• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
allh biliyor ya tutsun istiyorum çünki bi kızım var allhım birde erkek çocugu nasip eder inşlhhh:1::emir_bebek::emir_bebek:

allah herkesin gönlüne göre versin canım :24:
ama tabi herşeyden önce sağlık sıhhat versin..

günaydınnn güzel anneler...
hastalığım hızlı bii şekilde ilerlemekte neyisem ne içsemde düzelsem benn yhaa:2:
hiçç tadım yokk hiççç..:50:
bu arada BEGÜM ismi nasıl sizce :44:anlamı..kadın hükümdar,hanımefendi demek

hastalığım hızlı bii şekilde ilerlemekte neyisem ne içsemde düzelsem benn yhaa:2:

benim görümcekin ismi :1::1:
pek bi hanım efendi sayılmaz :)

pek sevişmeyiz kendisiyle hehehehhe

begüm banada biraz değişik geldi bayansu. biraz daha bak bence. bu arada benimde bhcg 25 çıktı. bakalım tutacakmı 4 kasımı bekliyorum tabi yavru kuşum cinsiyetini gösteririse.

biz geldik günaydınnnnnn şekerler:46::46:
petuş yokmu hala merak ettim yaa umarım kötü bişey yoktur çıkarkende bişey sölemedi :50:
bu arada dün konuşa konuşa beni yoldan çıkardınız yaa akşam 3 aydan sonra eşime sürrrpizzz yaptım korka korka da olsa yaptık:52::52:

biz geldik günaydınnnnnn şekerler:46::46:
petuş yokmu hala merak ettim yaa umarım kötü bişey yoktur çıkarkende bişey sölemedi :50:
bu arada dün konuşa konuşa beni yoldan çıkardınız yaa akşam 3 aydan sonra eşime sürrrpizzz yaptım korka korka da olsa yaptık:52::52:

hoşgeldinizzz bebikler:29:

tey tey teyyyy:64: hade gözün aydın tunişşş:46:

anemmmm çok utandımmmm :17::17:
ay inş. bişi olmaz bebişime :18:
sizler nasılsınız bebişlerrr??

yok kıs bişicik olmas azcık bi sarsılmıştır noluyo ula demiştir kim bu uykumu bölen diye sopayla vurmuştur tavana o kadar:1::1:

iyiyiz bizde teyzecik pazar günü yeni evimize taşıncaz heyecanlıyızz:46:

petu gelmişşş:46:

tatlım çok geçmiş olsun.. dinlenmekten başka yol yok galiba.. onu da nasıl yapacaksın gerçi..:50:
begüm eski türk devletlerinde kadın hükümdarlar için kullanılan sıfatlardan biri.. anlam olarak güzel.. hükümet gibi kadın olur ilerde :1: melodik aynı zamanda.. kulağa sempatik geliyor.. sanki çıtı pıtı çok bilmiş ama hanım hanımcık biraz fırlama bi kız çocuğu çağrıştırdı bana.. :34:

Merhaba kizlar ..uzun zamandir buralari takip ediyorum fakat yazmak firsat olmamisti bugün bende tam olarak araniza katilmaya karar verdim...
13 haftalik hamisim..24 nisanda hayirlisiyla bebisimi kucagima alicagim...:17:

Rabbim butun hamislere saglik sahat versin :)Bebislerini kucagina almayi nasip etsin

yok kıs bişicik olmas azcık bi sarsılmıştır noluyo ula demiştir kim bu uykumu bölen diye sopayla vurmuştur tavana o kadar:1::1:

kuzum sen dikkat et eşya falan taşiyim deme sakın hayırlı uğurlu olsun bu arada güle güle oturun canımcım..taşınmak kadar gıcık bişi yok hayatta yaa:1:
aaa petuşş gelmiş evettt :46::46:

aaaa yeni ev mi? ay sonunda.. hayırlı olsun bebeem..:46::46:
sakın sakın ağır kaldırma, kendini yorma..

Back
X