• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gunaydınlar herkese...
sabah sabah isim mi düşünülmeye başlandı :37: bende hep erkege odaklanmıstım simdi ya kıss cıkarsa dıe bizim karı koca isimlerimiz S yle baslıyorur bende dedim sanem olsun anlamı cok guzel kadın demek miş :37:

hergün bi sıkıntımız var işte cnm:27:

günaydınlarrrrrr şekerlerr:):)
anacığım gelene kadar bakayım didim..yehuuu ifadeler gelmiş sonunda :21:
isimlerden açılmış konu madem öle bende fikrimi söliyim erkek olursa YAĞIZ koymak istiyorum ama kocişim istemiyo o ne öle diyo :41:

heççç sevmem..tuni yağız koyarsan vermem kızımı bebem, ona göre..benim kızım bi yağıza kocam diemez..hıhhh:45:
enişteden yanayım:)):46::46:

heççç sevmem..tuni yağız koyarsan vermem kızımı bebem, ona göre..benim kızım bi yağıza kocam diemez..hıhhh:45:
enişteden yanayım:)):46::46:

Ciddenmi yawsss :41::41: ama ya amaaaaa ühühühüh
yiğit efe berk nasıl??
hastanede geçen sıra beklerken hakan koyalım dedi dururken vahiy gelmiş gibi :1::1:nerden geldiyse birden aklına

günaydın herkese
bende mart 2012 annesi olucam allah nasip ederse..
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın :((

allah yardımcın olsun tatlım.. tam olarak nasıl bi şeymiş o tanı..

Ciddenmi yawsss :41::41: ama ya amaaaaa ühühühüh
yiğit efe berk nasıl??
hastanede geçen sıra beklerken hakan koyalım dedi dururken vahiy gelmiş gibi :1::1:nerden geldiyse birden aklına

ben erkekde mete, çağıl, doruk, arman, kerem, ediz bu isimleri sevyom emme kocam heç birini ne beğenyo ne istio...varsa yoksa efe..diom efeler çok yaramaz oluyormuş yoq efe dio erkek olursa...istiosan yanna bi isim koyarız dio...koy demio yani koyarız dio yine:))) neyse efede çok fena değil yani..zaten bu gidişle onlara vahiy gelecek bizede supriz olcak cnm..daha akşam diodu nede olsA sen hastanedeyken kimliği ben çıkartırım die:)))

ben erkekde mete, çağıl, doruk, arman, kerem, ediz bu isimleri sevyom emme kocam heç birini ne beğenyo ne istio...varsa yoksa efe..diom efeler çok yaramaz oluyormuş yoq efe dio erkek olursa...istiosan yanna bi isim koyarız dio...koy demio yani koyarız dio yine:))) neyse efede çok fena değil yani..zaten bu gidişle onlara vahiy gelecek bizede supriz olcak cnm..daha akşam diodu nede olsA sen hastanedeyken kimliği ben çıkartırım die:)))

hahaha bide çok akıllılar yaa baksana neyi düşünmüş sen hastanedeyken ben çıkarcam kimliği :52::52::52:
efe ismi bencde çok güzel yanına bi isim konulabilir kısa olduğu için anlaşma yaparsınız efe konursa yanına ismide senin eklemen şartıyla diye bebem:1::1: aman bırak vahiy onlara gelsinde kayınvaldelere falan gelmesin :20::20:
doruk ismide çok güzel çok severim benim yiğenimin ismi..

:44::44::44::44:
yani sevmezsem ismi koymazdım heralde..umarım öyle bi gereksizlik yapmaz..allammmm
çünkü bide bakcak falan ya bebeğe, bunu düşünüp ya sesimi çıkaramaz ok dersem..allammmm
yok yok koymam..eşim bi kere yani koycamız ismi koymadan önce bide ailelerimize sorarız dimi dedi, bu lafın üstüne 3 saat falan dırdırlandım yani...bak içime bi ateş düştü zabah zabah..
:1:
benimkide aşkım hemen isim koyalım yoqsa karışan çok olur diodu..doğruymuş:41:
Gunaydinnn herkeze.
Kizlar bugun doktora gidiyorum dua edin litfen
KK BAYANSU cum takip listesine benide eklermisin.
Bilgilerimi yazdim oraya
ekledim bilee:29:
kızlar günaydın..
oley şebelek suratlılar gelmiş geri ama sayıca azalmış gibiler:46:
eğer kızım olursa ÖYKÜM koyacağız biz.. flört döneminde karar vermiştik bu ismi ve hiç değişmedi...
erkek olursa da bora, toprak, hoşuma gidiyor..
o da güzelmiş canım:46:
günaydın herkese
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın :((
inşallah bebeğie bişey olmaz tatlım:16:
gunaydınlar herkese...
sabah sabah isim mi düşünülmeye başlandı :37: bende hep erkege odaklanmıstım simdi ya kıss cıkarsa dıe bizim karı koca isimlerimiz S yle baslıyorur bende dedim sanem olsun anlamı cok guzel kadın demek miş :37:
anlamda önemli tabee:26:
isimlerden açılmış konu madem öle bende fikrimi söliyim erkek olursa YAĞIZ koymak istiyorum ama kocişim istemiyo o ne öle diyo :41:
bizimkide diyo aynen öyle deli oluyorum ne desem o neymiş diooo:47:

günaydın herkese

tatlım geçmiş olsun çok..nasıl bi tanıymış o ilk defa duydum??

:1:
benimkide aşkım hemen isim koyalım yoqsa karışan çok olur diodu..doğruymuş:41:

ekledim bilee:29:

o da güzelmiş canım:46:

inşallah bebeğie bişey olmaz tatlım:16:

anlamda önemli tabee:26:

bizimkide diyo aynen öyle deli oluyorum ne desem o neymiş diooo:47:

biz buluyoz beğeniyozya isimleri ondan :47: bana çok klasik bi isim sölüyo hakan diyo yaa hakana gelene kadar bi sürü güzel isim var :1::1: Allahtan diretmedi

Tuna isminide çok beğenirim ama benim kocişimde tuna ismini beğenmiyor. :)

biz buluyoz beğeniyozya isimleri ondan :47: bana çok klasik bi isim sölüyo hakan diyo yaa hakana gelene kadar bi sürü güzel isim var :1::1: Allahtan diretmedi
evet yaa klasik isimleri bende sevmiyorum:25:
Tuna isminide çok beğenirim ama benim kocişimde tuna ismini beğenmiyor. :)
çocuklar duymasında itici bi tuna vardı dimi belkide ondandır:1:
cnm en son kura ya kalcak sanırım bu isim koyma mevzu..dua edelim de çekişme bi karı-koca arasında kalsın:)):33::33:

evet eveettt nası olsa elinde sonunda bizim didiğimis olcekkk:46::46:

bizim bu kocişlerede isim beğendiremiyoruzz :52::52:

uzun saçlı erkekleri küçük yaşımdan beri daha bi karizmatik bulduğumdan, ilkokula başladığım yıllarda izlediğim çağrı filminde zeyd rolündeki oyuncuya aşık olmuştum, yıllarca oğlum olursa adını zeyd koycam dedim ama eşimin sevmediği bi okul arkadaşının adıymış :(

acaba bunlar bize yalandan mı sevmediğim okul arkadaşım filan diyo???
facebook'ta bul göster desem???
sanırım paranoyak oldum :3:

Son düzenleme:
cnm en son kura ya kalcak sanırım bu isim koyma mevzu..dua edelim de çekişme bi karı-koca arasında kalsın:)):33::33:

heee heheh kocişte öle diyo olmıcak bu iş böle bikaç tane seçelim kağıda yazalım doğunca kendisine çektirelim diyo :)))))

aman aman allah korusun... zaten kimse karışmasın die şimdiden Kerem olacak ismi die duyuracağım. olmazda değiştirirsem öyle oldu son anda değişti falan dirim.. ama isimsiz kalırsa mutlaka bir isim yakıştıran olacaktır...

kuzucum senin kociş egeli değil mi anacım.. zaten şimdi ya efe ya ege koyuyorlar bizim oralarda çocuklara isim olarak.. kıza da ada ismini koyuyorlar.. normal yaneee

kuzucum senin kociş egeli değil mi anacım.. zaten şimdi ya efe ya ege koyuyorlar bizim oralarda çocuklara isim olarak.. kıza da ada ismini koyuyorlar.. normal yaneee

evet canımcım...dio efe, istersen 2.isim koyalım sen koy onuda..o olsun bu olsun yok, çağan olsun ikincicide dio..efe çağan...(ama ben koyyom sözde 2.ismi)hee diom tam egeli ismi, ha çocuğun alnına egeli yazmışsın ha efe çağan koymuşsun:)))

Back
X