• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla daldım araya ama kusura bakmayın çook mutluyum sonunda patronumdan 1,5 gün izin aldım kısmetse haftaya istanbuldayımmmmm :66::66:64::66::64::66::64:

şekerim senin sağlık sigortan var o zaman di mi?kadıköy şifa çok iyiymiş onu duymuştum da bana çok uzak orası.kurtköydeyim ben şimdilik pendik bölgeye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ama arkadaslar asm'yi önerdi bana.orda da doğum 7500 civarındaymış.sağlık sigortam da var napsam bilmiyorum.bölgeye devam etsemmi oraya mı gitsem kararsızım açıkçası.

canım bende pendik bölgeye gidiyorum oya hanıma. sen hangisine gidiyorsun?

Merhaba bayanlar, hamileyken oje sürmenin makyaj yapmanın sakıncası var mı? Her şeyden korkar oldum. Ünlü hamilelere bakınca saçları bile boyalı olabiliyor ama doktorlar saç boyamayı uygun bulmuyorlar. Oje hakkında pek birşey duymadım aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Merhaba bayanlar, hamileyken oje sürmenin makyaj yapmanın sakıncası var mı? Her şeyden korkar oldum. Ünlü hamilelere bakınca saçları bile boyalı olabiliyor ama doktorlar saç boyamayı uygun bulmuyorlar. Oje hakkında pek birşey duymadım aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı

sağol canım ya bende ojeyi soracaktım ojenin bi zararı olacağını sanmıyorum da benim tırnaklarım sarardı resmen vitaminler yapar mı yoksa çok mu havasız kaldı tırnaklarım beni aydınlatırmısınız

petuşum valla nasıl mutluyum anlatamam bu arada profil resminde pek güzelmiş
saol bebem, bugünkü işim buydu, kendime uygun bi profil resmi bulmak:))
ya sevinmemi insan heçç

ben heç duymadım walla

yok canım daha nelerr kaşlarımızıda aldırmayalımda bari normanların kralı gibi dolaşalım etrafta:1:
ben oğluma hamileyken ojede sürdüm makyajda yaptım hiç bişiysi yok çok şükürrr:46:

canım bende pendik bölgeye gidiyorum oya hanıma. sen hangisine gidiyorsun?

aa biz seninle konuşmamıştık di mi?ben nickleri pek aklımda tutamıyorum da.canım ben ilk başta yeliz hanıma gidiyordum ama ikinci gittigimde ondan vazgeçtim. (kendime göre haklı sebeplerim vardı) tam oya hanıma gitmeye karar vermiştim ki bi gece rahatsızlandım o gece de nöbetçi doktor mustafa özbekmiş.o beni muayene etti baktım baya işinin uzmanı eşim de çok beğendi.ona gitmeye karar vedim şu anda mustafa beye devam ediyorum.bi dahaki gittiğimde (haftaya) hastaneyi bi gezicem doğum yapanlara filan bakıcam.benim orda doğum yapmış hiç tanıdığım yok.bakalım insanlar memnunmu.senin orda doğum yapan tanıdığın var mı?

selam hanımlar ben biraz üzüntülüyüm ya..iki gün önce ikili testimiz için gittik, bi hafta önce de 1 damla kan gelmişti bakalım nolucak diodum..doktorumuz cinsiyet kız dedi ve evet siz bir düşük tehlikesi geçirmişsinz kanama olmuş içerde bi hadise olmuş ama akmamış sınırlanmış dedi..bebek nasıl hareketliydi görseniz..uzun süre ensesini ölçemedi yani..iki hafta sonra gelin bakalım bebek canlı olacak mı dedi..nasip ama bu tarz bi durum yaşayan var mı? bu arada hiç kan da gelmedi o günden beri...dua edin öptüm hepiniziii

selam hanımlar ben biraz üzüntülüyüm ya..iki gün önce ikili testimiz için gittik, bi hafta önce de 1 damla kan gelmişti bakalım nolucak diodum..doktorumuz cinsiyet kız dedi ve evet siz bir düşük tehlikesi geçirmişsinz kanama olmuş içerde bi hadise olmuş ama akmamış sınırlanmış dedi..bebek nasıl hareketliydi görseniz..uzun süre ensesini ölçemedi yani..iki hafta sonra gelin bakalım bebek canlı olacak mı dedi..nasip ama bu tarz bi durum yaşayan var mı? bu arada hiç kan da gelmedi o günden beri...dua edin öptüm hepiniziii

canımm çook geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın bence sen hiç kalkmadan yat bisüre sadece tuvalete kalk çünkü bu durumu atlatana kadar istrahat şart sana umarım bi dahaki gidişinde bebeğin daha iyi olur:71:

canım çok geçmiş olsun içini ferah tut ne kadar zor olsa da.sağlıkla gelecek dünyaya bebeğin Allahın izni ile :))) dualarımız seninle olacak cnm :)

Son düzenleme:
canımm çook geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın bence sen hiç kalkmadan yat bisüre sadece tuvalete kalk çünkü bu durumu atlatana kadar istrahat şart sana umarım bi dahaki gidişinde bebeğin daha iyi olur:71:

sağol canım inşallah...kanama olmuş ama sınırlandırılmış dedi ama herşey olacağına varıyor bunu da unutma dedi..nasıl sınırlanıyor da akmıyor aşağı anlamadım ama..cinsiyetine bile sevinemedim yaa

canım içini ferah tut ne kadar zor olsa da.sağlıkla gelecek dünyaya bebeğin Allahın izni ile :))) dualarımız seninle olacak cnm :)

sağol canım ya ne bileyim çok korktum nerden çıktı bu şimdi :( kızım olacak inşallah ama iki hafta nasıl geçecek bilemiyorum artık

sağol canım inşallah...kanama olmuş ama sınırlandırılmış dedi ama herşey olacağına varıyor bunu da unutma dedi..nasıl sınırlanıyor da akmıyor aşağı anlamadım ama..cinsiyetine bile sevinemedim yaa

buna tutunmuşta deniyor sen içini ferah tut bence tatlım bebeğin sana tutunmuş öyle olupta doğan çok bebek var üzülme istirahat et:29:hatta elchin gibi gidebiliosan git annende yada k.validende kal onlar sana baksınlar sonuçta 2-3 ay daha sonrası tehlikesiz:40:

çoook geçmiş olsun, stresli bir dönem olacak senin için ama Allah sağlıklı ve hayırlısını versin, kendine dikkat et ve dinlen bence de...

Back
X