tunicim ohhhh..
bebemm saolasın yaa bende derin bi oh çektim doktor herşey normal deyince

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tunicim ohhhh..
evet kuzum..cmt 11 de inş..petuşş cumartesi günümü gidiyon doktorA balım??
geldim geldimmmmAllahıma şükürler olsun.. sohbet bebiş eşyaları demii?? bu arada benim beşik geldi çoook güzel çok şeker minnak bişi :)))
senin şafak az kalmış yawru![]()
sorarım cnm ben..soru defterime yazdım
yalann....ama canımcım ben bi kaç kere yazdım sevda altta yanıp sönüo kendisi nerde aceba die...geçmişde yazdım yani:))))
peküü, şu kucağa asılanlar varya kanguru ne denio onlar için ne diosunuz??
hoşgeldin fıstık sevindim iyi olmasına miniğin
bisimde bu günkü gündemimiz bebek arabaları,pusetler,ana kucakları vs![]()
evet kuzum cmt 11 de :)
yalann....ama canımcım ben bi kaç kere yazdım sevda altta yanıp sönüo kendisi nerde aceba die...geçmişde yazdım yani:))))![]()
onlar benim içimi eziyor dadlum yaa.. sanki bebikin bütün kemikleri üst üste yığılıyo gibi geliyo..almam ben ondan..
evet kuzum..cmt 11 de inş..
aa çabuk gelmiş hıı?? evet canım bebek arabalarına sardık bugün...ama bugünü bi ara oku benim fikrim değişti araba konusunda, bilmediğim şeyler öğrendim, anlıcan faydalı bi gün geçirdik bugün:)))
kuzum yaa çok saolasın :))hımm evet şöle biz göz gezdirdimde varmı bunlardan aldığınız??benim annemin intten sipariş ettiği beşik geldi çok güzell çok şekerr teyzeleri minnak bişigeçen baktım 3 tekerlekli buset ve oto koltuğu yanlış olmasın 259 civarı bişeydi gitti gidiyorda..genelde daha uygun oluyo o site yaa..
![]()
geldimi beşiğin memnunsun yaniigüle güle yatsın bebişin canımmm
ben oto koltuğuna miniçoda baktım 50 tl flndı ordan alcam tavsiye ederim![]()
canım evet yaa okadar güzelki daha çivilerini takıp kurmadık ama şöle üstüste koyduk baktık Allahımmmmm dedim hemen doğuverse50 tl iyiymiş aslında oto koltuğu bizede şart memleketine gidip gelcez bebişimin
![]()
miniçoya bi uğrayın herşey çok kaliteli ve o kadar uygunki![]()
canım alman gereken o değil ama.. sen oto koltuğu anakucağı olanlara bakacaksın.. oto koltuğu yükseltici olanlar daha büyükler için.. mesela senin beğendiğin 9-36 kg arası çocuklar için.. ilk doğduğu zaman kullamaz.. ama ana kucaklarını 18 kg kadar kullanabiliyorsun.. aklında olsun..OTO KOLTUĞU & YÜKSELTİCİ |
tavsiye ederim kızlarr..bebeğinizi bahane edip sizi soyanlara aldanmayın
ben 155 tl olan pembeye bayıldım=))