dualarımıs seninle kuşum
göğüsünü sık bakim şeffaf bi sıvı geliormu:26:
sağol canımm :)))
yok hayatım gelmiyo :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarımıs seninle kuşum
göğüsünü sık bakim şeffaf bi sıvı geliormu:26:
merhaba arkadaşlar
13+2 deyiz şuanda.ve bir konuda acil fikrinize ihtiyacım var.doktorumu değiştirme arifesindeyim.gectıgım cumartesı ikili test sonucumuzu aldık hersey yolunda cok sukur.bır sonrakı randevumuzu 16 kasıma verdı üçlü test için.fakat doktorumuz bıze herhangi bir vitamın takvıyesınde bulunmuyor.sadece folık asıt alıyorum hamıle oldugumu ogrendıgımden berı.daha sonra hıc bır vıtamın vermedı.bu normal mı sızce? bırde mesela sunu ye bunu ye yada suna dıkkat et falan fılan dıye onerıolerde bulunmuyor.ben fazla ılgımı beklıyorum acabasgk ile anlaşması olan özel bir hastaneye gidiyorum.sizce dokturumu degıstırmelımıyım.bazı arkadaslar vıtamın takvıyesıne baslamıs.napsak acaba? izmirde olup dr tavsıye edecek birileri varmı?
hııı benden geliodaaasağol canımm :)))
yok hayatım gelmiyo :)))
merhaba arkadaşlar
13+2 deyiz şuanda.ve bir konuda acil fikrinize ihtiyacım var.doktorumu değiştirme arifesindeyim.gectıgım cumartesı ikili test sonucumuzu aldık hersey yolunda cok sukur.bır sonrakı randevumuzu 16 kasıma verdı üçlü test için.fakat doktorumuz bıze herhangi bir vitamın takvıyesınde bulunmuyor.sadece folık asıt alıyorum hamıle oldugumu ogrendıgımden berı.daha sonra hıc bır vıtamın vermedı.bu normal mı sızce? bırde mesela sunu ye bunu ye yada suna dıkkat et falan fılan dıye onerıolerde bulunmuyor.ben fazla ılgımı beklıyorum acabasgk ile anlaşması olan özel bir hastaneye gidiyorum.sizce dokturumu degıstırmelımıyım.bazı arkadaslar vıtamın takvıyesıne baslamıs.napsak acaba? izmirde olup dr tavsıye edecek birileri varmı?
kızlar sakın göğsünüzü sıkmayın erken doğuma neden olursunuz uyararak ileride doktorum sakın bana dokunma dedi Kıpırtı hissetmiyorum Karnımda arada dolgunluk ve rahmimde gerilme ağrıları hissediyorum bazen Bugün midem yanıyo
Seçen Hamile Giyim. Spor Hamile Elbisesi
kızlar ben az önced large bedenini sipariş verdim kargoyla beraber 20 tl etti, boyu kısa ama pantolonla güzel olur gibi geldi.
tek sorun vitamin ise değiştirme..ben vitamin kullanıyorum ama ihtiyaç yoksa bi çok dr da vermio..yani vitamin kullanmadanda olur, vitamin olmazsa olmaz bişi değil..merhaba arkadaşlar
ya ne alakası var ilk hamileliğimde böyle bişiden haberim yoktu ve eşim sayesinde farketmiştikhemde bayaaa bi bardak kadar sağmışısda haberimiz yokmuşş
oğlumda zamanında doğdu ve 2 senede emdi maşallaahh dana gibi
![]()
evet tatlım çok beğendim ben de.. fiyatı da çok uygun.. güle güle kullan.. taytla falan süper olur bence.. ben de mi alsam yaa.. peki large bedeni şimdilik erken değil mii.. nasıl almalıyız hamiş kıyafetlerinii yaa..
evty güzel görünüyoo ama cesaret edemedim nedenseeeeevet tatlım çok beğendim ben de.. fiyatı da çok uygun.. güle güle kullan.. taytla falan süper olur bence.. ben de mi alsam yaa.. peki large bedeni şimdilik erken değil mii.. nasıl almalıyız hamiş kıyafetlerinii yaa..
tek sorun vitamin ise değiştirme..ben vitamin kullanıyorum ama ihtiyaç yoksa bi çok dr da vermio..yani vitamin kullanmadanda olur, vitamin olmazsa olmaz bişi değil..
gıııııı güldürdün beni heee...eşin sayesindemi farkettin
![]()
ya ne alakası var ilk hamileliğimde böyle bişiden haberim yoktu ve eşim sayesinde farketmiştikhemde bayaaa bi bardak kadar sağmışısda haberimiz yokmuşş
oğlumda zamanında doğdu ve 2 senede emdi maşallaahh dana gibi
![]()
evty güzel görünüyoo ama cesaret edemedim nedenseeee
heaaabis hala çok ateşliyiss
![]()
yefrum benim beaaa
bayansucum tecrübeli anne olduğun için sana ve diğer tecrübeli annelere sorcam...biz bu bebe arabasını beğendik....bu nasıl yeni doğan için? özellikle neye dikkat etmemiz gerekir datlum..biz özellikle bebeğin yüzü bize baksın istiyoruz...onun dışında hafif olsun istioz..başka nelere tikkat etmeliyiz? bide böyle bi araba bebeği 1 yaşına kadar idare edermi? bu 2 taraflı kullanılabiliyo
Eki Görüntüle 274701 Eki Görüntüle 274702 Eki Görüntüle 274703 Eki Görüntüle 274704
yefrum benim beaaa
bayansucum tecrübeli anne olduğun için sana ve diğer tecrübeli annelere sorcam...biz bu bebe arabasını beğendik....bu nasıl yeni doğan için? özellikle neye dikkat etmemiz gerekir datlum..biz özellikle bebeğin yüzü bize baksın istiyoruz...onun dışında hafif olsun istioz..başka nelere tikkat etmeliyiz? bide böyle bi araba bebeği 1 yaşına kadar idare edermi? bu 2 taraflı kullanılabiliyo
Eki Görüntüle 274701 Eki Görüntüle 274702 Eki Görüntüle 274703 Eki Görüntüle 274704
evet bu konuda çook tecrübe sahibiyim bebek arabası alınca hafif alıcaksın yerinden kalkmayan hantal gösterişli bişi almıştık 2 gün kullanamadıkşu tutma yerleri şemsiye kulpu gibi olanlar varya onların iyisinden bakın derim..yani lafın kısası araba katlansın ve hafif olsun onun dışında bütün arabalarda kendine doğru ayarlanan mekanisma var canım
Eki Görüntüle 274706
böylee bişi işte demek istediğim
evet bu konuda çook tecrübe sahibiyim bebek arabası alınca hafif alıcaksın yerinden kalkmayan hantal gösterişli bişi almıştık 2 gün kullanamadıkşu tutma yerleri şemsiye kulpu gibi olanlar varya onların iyisinden bakın derim..yani lafın kısası araba katlansın ve hafif olsun onun dışında bütün arabalarda kendine doğru ayarlanan mekanisma var canım
Eki Görüntüle 274706
böylee bişi işte demek istediğim