• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba arkadaşlar

13+2 deyiz şuanda.ve bir konuda acil fikrinize ihtiyacım var.doktorumu değiştirme arifesindeyim.gectıgım cumartesı ikili test sonucumuzu aldık hersey yolunda cok sukur.bır sonrakı randevumuzu 16 kasıma verdı üçlü test için.fakat doktorumuz bıze herhangi bir vitamın takvıyesınde bulunmuyor.sadece folık asıt alıyorum hamıle oldugumu ogrendıgımden berı.daha sonra hıc bır vıtamın vermedı.bu normal mı sızce? bırde mesela sunu ye bunu ye yada suna dıkkat et falan fılan dıye onerıolerde bulunmuyor.ben fazla ılgımı beklıyorum acaba :1: sgk ile anlaşması olan özel bir hastaneye gidiyorum.sizce dokturumu degıstırmelımıyım.bazı arkadaslar vıtamın takvıyesıne baslamıs.napsak acaba? izmirde olup dr tavsıye edecek birileri varmı?

merhaba arkadaşlar

13+2 deyiz şuanda.ve bir konuda acil fikrinize ihtiyacım var.doktorumu değiştirme arifesindeyim.gectıgım cumartesı ikili test sonucumuzu aldık hersey yolunda cok sukur.bır sonrakı randevumuzu 16 kasıma verdı üçlü test için.fakat doktorumuz bıze herhangi bir vitamın takvıyesınde bulunmuyor.sadece folık asıt alıyorum hamıle oldugumu ogrendıgımden berı.daha sonra hıc bır vıtamın vermedı.bu normal mı sızce? bırde mesela sunu ye bunu ye yada suna dıkkat et falan fılan dıye onerıolerde bulunmuyor.ben fazla ılgımı beklıyorum acaba :1: sgk ile anlaşması olan özel bir hastaneye gidiyorum.sizce dokturumu degıstırmelımıyım.bazı arkadaslar vıtamın takvıyesıne baslamıs.napsak acaba? izmirde olup dr tavsıye edecek birileri varmı?

canım bende sneinle aynı haftadayım . folik asit dışında bişey vermedi. geçen haftaki randevumuzda folik asit bitene kadar kullan bitince daha alma dedi. 4 kasımda diğer randevum. bakalım verecekmi yeni vitamin. dr lar o kadar çok kişiyle ilgileniyorlarki biraz soğuk gelebiliyorlar. ama benim dr ilk başladığım gün bana 3 sayfa yapacaklar ve yapmayacaklarımın listesini verdi. bunun dışında acil bir sorunolursa telefonunu verdi. istersen bir başka dr bul birde na git. ama çok fazlada kafanı karıştırma. çeşit çeşit dr en kötüsü.

Son düzenleme:
sağol canımm :)))
yok hayatım gelmiyo :)))
hııı benden geliodaaa:27:
merhaba arkadaşlar

canım belkide gerek görmemiştir ben ilk çocuğumda doktor verdiği halde kullanmamıştım nede sağlıklı bi çocuk doğurdum ben ilaç içme özürlüyüm zaten onun yerine hergün vitaminli besinler yedim daha doğal sağlıklı sen bilirsin ama:34:

kızlar sakın göğsünüzü sıkmayın erken doğuma neden olursunuz uyararak ileride doktorum sakın bana dokunma dedi Kıpırtı hissetmiyorum Karnımda arada dolgunluk ve rahmimde gerilme ağrıları hissediyorum bazen Bugün midem yanıyo

kızlar sakın göğsünüzü sıkmayın erken doğuma neden olursunuz uyararak ileride doktorum sakın bana dokunma dedi Kıpırtı hissetmiyorum Karnımda arada dolgunluk ve rahmimde gerilme ağrıları hissediyorum bazen Bugün midem yanıyo

ya ne alakası var ilk hamileliğimde böyle bişiden haberim yoktu ve eşim sayesinde farketmiştik:17:hemde bayaaa bi bardak kadar sağmışısda haberimiz yokmuşş:30: oğlumda zamanında doğdu ve 2 senede emdi maşallaahh dana gibi:nazar::nazar::1:

Seçen Hamile Giyim. Spor Hamile Elbisesi

kızlar ben az önced large bedenini sipariş verdim kargoyla beraber 20 tl etti, boyu kısa ama pantolonla güzel olur gibi geldi.

evet tatlım çok beğendim ben de.. fiyatı da çok uygun.. güle güle kullan.. taytla falan süper olur bence.. ben de mi alsam yaa.. peki large bedeni şimdilik erken değil mii.. nasıl almalıyız hamiş kıyafetlerinii yaa..

merhaba arkadaşlar

tek sorun vitamin ise değiştirme..ben vitamin kullanıyorum ama ihtiyaç yoksa bi çok dr da vermio..yani vitamin kullanmadanda olur, vitamin olmazsa olmaz bişi değil..
ya ne alakası var ilk hamileliğimde böyle bişiden haberim yoktu ve eşim sayesinde farketmiştik:17:hemde bayaaa bi bardak kadar sağmışısda haberimiz yokmuşş:30: oğlumda zamanında doğdu ve 2 senede emdi maşallaahh dana gibi:nazar::nazar::1:

gıııııı güldürdün beni heee:35:...eşin sayesindemi farkettin:27::27::27::27:

aslında tabi haklısınız ilaç almamak daha mantıklı gelıyor.ama cevremde o kadar cok hamıle olan hamıleleık gecıren ınsan varkı hepsı ılgın ılgınc seyler soyluyor.yok boyu uzun olsun dıye bısey ıcıyormus yok zekası yuksek olsun dıye bılmem ne ıcıyormus...falanlar fılanlar.e bende bakıyorum bu doktor bana folık asıt ıc bıle demedı ben dedım basladım ıcıyorum devam edeyım mı dıye et dedı.ama su gun bırak bıtınce habr ver demedı.yok kalsıyum magnezyum balık yagı falan hıc bır seyde vermedı.bı de dr tanıdık guya.annem hemsıre onun arkadası.anneme guvenıpmı boyle esnek davranıyor dıycem alakası olamaz herhalde.bırde her kontrolde tansıyonumu ölcmesı gerekmıyormu? gebelıkte tansıyon onemlıymıs.ama bu adam takıp etmıyor bana takıp et demıyor.öff kafam cok karıstı sımdı kıme gıtsem bılmıyorum.bır de dogumu nerde yapsak dıye dusunuyoruzozeller 4 bın falanmıs.abartı bı rakam gelıyor.sızın fıkrınız nedır?

evet tatlım çok beğendim ben de.. fiyatı da çok uygun.. güle güle kullan.. taytla falan süper olur bence.. ben de mi alsam yaa.. peki large bedeni şimdilik erken değil mii.. nasıl almalıyız hamiş kıyafetlerinii yaa..

bende onu düşünyom....yani normalde medium giyyosan yine medium almak gerekmezmi..yani medium un hamileliğine göre dizayn edilmemişmidir o hamile kıyafetleri:18::18:

evty güzel görünüyoo ama cesaret edemedim nedenseeee:25:
tek sorun vitamin ise değiştirme..ben vitamin kullanıyorum ama ihtiyaç yoksa bi çok dr da vermio..yani vitamin kullanmadanda olur, vitamin olmazsa olmaz bişi değil..

gıııııı güldürdün beni heee:35:...eşin sayesindemi farkettin:27::27::27::27:

heaaa:27:bis hala çok ateşliyiss:23::29::1::1::17:

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar diliyorum. hep nisanda doğurmak istemişimdir oyuzden arada bakıyorum sizlere:16: göğsü uyarmak illa erken doğuma neden olacak diye birşey yok tabi ki ama doktorlar kesinlikle önermiyorlar ve genelde ik söyledikleri şey bu oluyor. göğsün uyarılması rahim kasılmalarını tetikliyormuş genelde erken doğum riski olanlar için geçerli sanırım ama olsun biz riske atmayalım birde evet göğüsten gelen sıvının sıkılmaması gerekiyormuş doktorum öyle demişti bana. belki birşey olacağından değil ama doktorlar herşeye karşı uyarmak istiyorlar. bebişlerinizi sağlıkla kucaklamanız dileğiyle...:16:

evty güzel görünüyoo ama cesaret edemedim nedenseeee:25:

heaaa:27:bis hala çok ateşliyiss:23::29::1::1::17:

yefrum benim beaaa :46::46::46::46:
bayansucum tecrübeli anne olduğun için sana ve diğer tecrübeli annelere sorcam...biz bu bebe arabasını beğendik....bu nasıl yeni doğan için? özellikle neye dikkat etmemiz gerekir datlum..biz özellikle bebeğin yüzü bize baksın istiyoruz...onun dışında hafif olsun istioz..başka nelere tikkat etmeliyiz? bide böyle bi araba bebeği 1 yaşına kadar idare edermi? bu 2 taraflı kullanılabiliyo
$lMMP-70175_1[1].webp$lMMP-70175_4[1].webp$lMMP-70175_5[1].webp$lMMP-70175_2[1].webp

Son düzenleme:
$pregnancytest.webp

Sevgili günlük; Artık buradan çıkacağım günleri iple çekiyorum.
Ama doktorun söylediğine göre daha çok da varmış...

bayansucum tecrübeli anne olduğun için sana ve diğer tecrübeli annelere sorcam...biz bu bebe arabasını beğendik....bu nasıl yeni doğan için? özellikle neye dikkat etmemiz gerekir datlum..biz özellikle bebeğin yüzü bize baksın istiyoruz...onun dışında hafif olsun istioz..başka nelere tikkat etmeliyiz? bide böyle bi araba bebeği 1 yaşına kadar idare edermi? bu 2 taraflı kullanılabiliyo
Eki Görüntüle 274701 Eki Görüntüle 274702 Eki Görüntüle 274703 Eki Görüntüle 274704

bunun 3 tekerliksini almıştı halan quinn gibi ir markaydı.şuan kızı 2,5 yaşında ve hala kullanıyor. çok memnun. biraz tuzlu yoksa bende tercih edecektim.

Eki Görüntüle 274701 Eki Görüntüle 274702 Eki Görüntüle 274703 Eki Görüntüle 274704

evet bu konuda çook tecrübe sahibiyim bebek arabası alınca hafif alıcaksın yerinden kalkmayan hantal gösterişli bişi almıştık 2 gün kullanamadık :50: şu tutma yerleri şemsiye kulpu gibi olanlar varya onların iyisinden bakın derim..yani lafın kısası araba katlansın ve hafif olsun onun dışında bütün arabalarda kendine doğru ayarlanan mekanisma var canım

$09.034.1117.000101t4.webp

böylee bişi işte demek istediğim

evet bu konuda çook tecrübe sahibiyim bebek arabası alınca hafif alıcaksın yerinden kalkmayan hantal gösterişli bişi almıştık 2 gün kullanamadık :50: şu tutma yerleri şemsiye kulpu gibi olanlar varya onların iyisinden bakın derim..yani lafın kısası araba katlansın ve hafif olsun onun dışında bütün arabalarda kendine doğru ayarlanan mekanisma var canım

Eki Görüntüle 274706

ama böle bişiye bebek daha minnacıkken oturabilirmi, sağlıklımı yani bebeği oturtmak..yani ben şey gibi dülşünyom bebek 3-5 ay olana kadar yatar poziyonda taşınmalı..bunda yatabilirmi bebek tamamen??

Eki Görüntüle 274706

Canım bu tür olanlar yeni doğan için pek uygun değil diye duydum ben. Biraz daha büyüklen için. Sanırsam bu yatmıyor.

Back
X