• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim eşim bu sbh 10 dk falan aynanın önündeydi yiter artık çatlatcan didim..dio çok yakışıklıyım bak bak doyamıyorum..hiç şansım yokmuş..kız olursa dio kızımın bütün arkadaşları dicek baban ne yakışıklı die...erkek olursa da oğluya çapkınlığa gidcekmiş...biz daepha çok ikimizde erkek istioruz ama babamız arada kızda dio..bide bazen sinirlenince kız olcak beni daha çok sevecek sende çatlıcan dio..

eşimde bana dediki aha yandık 2 tane özge yle nasıl uğraşcam intihara sebep dedi :1:

her akşam bir kilo mandalina yediğim için zannımca her sonbahar olduğum gribi bu sene olmadım çok şükür :) aşermenin faydalı yanı işte :32: :32:

bak mandalina dedin aklıma geldi..aklım çok doluda hangisini söylesem şaşıryom, beynimde ışık yandıkça söylüyom..kızlar şu mevsimde özellikle, çok sarı mandalina portakal vs. yememeye çalışın...yeşiller var ondan alın..bir mersinli olarak biliyorumki bu mevsimde öyle sapsarı mandalina olmaz, zaten normaldede mandalina sarı değil turuncudur..bu mevsimde yeşil olur..onu toplayınca depolarda iskarpit denen bi madde ile geceden sbha sarartıolar..o iskarpit denilen şeydede kanserojen madde var..normalde bile uzak durun ama şimdi gebeşken hepden uzak durun bence..sarı değil yeşil olanı yemeye çalışın

öhhhh yanneee:63: bizimki kız olucak diyince heyecandan konuşamadı bile cinsiyet ayrımı yapanları hiçç anlamıyorum boşver takma:29:erkekmi seninki

:)
ılk erkege benzııo dedı ama ıkılı taramam 50 nin üstü ozaman da kız oluyo sanırım :)
benım kocs erkek ıstyodu..aılesı kız ..
benım ıcın farketmıyor
sonucta bızım ewladımız dunyaya geldıgınde o ayrımı zaten yapamıcak sevıncten :D:52:

her akşam bir kilo mandalina yediğim için zannımca her sonbahar olduğum gribi bu sene olmadım çok şükür :) aşermenin faydalı yanı işte :32: :32:

bak mandalina dedin aklıma geldi..aklım çok doluda hangisini söylesem şaşıryom, beynimde ışık yandıkça söylüyom..kızlar şu mevsimde özellikle, çok sarı mandalina portakal vs. yememeye çalışın...yeşiller var ondan alın..bir mersinli olarak biliyorumki bu mevsimde öyle sapsarı mandalina olmaz, zaten normaldede mandalina sarı değil turuncudur..bu mevsimde yeşil olur..onu toplayınca depolarda iskarpit denen bi madde ile geceden sbha sarartıolar..o iskarpit denilen şeydede kanserojen madde var..normalde bile uzak durun ama şimdi gebeşken hepden uzak durun bence..sarı değil yeşil olanı yemeye çalışın

zaten sarılar bana soluk benizli geliyodu onlardan almadım şimdiye kadar
iyi bişi yapmışım :29:

mandalinaya aseren cok duydum. bişey eksikliğinden dolayı yeniyormus. su ana kadar 10 kişi duydum 1-2 kilo mandalinayı yiyen. sanırım folik asittii canım..

bak mandalina dedin aklıma geldi..aklım çok doluda hangisini söylesem şaşıryom, beynimde ışık yandıkça söylüyom..kızlar şu mevsimde özellikle, çok sarı mandalina portakal vs. yememeye çalışın...yeşiller var ondan alın..bir mersinli olarak biliyorumki bu mevsimde öyle sapsarı mandalina olmaz, zaten normaldede mandalina sarı değil turuncudur..bu mevsimde yeşil olur..onu toplayınca depolarda iskarpit denen bi madde ile geceden sbha sarartıolar..o iskarpit denilen şeydede kanserojen madde var..normalde bile uzak durun ama şimdi gebeşken hepden uzak durun bence..sarı değil yeşil olanı yemeye çalışın[/QUOTE]

yok ya yemyeşil yediklerim, ben ekşi olur yenmez diye aldım geçenlerde tadı iyiydi ama felaket yiyorum yaaa sonra tabi sabaha kadar tuvalete git gel... gitmeye eriniyorum bazen uyuyum da uykuya gider diye kapatıyorum gözlerimi :1:

çalışan anneler dışarda yemek zor olmuyor mu neler yiyorsunuz yemek saati geçrti ve ben hala ne yesem derdindeyim. sağlıksız beslenmek istemiyorum

çalışan anneler dışarda yemek zor olmuyor mu neler yiyorsunuz yemek saati geçrti ve ben hala ne yesem derdindeyim. sağlıksız beslenmek istemiyorum

evde bu kadar beslenemezdim heralde...ben öğlenleri genelde etli veya tavuklu yemek yiyorum..evdede sebze yemeği yiyorum...evde etli yemek yapmıyoruz, proteini öğlenleri almış oluyorum bu sayede..

bide ben hafta sonları vs. 2 öğün yiyebilyorum sbhları geç uyandığım için..bu nedenle çalışırken daha düzenli besleniliyo sanki..herşeyi saatle yappabilyorum hafta içi:46:

Back
X