Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerim senin sağlık sigortan var o zaman di mi?kadıköy şifa çok iyiymiş onu duymuştum da bana çok uzak orası.kurtköydeyim ben şimdilik pendik bölgeye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ama arkadaslar asm'yi önerdi bana.orda da doğum 7500 civarındaymış.sağlık sigortam da var napsam bilmiyorum.bölgeye devam etsemmi oraya mı gitsem kararsızım açıkçası.
valla daldım araya ama kusura bakmayın çook mutluyum sonunda patronumdan 1,5 gün izin aldım kısmetse haftaya istanbuldayımmmmm64:
![]()
de le le le le![]()
Merhaba bayanlar, hamileyken oje sürmenin makyaj yapmanın sakıncası var mı? Her şeyden korkar oldum. Ünlü hamilelere bakınca saçları bile boyalı olabiliyor ama doktorlar saç boyamayı uygun bulmuyorlar. Oje hakkında pek birşey duymadım aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı
saol bebem, bugünkü işim buydu, kendime uygun bi profil resmi bulmak:))petuşum valla nasıl mutluyum anlatamam bu arada profil resminde pek güzelmiş
Merhaba bayanlar, hamileyken oje sürmenin makyaj yapmanın sakıncası var mı? Her şeyden korkar oldum. Ünlü hamilelere bakınca saçları bile boyalı olabiliyor ama doktorlar saç boyamayı uygun bulmuyorlar. Oje hakkında pek birşey duymadım aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı
canlar ben gider mesai bitti herkese iyi akşamlar![]()
canım bende pendik bölgeye gidiyorum oya hanıma. sen hangisine gidiyorsun?
selam hanımlar ben biraz üzüntülüyüm ya..iki gün önce ikili testimiz için gittik, bi hafta önce de 1 damla kan gelmişti bakalım nolucak diodum..doktorumuz cinsiyet kız dedi ve evet siz bir düşük tehlikesi geçirmişsinz kanama olmuş içerde bi hadise olmuş ama akmamış sınırlanmış dedi..bebek nasıl hareketliydi görseniz..uzun süre ensesini ölçemedi yani..iki hafta sonra gelin bakalım bebek canlı olacak mı dedi..nasip ama bu tarz bi durum yaşayan var mı? bu arada hiç kan da gelmedi o günden beri...dua edin öptüm hepiniziii
selam hanımlar ben biraz üzüntülüyüm ya..iki gün önce ikili testimiz için gittik, bi hafta önce de 1 damla kan gelmişti bakalım nolucak diodum..doktorumuz cinsiyet kız dedi ve evet siz bir düşük tehlikesi geçirmişsinz kanama olmuş içerde bi hadise olmuş ama akmamış sınırlanmış dedi..bebek nasıl hareketliydi görseniz..uzun süre ensesini ölçemedi yani..iki hafta sonra gelin bakalım bebek canlı olacak mı dedi..nasip ama bu tarz bi durum yaşayan var mı? bu arada hiç kan da gelmedi o günden beri...dua edin öptüm hepiniziii
canımm çook geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın bence sen hiç kalkmadan yat bisüre sadece tuvalete kalk çünkü bu durumu atlatana kadar istrahat şart sana umarım bi dahaki gidişinde bebeğin daha iyi olur![]()
canım içini ferah tut ne kadar zor olsa da.sağlıkla gelecek dünyaya bebeğin Allahın izni ile :))) dualarımız seninle olacak cnm :)
sağol canım inşallah...kanama olmuş ama sınırlandırılmış dedi ama herşey olacağına varıyor bunu da unutma dedi..nasıl sınırlanıyor da akmıyor aşağı anlamadım ama..cinsiyetine bile sevinemedim yaa