2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kıslar.. sbilyana bende tuttum tuttum kendimi.. hadi dedim hatun yoğun ama sabah sabah tehna olur diye bekledim.. benim falıma da bi bakar mısın bi zahmet ..

huuuu güne hızlı başlanılmış, günaydınlar efendim.
sbilyana bi baksana cnm bende bi değişiklik varmı?? o kadar ekelem çıkarma oldu listede ya yani:)):54:

kızlarrrr sonunda evdeyimmm ve topicte kimsecikler yokkk:64:
olsunnn bugün mutluluğumu hiç bişey bozamaz canım bebeğimi gördümm kocamandı ve çook tatlıydı yüzünü ayaklarını ensesini heryeriniii:nazar:3 poz resim çekti dokturumuz ve ense kalınlığı normal çok şükürr ben bazı arkadaşlar gibi saklamıorum %80 kız dedi:66::46::32:
mutluyum huzurluyum allahıma çok şükür..ikili testimi verdim inşallah sağlıklı çıkar bebeğim:61:
iyi akşamlar herkese beni kimse merak etmememiş ama benim için hiç sorun değil mutluyum:87::87:

neyini merak edcez yefrum, önceki gün bas bas bağıra bağıra didin yrn toktora ordan gezmeye gidcem die, hiç acımadım bu çalışan gadınlarda gezmeye aşerermi aceba die:63: hadi çok şükür ii haberler aldık sendende, kız hee, ohh misss, çok severim kız çocuğunu:)))):52:

sbilyana çıkmış forumdan galiba yaaaa:53::53::53::53:ama haksızlık buuuuuuu:63::63::63::9::9:

dayanamaz gelir cnm birazdan, naz yapıodur şimdi, siftah için bişiler atın ama sizde kızın önüne yani ölee beleşten bak bak, bu neaa:46:

huuuu güne hızlı başlanılmış, günaydınlar efendim.
sbilyana bi baksana cnm bende bi değişiklik varmı?? o kadar ekelem çıkarma oldu listede ya yani:)):54:

neyini merak edcez yefrum, önceki gün bas bas bağıra bağıra didin yrn toktora ordan gezmeye gidcem die, hiç acımadım bu çalışan gadınlarda gezmeye aşerermi aceba die:63: hadi çok şükür ii haberler aldık sendende, kız hee, ohh misss, çok severim kız çocuğunu:)))):52:

Darısı başına Petuşş madem o kadar seviyosun kız çocuğunu :9::9::9:

günaydın kızlarr. midem bulanıyor bugün gün boyu devam eder şimdi. acayip bacak ağrım var gece uyuyamıyorum. bende varis var ve sanırım zorlanmaya başladı :59:

günaydın kızlarr. midem bulanıyor bugün gün boyu devam eder şimdi. acayip bacak ağrım var gece uyuyamıyorum. bende varis var ve sanırım zorlanmaya başladı :59:

günaydın cnm, allah kolaylık versin..ya benim şu anda yok ama hamileliğin 5-6-7. haftaları gibi felaket bacaklarım ağrıodu, şu anda geçti ama, o zmn mehmet öz ün kitabında okumuştum magnezyum eksikliği olan kadınlarda bacak ağrısı daha çok olurmuş diye, hatta mart anneleri forumunda bi kaç kişinin dr u ek magnezyum hapı vs. önermiş..bende kendi dr uma soracaktım baktırcaktım ne durumdayız magnezyumda die ama unutmuşum..varis problemi varsa da olurda bu magnezyum da aklında olsun cnm.

günaydın cnm, allah kolaylık versin..ya benim şu anda yok ama hamileliğin 5-6-7. haftaları gibi felaket bacaklarım ağrıodu, şu anda geçti ama, o zmn mehmet öz ün kitabında okumuştum magnezyum eksikliği olan kadınlarda bacak ağrısı daha çok olurmuş diye, hatta mart anneleri forumunda bi kaç kişinin dr u ek magnezyum hapı vs. önermiş..bende kendi dr uma soracaktım baktırcaktım ne durumdayız magnezyumda die ama unutmuşum..varis problemi varsa da olurda bu magnezyum da aklında olsun cnm.

bunu bilmiyordum ben varise yordum ama sormak lazım belkide sebebi magnezymdur. çünkü varisim ilerlemiş durumda değil kılcal damar şeklinde ve dr bana daha varisin v sinde bile değilsin demişti. magnezyum acaba besinlerde olan bişeymi bir araştırayımda tüketeyim.

bunu bilmiyordum ben varise yordum ama sormak lazım belkide sebebi magnezymdur. çünkü varisim ilerlemiş durumda değil kılcal damar şeklinde ve dr bana daha varisin v sinde bile değilsin demişti. magnezyum acaba besinlerde olan bişeymi bir araştırayımda tüketeyim.

canım ben bi ara ağlıodum artık yani uyuyamıodum... geçti şimdi, aklımda hep ama bebeği görünce unutyom sorcam herşeyi:))
magnezyum en doğal kabak çekirdeğinde varmış, bol bol kabak çekirdeği tüketmek gerekmiş. info: mart anneleri formu:)

canım ben bi ara ağlıodum artık yani uyuyamıodum... geçti şimdi, aklımda hep ama bebeği görünce unutyom sorcam herşeyi:))
magnezyum en doğal kabak çekirdeğinde varmış, bol bol kabak çekirdeği tüketmek gerekmiş. info: mart anneleri formu:)

evet canım şimdi araştırdım fındık yer fıstığı zeytin muz gibi besinlerdede varmış.

aklıma geldi cinsiyeti belli olan arkadaşlar en çok neyi seviyorlar . mesela ekşi tatlı tuzlu. bakalım tutuyormu ye ekşiyi doğur ayşeyi metodu :60:

Kızlar yaa benim kafam karmakarışık :26::26: Doktora gitmek istiyorum ben bebişimi görmek istiyorum hem ilacım da bitiyor.Ondan soonnraa kaçında tekrar gitmem gerektiğini sorarım :32: ama bir yandan da gitmesem de 16. haftayı beklesemmi diyorum :26::26: Napsam acaba gitmek ağır basıyor ama:59::59:

Son düzenleme:
Kızlar yaa benim kafam karmakarışık :26::26: Doktora gitmek istiyorum ben bebişimi görmek istiyorum hem ilacım da bitiyor.Ondan soonnraa kaçında tekrar gitmem gerektiğini sorarım :32: ama bir yandan da gitmesem de 16. haftayı beklesemmi diyorum :26::26: Napsam acaba gitmek ağır basıyor ama:59::59:

canım randevularını dr belirlemiyrmu benim bundan sonra gideceğim iki kontolümün tarihi bile belli. onun dışında büyük bişey olmadığı sürece gelme dedi drum.

bende aynı durumdayım cnm, yani bende cinsiyeti merak ediyorum, kendi dr uma 22 sinde gidicem ama bu hafta sonu başka bi hastaneye gitsemmi diorum 15. haftada olcaz, söylerler heralde cinsiyeti...ama durduruyorum kendimi, söz verdim kendime beklicem 22 sine kadar, bebeği rahatsız etmicem, süpriz olsun bakalım neler değişmiş olcak bi dahakine:)) sende sözverme metodunu deneyebilirsin belki..

missaltinn slmm tatlımm nasıl gidiyorr hamilelikk. seni burda görmek çok güzel sitemiz buraya dogru aktı maşalhhh.kaç haftalık oldun şimdii:64::64:

Back
X