• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben hala direniyorum:))) şehzade doğurcam..

akşam o ses türkiyeyi izlioduk, yarışmacı kızın adı neylan dı..aa didim güzelmiş, eşime didim anlamına bakalım sonrada neylan koyalım kız olursa..allam gül gül koptuk yani..o ney lan dan yola çıkıp..didim sen daha babası olarak inanmzsan koyduğun isme ben napim...:53:

neylan da hakkaten komikmiş.ne o lan, ne var la gibi türetilebiliyor :-)

ben hala direniyorum:))) şehzade doğurcam..

akşam o ses türkiyeyi izlioduk, yarışmacı kızın adı neylan dı..aa didim güzelmiş, eşime didim anlamına bakalım sonrada neylan koyalım kız olursa..allam gül gül koptuk yani..o ney lan dan yola çıkıp..didim sen daha babası olarak inanmzsan koyduğun isme ben napim...:53:

çatlakkkkk:66::66::66::66::66::66::66:
belkide ceylandı yanlış yasdılar adını

Son düzenleme:
maşallah yafrum 11.haftada kesin mi erkek dedi...bakk yaww bide 16 hafta olmadan cinsiyet oluşmuyormuş kim didi onuuu:57:

sorma fıstık geçengün temislik yaptımda ayağımın üstüne basamıyordum kocişte bana kızıooo yapma diee üüüüüü:84:

:53:bebeim sen afrikada flnmı yaşıyyonda bise söylemiyon hiiii:27:

ben en son 44 kilo olduğumdan beri 15-20 sene geçmiştir heralde:-) hiç hatırlayamıyorum o ne zamandı.

ben en son 44 kilo olduğumdan beri 15-20 sene geçmiştir heralde:-) hiç hatırlayamıyorum o ne zamandı.

en son evlenmeden önce 48 idim amma ve lakinnn ergenlik çağında daha kiloluydummm du bakiim wallahi bende hatırlamıoomm:64:

çatlakkkkk:66::66::66::66::66::66::66:
Belkide ceylandı yanlış yasdılar adını
yok yaf neylandı kızın ismi..ceylan olcak bi tipi yoktu zaten kızın:)))

44 mü..o neylan:)) ben hiç hatırlamıom 44 olduğum bi kiloyu cnm..sanki anadan hep 60 ve üstü doğmuş gibiyim:))

44 mü..o neylan:)) ben hiç hatırlamıom 44 olduğum bi kiloyu cnm..sanki anadan hep 60 ve üstü doğmuş gibiyim:))

:60::60::60:..........off yaaa bugün hiç keyfim yoq havadan sanırım heçç sevmem kışı sonbaharı:14:

kızlar ben çıktım öpüyorum sizi hoşçakalın:92::92::92::92::92::92:

bende çıkıyorum yarın görüşürüz kenidinze ve bebeklerinize iyi bakın hoşçakalın

görüşürüz kıslarr:80::80::80::80:

len gelinime düzgün isimler koyun anası babası size diyorum..:52::52:
neylanmış pehhh :20::20:

Merhaba arkadaşlar, bugün ikili test sonucumu aldım ve doktorum bana şu an herşey yolunda dedi. Üçlü testi yapmaya gerek yok 4 lü yaparız dedi. Size doktorunuz üçlü test öneriyor mu?
İkili test sonuçlarındaki beta HCG değerinin cinsiyetle bir ilgisi var mı?

len gelinime düzgün isimler koyun anası babası size diyorum..:52::52:
neylanmış pehhh :20::20:
BEN ONA KOYCAM "BALIM" DİE İSİM KUZUM SEN MERAK ETME..OĞLUŞUNA KOLAYLIK OLCAK Bİ TAŞLA İKİ KUŞ:))
Merhaba arkadaşlar, bugün ikili test sonucumu aldım ve doktorum bana şu an herşey yolunda dedi. Üçlü testi yapmaya gerek yok 4 lü yaparız dedi. Size doktorunuz üçlü test öneriyor mu?

evet cnm benim dr umda öyle dedi..2 li ii çıktı çok şükür, 3 lü yapmıcak 4. lü test yapacak 17. haftada

selam canım ben ocak annesi olucam kısmetse.ama gezinirken sorun gözüme takıldı cevaplayım dedim:))benimde ikili iyi çıkınca drum üçlü testi istemedi.ikili testteki serbest bhcg 50 nin altıysa erkek üstüyse kız diyorlar.benimki tuttu.değer 39 idi .oğlum olcak kısmetse..yardımcı olabilmişimdir umarım

selam canım ben ocak annesi olucam kısmetse.ama gezinirken sorun gözüme takıldı cevaplayım dedim:))benimde ikili iyi çıkınca drum üçlü testi istemedi.ikili testteki serbest bhcg 50 nin altıysa erkek üstüyse kız diyorlar.benimki tuttu.değer 39 idi .oğlum olcak kısmetse..yardımcı olabilmişimdir umarım

Selam canım cevabın için teşekkür ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Benim değer 31 henüz cinsiyet söylemediler. Sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama yine de merak ediyorum tabiki

Selam canım cevabın için teşekkür ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Benim değer 31 henüz cinsiyet söylemediler. Sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama yine de merak ediyorum tabiki

benimkide 66.7 canım daktır %80 kızz dedi bakalım ay sonu görüces kızmı erkekmi:32:

sağol canım amin inşallah..cinsiyet dediğin gibi hiç ama hiç önemli değil.en önemlisi sağlıklı olması...sende sağlıkla kucağına al inşallah

ben geldiiiiiiiiim sonunda kendıme bı etek alabıldım hamiş eteği ohhhh ya kafama göre hemde spor kot uzerıne de normal bı gömlek aldım altı buzgulu felan , kaynatmışsınız bırazdan okuyum hepsini başım çatlıcak gıbı ağrıyo çok yoruldum
bide göz altı kapatıcı aldım göz altlarım mosmor sankı bırı dövmüş ıyıce kararıyo yorulunca zatn hep yorugunum denedım süper kapattı:)
öptüm hepınızııı

slm kızlar bende 14+1 günlük hamileyim benim arada çok kasık ağrım oluyor ayağa kalkarsam kanama olucak gibi hissediyorum sonra geçiyor kızlar sizdede oluyor mu böyle:44:

Back
X