2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın cnm, allah kolaylık versin..ya benim şu anda yok ama hamileliğin 5-6-7. haftaları gibi felaket bacaklarım ağrıodu, şu anda geçti ama, o zmn mehmet öz ün kitabında okumuştum magnezyum eksikliği olan kadınlarda bacak ağrısı daha çok olurmuş diye, hatta mart anneleri forumunda bi kaç kişinin dr u ek magnezyum hapı vs. önermiş..bende kendi dr uma soracaktım baktırcaktım ne durumdayız magnezyumda die ama unutmuşum..varis problemi varsa da olurda bu magnezyum da aklında olsun cnm.

petunyacım ben doktora sordum magnezyumu daha dur onun için zaman var dedi bana tabi her doktor aynı fikirdemi bilmiyorum

canım randevularını dr belirlemiyrmu benim bundan sonra gideceğim iki kontolümün tarihi bile belli. onun dışında büyük bişey olmadığı sürece gelme dedi drum.

Ya ben en son 11+5 te ikili test için gitmiştim sonuçları almaya gittiğimizde söylemeyi düşünüyordu galiba telefonla öğrenince kaldı . Eşim de sormamış. Ama hepsi bahane ben bebişi görmek istiyorum :59::59:

petunyacım ben doktora sordum magnezyumu daha dur onun için zaman var dedi bana tabi her doktor aynı fikirdemi bilmiyorum

doğrudur cnm, ben sormayı unuttum, her dr farklı bişi bişi yapıo ihtiyaca göre...magnezyum, kan hapı, demir hapı bi sürü takviyeler var da ne zmn nasıl kullanılıo bilmiyorum bende, unuttum dr uma sormayı oda bişi demedi, ama bu sefer bi kağıda yazıom aklıma gelen soruları unutmamak için...

Ya ben en son 11+5 te ikili test için gitmiştim sonuçları almaya gittiğimizde söylemeyi düşünüyordu galiba telefonla öğrenince kaldı . Eşim de sormamış. Ama hepsi bahane ben bebişi görmek istiyorum :59::59:

bende görmeyeli 20 gün oldu neredeyse aklım hep onda. göremedim ya sanki orda değilmiş gibi korkuyorum. çok özledim bebişimii :59:

bende aynı durumdayım cnm, yani bende cinsiyeti merak ediyorum, kendi dr uma 22 sinde gidicem ama bu hafta sonu başka bi hastaneye gitsemmi diorum 15. haftada olcaz, söylerler heralde cinsiyeti...ama durduruyorum kendimi, söz verdim kendime beklicem 22 sine kadar, bebeği rahatsız etmicem, süpriz olsun bakalım neler değişmiş olcak bi dahakine:)) sende sözverme metodunu deneyebilirsin belki..

Haklısın canım. Ama senin yerinde olsam başka bir doktora giderdim :90::90: Yani bizde merak ediyoruz senin bebişin cinsiyetini sen de git bence kesin söylerler senin doktora kalsa heç söylemez vallahi:36::36::35::61::61: Dedim ya vitaminsiz kalcam . Doktorum tek ferrevit verdi ilk zamanlarda folik asit vitamin her birşey varmış o bugün bitiyor. İçmesem belki birşey olmas ama kafamda bir sürü soru işareti var :37::37:

doğrudur cnm, ben sormayı unuttum, her dr farklı bişi bişi yapıo ihtiyaca göre...magnezyum, kan hapı, demir hapı bi sürü takviyeler var da ne zmn nasıl kullanılıo bilmiyorum bende, unuttum dr uma sormayı oda bişi demedi, ama bu sefer bi kağıda yazıom aklıma gelen soruları unutmamak için...

:60: bizde eşimle giderken yolda konuşuyoruz neleri soracaktık birbirimizi tembihliyoruz

bende görmeyeli 20 gün oldu neredeyse aklım hep onda. göremedim ya sanki orda değilmiş gibi korkuyorum. çok özledim bebişimii :59:

Bana da öyle geliyordu hala da öyle oradamı değil mi belli değil uzun süre görmeyince ben de merak ediyorum acaba gelişmesi normal mi diye . Ama merak etmeyelim Allaha emanet onlar büyürler de gelişirler de :61: Gittiginde göreeceksin şaşıracaksın minik insan olmuş kollar bacaklar hemde kıpır kıpır. :3::3::3:

Haklısın canım. Ama senin yerinde olsam başka bir doktora giderdim :90::90: Yani bizde merak ediyoruz senin bebişin cinsiyetini sen de git bence kesin söylerler senin doktora kalsa heç söylemez vallahi:36::36::35::61::61: Dedim ya vitaminsiz kalcam . Doktorum tek ferrevit verdi ilk zamanlarda folik asit vitamin her birşey varmış o bugün bitiyor. İçmesem belki birşey olmas ama kafamda bir sürü soru işareti var :37::37:

ben hala folbiol içiyorum folik asit onun dışında başka vitamin vermedi. onuda bir kaç gündür aksatıyorum aklıma girdiler biraz. çocuğa zarraı var falan dediler çevremde içmeyen bir sürü kadın var.

Bana da öyle geliyordu hala da öyle oradamı değil mi belli değil uzun süre görmeyince ben de merak ediyorum acaba gelişmesi normal mi diye . Ama merak etmeyelim Allaha emanet onlar büyürler de gelişirler de :61: Gittiginde göreeceksin şaşıracaksın minik insan olmuş kollar bacaklar hemde kıpır kıpır. :3::3::3:

yavru kuşum yerim ben onu. canının çektiği veya tiksindiğin artık yiyemediğin bişey varmı canım

ben hala folbiol içiyorum folik asit onun dışında başka vitamin vermedi. onuda bir kaç gündür aksatıyorum aklıma girdiler biraz. çocuğa zarraı var falan dediler çevremde içmeyen bir sürü kadın var.

valla tatlım zararı olduğunu ben ilk kez senden duyuyorum ben şubattın ortalarında başladım içmeye folbiolu geçen ay bitti bi daha almadım doktorda kan hapı ve ferrevite başlattı

missaltinn slmm tatlımm nasıl gidiyorr hamilelikk. seni burda görmek çok güzel sitemiz buraya dogru aktı maşalhhh.kaç haftalık oldun şimdii:64::64:

Selam cnmm,
Çok şükür iyiyiz :) Güzel gidiyor. Evet buraya akıyor gibi, ama oraya da bakıyorum ara ara.
11+5 bugün. Bakalım haftaya 2'li test e gideceğiz inşallah.

Sen nasılsın?:49:

Yani bilmiyorum ki zararı olsa doktorlar vermezdi değil mi ? Hemen hemen herkes kullanıyor . Folik asik hamileliğin başında önemli .Sonra bırakılıyor zaten

maşşallaahh tatlım...:nazar::nazar:

allah gönlüne göre vermiş....

bende test sonuçlarımı haftasonu alıcam... inşallah güzel haberlerini alacağız...

evet canım çok şükür Allahım hep gönlüme göre verir kalbim temiz ondan belki inşallah canım güzel haberler alırsın bende bugün yada yarın alabilirim hepimiz iyi haberler alarıs inşallah:29:

Gözün aydın canım herşeyin normal olmasına sevindim:9::9: bir prenses daha geliyor desene :16::16: Benim de minik prensesim olcak Allah nasip ederse

teşekkür ederim kuzumm:29:inşallah canım Allah bebeklerimizi bize bağışlasın:61:

kızzzz hadi gözün aydın:21::21::21:maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:sıra bizde bakalım bizim ne olacak.sendeki değişiklikleri farklılıkları yediklerinikilo alıp almadığını aldıysan nerden aldın bi sölede bende bakayım.gerçi bu nisan anneleri hep kız doğuracak.şuana kadar erkek duymadım topicte.hayırlı ve sağlıklı inşallah:16::16::16::16:

sağoll canımmmm:13:benim sadece biras popom büyümüş onun haricinde göbüşüm bile çıkmadı fazla 1,5 kilo almışım hayatım :66: turşu çok yedim ben yaaa kimsenin canı çekmesin de ben erkekte çok duydum tatlım çizelgeye yazsa elchin görürsün bak kız kadar erkekte var:29:

huuuu güne hızlı başlanılmış, günaydınlar efendim.
sbilyana bi baksana cnm bende bi değişiklik varmı?? o kadar ekelem çıkarma oldu listede ya yani:)):54:

neyini merak edcez yefrum, önceki gün bas bas bağıra bağıra didin yrn toktora ordan gezmeye gidcem die, hiç acımadım bu çalışan gadınlarda gezmeye aşerermi aceba die:63: hadi çok şükür ii haberler aldık sendende, kız hee, ohh misss, çok severim kız çocuğunu:)))):52:

kıskanma kıskanma herkes işe gidip kafa dağıtırkene ben evde bunalıyorum hergün:14:sağol petu çok seviosan darısı başına canımm:1:

Yani bilmiyorum ki zararı olsa doktorlar vermezdi değil mi ? Hemen hemen herkes kullanıyor . Folik asik hamileliğin başında önemli .Sonra bırakılıyor zaten

evet işte ya ağzı olan konuşuyor çevreye pek bakmayacağım artık. sanırım 3. ayım bitince onu kesecek dr um. bakalım sizinki gibi vitaminler verecek mi

tatlım olur mu hiç hatta hamile kalmadan 3 ay evvel başlatıyor doktorlar.. bebeğin sinir sistemi için çok gerekliymiş.. 12. haftadan sonra da bırakmış olmuyoruz aslında.. multivitaminlerin içinde de folik var.. önemli bişey diye biliyorum ben..

bu arada günaydın canlarım çok alıştım size yaaa özledim :29::16:

yavru kuşum yerim ben onu. canının çektiği veya tiksindiğin artık yiyemediğin bişey varmı canım

Yok galiba ya .Ama kırmızı et pek hoşuma gitmiyor artık. Yediklerim pek iyi değildi ondan galiba .Ama limonu çok seviyordum bir yedim ki sorma :4::4: Ye ekşiyi çıkar ayşeyi doğru galiba. Ya bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar. Bulantı durumu nasıl oldu sizde bende pek yoktu :32::32:

Yok galiba ya .Ama kırmızı et pek hoşuma gitmiyor artık. Yediklerim pek iyi değildi ondan galiba .Ama limonu çok seviyordum bir yedim ki sorma :4::4: Ye ekşiyi çıkar ayşeyi doğru galiba. Ya bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar. Bulantı durumu nasıl oldu sizde bende pek yoktu :32::32:

senin cinsiyet beli oldumu canım. başlarda bende limon yedim baya. ama turşu görmeye dayanamıyorum kokusunu bile kaldıramıyor midem.eskiden çoks everdim. sucuk sosis ete karşıda soğuğum. ama mide bulantılarım normal. hani beni zorlayacak kadar hiç olmadı hamdolsun. midesi çok bulananın oğlu olurmuş diyrolar ama

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar elchin nerede nasıl bilen var mı umarım kötü birşeyi yoktur :26::26:

günaydın kızlarr. midem bulanıyor bugün gün boyu devam eder şimdi. acayip bacak ağrım var gece uyuyamıyorum. bende varis var ve sanırım zorlanmaya başladı :59:
geçmiş olsun canım hamileykenmi çıkıyor normalde de varmı:44:
bende böyleydim dün gittük ya çook şükür sustum birass:1:yoksa evdekiler bıkmıştı benden:9:

ben hiç kusmadım bulantım oluordu bazen canım:25:

Back
X