bir önceki sayfaya yazdım

Son düzenleme:
seninde şehzade...

canım sen küçükken kazana düştün o yüzden sana yok:52::52:

seni takip listesine eklememişler, önce oraya eklenmen lazım.. oradaki dizilişe göre tahminlerimi yapıyorum.. yaa bak sırrımı acik ettirdin bana....:52::52::52:

Aaa sbilyana bizim neyimiz eksik teyzesi :)
Bizimde söyle...

Back
X