tanrımmm free mi bile bilmom...çok eziklendim bak yine
![]()
valla ben de senin gibi gidip önceden almamıştım kontrolde öğrendim.iki hafta sonra da 3lü teste gidiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
evt yhaa erkek çoq bu sene=))çooook teşekkür ederim şekerler.bu sene erkek senesi galiba.ben kendimi kıza çok hazırlamıştım ama tüm takvimler yalan oldu.bir tek ikili testteki kan değerim tuttu.o da 45 çıkmıştı.
bazen o da tutmuyor ama çoğunda tutuyor bilimsel açıklaması varmı peki:44:benim free beta 31..sapına kadar erkek geliyo..
yanee sanırsam![]()
![]()
bu çok güzel canımikili olması çok iyi.ben de chicconun ana kucağını almıştım.dayanamayıp.ama ikili alsaydım keşke diyorum.pusetini ayrı alcam.
oki oki oki datlum...sanırım şarj etmeye başladı..şekerim o ana kucağı yani arabaya bağlanan 1 yaşına kadar en fazla.sonra bir büyük araba koltuğu alıyosun.ama diğeri normal bebek arabası büyüklüğünde oluyoki zaten 3 yaşına kadar rahat kullanır.
valla ben de senin gibi gidip önceden almamıştım kontrolde öğrendim.iki hafta sonra da 3lü teste gidiyorum.
tebrikler benim de çarşamba randevum var bakalım dr şehzade diyecek mi:)
bu arada saçma sapan bi site buldum Hamile Barbie (18 foto) » Hileyok.net - Her gn daha enteresan
deyzesi az kaldı..hafta sonuna belli olcek inş.evt yhaa erkek çoq bu sene=))
bazen o da tutmuyor ama çoğunda tutuyor bilimsel açıklaması varmı peki:44:
seninkide şehzade olursa gerçekten alkışşşş![]()
yaaa bu ne yaa.. çocukken de nefret ederdim barbieden şimdi iyice tiksinndim.. salaq yaa..tebrikler benim de çarşamba randevum var bakalım dr şehzade diyecek mi:)
bu arada saçma sapan bi site buldum Hamile Barbie (18 foto) » Hileyok.net - Her gn daha enteresan
oki oki oki datlum...sanırım şarj etmeye başladı..
ayy evet bitsin artık şu testler vs. de yaaa..biz de cmt gidicez..cinsiyet inş. örencez ama 4lü test de yapılacak o gün..3 lü yapmıcak 4 lü yapcak sadece..:44:
tatlım dikkat et alırken.. bazıları birbirlerine uyumlu olmuyormuş.. denk gelmiyormuş tam oturmuyor herhalde.. aldığın ana kucağına göre dene bi ok..
oki oki oki datlum...sanırım şarj etmeye başladı..
ayy evet bitsin artık şu testler vs. de yaaa..biz de cmt gidicez..cinsiyet inş. örencez ama 4lü test de yapılacak o gün..3 lü yapmıcak 4 lü yapcak sadece..:44:
tatlım dikkat et alırken.. bazıları birbirlerine uyumlu olmuyormuş.. denk gelmiyormuş tam oturmuyor herhalde.. aldığın ana kucağına göre dene bi ok..
hi ho...bizde ailecek mart doğumluyuz..bebik 5 nisan beklenen, en son 1 nisana kadar gerilemişti..sipraişle olurmu bilmom ama martta gelsin istiom bende...28 mart babamızın doğum günü, 28 martta hatta mümkünsehoşbulduk petunyapet...saol teşekkür ederim..bu arada bebeğim gibi ben de nisan doğumluyum![]()
yok canım senin kafanda problemyok ben öğretmenimya iyi anlatabiliomya bana doktor üçlü şu zaman dörtlü şu zaman dedi ben hepsini yaptırcam.
deyzesi az kaldı..hafta sonuna belli olcek inş.![]()
hoşbulduk petunyapet...saol teşekkür ederim..bu arada bebeğim gibi ben de nisan doğumluyum![]()
aslında ben baktım uyumlu olanı var da aynı rengi yok bi de puseti 650 filan çok pahalı geldi.kanzda 450 ikisi beraber olanı var.ben baştan tek almakla hata yaptım.
vayy büyük gün geldi yanee bbebemm..
bu arada petuş geçen görümcemle konuşuyorduk.. 4 yaşında bi kızı var.. bana dediki 16. haftada sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bebekin kalp EKG sını çektir.. sakın atlama dedi.. ben ilk defa duydum bunu.. önemliymiş.. bi doktoruna sorsan ya şu durumu.. ya da bayansu yaptırdı mı kii..![]()
evet deyzesi az kaldı vuslata..şafak 5:)
17. haftada olcaz gidince 16+2 olcaz; hatta ultrasona göre 16+6 olcaz ama notumu aldım datlım sorarım toktora..bende hiç duymadıydım, o ne olaki??