bu kadar prens var seninkide prenses olsun bebemm![]()
benimkide olsun gııı

pyensess
totosunu yerim ben onun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar prens var seninkide prenses olsun bebemm![]()
eminim benimkinede kız desem aynı tepkiyi verir ilk.
benim eşim bu sbh 10 dk falan aynanın önündeydi yiter artık çatlatcan didim..dio çok yakışıklıyım bak bak doyamıyorum..hiç şansım yokmuş..kız olursa dio kızımın bütün arkadaşları dicek baban ne yakışıklı die...erkek olursa da oğluya çapkınlığa gidcekmiş...biz daepha çok ikimizde erkek istioruz ama babamız arada kızda dio..bide bazen sinirlenince kız olcak beni daha çok sevecek sende çatlıcan dio..
her akşam bir kilo mandalina yediğim için zannımca her sonbahar olduğum gribi bu sene olmadım çok şükür :) aşermenin faydalı yanı işte![]()
![]()
bak mandalina dedin aklıma geldi..aklım çok doluda hangisini söylesem şaşıryom, beynimde ışık yandıkça söylüyom..kızlar şu mevsimde özellikle, çok sarı mandalina portakal vs. yememeye çalışın...yeşiller var ondan alın..bir mersinli olarak biliyorumki bu mevsimde öyle sapsarı mandalina olmaz, zaten normaldede mandalina sarı değil turuncudur..bu mevsimde yeşil olur..onu toplayınca depolarda iskarpit denen bi madde ile geceden sbha sarartıolar..o iskarpit denilen şeydede kanserojen madde var..normalde bile uzak durun ama şimdi gebeşken hepden uzak durun bence..sarı değil yeşil olanı yemeye çalışın
öhhhh yanneeebizimki kız olucak diyince heyecandan konuşamadı bile cinsiyet ayrımı yapanları hiçç anlamıyorum boşver takma
erkekmi seninki
her akşam bir kilo mandalina yediğim için zannımca her sonbahar olduğum gribi bu sene olmadım çok şükür :) aşermenin faydalı yanı işte![]()
![]()
bak mandalina dedin aklıma geldi..aklım çok doluda hangisini söylesem şaşıryom, beynimde ışık yandıkça söylüyom..kızlar şu mevsimde özellikle, çok sarı mandalina portakal vs. yememeye çalışın...yeşiller var ondan alın..bir mersinli olarak biliyorumki bu mevsimde öyle sapsarı mandalina olmaz, zaten normaldede mandalina sarı değil turuncudur..bu mevsimde yeşil olur..onu toplayınca depolarda iskarpit denen bi madde ile geceden sbha sarartıolar..o iskarpit denilen şeydede kanserojen madde var..normalde bile uzak durun ama şimdi gebeşken hepden uzak durun bence..sarı değil yeşil olanı yemeye çalışın
zaten sarılar bana soluk benizli geliyodu onlardan almadım şimdiye kadar
iyi bişi yapmışım![]()
benimkide olsun gııı
pyensess
totosunu yerim ben onun![]()
aynen bende çok mandalina yiyorum ne kadar yediğimi bilmiyorum bile
sanırım bende olmam dahaaa grip![]()
bence çogu erkek de bu var :)tüh müh desede ALLAH hayrlsıını versın
ıkı kış önce öyle portakal mandalına yedımkı feleğim şaşamıtı grıp olmayayım dıye amaaaaaaaaa
sen guvenme yıned etıkkat et tatlımmm![]()
çalışan anneler dışarda yemek zor olmuyor mu neler yiyorsunuz yemek saati geçrti ve ben hala ne yesem derdindeyim. sağlıksız beslenmek istemiyorum
çalışan anneler dışarda yemek zor olmuyor mu neler yiyorsunuz yemek saati geçrti ve ben hala ne yesem derdindeyim. sağlıksız beslenmek istemiyorum
bence sorma olmıcak şeyleri canımıs çekmesin şindi kim çıkcak dışarıyaaa![]()