50nin altı erkek diyolar
bende öyle bir değer yoktu yaaa
sadece hcg değeri vardı o da 0.1 di
fb hcg diye yazıyor deger diyor 24 sonuç.birde yanında düzeltilmiş mom 0,71 yazıyor bendede canım:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50nin altı erkek diyolar
bende öyle bir değer yoktu yaaa
sadece hcg değeri vardı o da 0.1 di
fb hcg diye yazıyor deger diyor 24 sonuç.birde yanında düzeltilmiş mom 0,71 yazıyor bendede canım:44:
herkesde tutmuyor bu durum... bizde 89 la erkek çııktıpek güvenme yani
allh biliyor ya tutsun istiyorum çünki bi kızım var allhım birde erkek çocugu nasip eder inşlhhh![]()
allah herkesin gönlüne göre versin canım![]()
ama tabi herşeyden önce sağlık sıhhat versin..
amin canım benim aminnn....
günaydınnn güzel anneler...
hastalığım hızlı bii şekilde ilerlemekte neyisem ne içsemde düzelsem benn yhaa:2:
hiçç tadım yokk hiççç..
bu arada BEGÜM ismi nasıl sizce :44:anlamı..kadın hükümdar,hanımefendi demek
biz geldik günaydınnnnnn şekerler
petuş yokmu hala merak ettim yaa umarım kötü bişey yoktur çıkarkende bişey sölemedi
bu arada dün konuşa konuşa beni yoldan çıkardınız yaa akşam 3 aydan sonra eşime sürrrpizzz yaptım korka korka da olsa yaptık![]()
hoşgeldinizzz bebikler
tey tey teyyyyhade gözün aydın tunişşş
![]()
anemmmm çok utandımmmm
ay inş. bişi olmaz bebişime :18:
sizler nasılsınız bebişlerrr??
tatlım çok geçmiş olsun.. dinlenmekten başka yol yok galiba.. onu da nasıl yapacaksın gerçi..günaydınnn güzel anneler...
hastalığım hızlı bii şekilde ilerlemekte neyisem ne içsemde düzelsem benn yhaa:2:
hiçç tadım yokk hiççç..
bu arada BEGÜM ismi nasıl sizce :44:anlamı..kadın hükümdar,hanımefendi demek
yok kıs bişicik olmas azcık bi sarsılmıştır noluyo ula demiştir kim bu uykumu bölen diye sopayla vurmuştur tavana o kadar
iyiyiz bizde teyzecik pazar günü yeni evimize taşıncaz heyecanlıyızz
petu gelmişşş![]()
yok kıs bişicik olmas azcık bi sarsılmıştır noluyo ula demiştir kim bu uykumu bölen diye sopayla vurmuştur tavana o kadar
iyiyiz bizde teyzecik pazar günü yeni evimize taşıncaz heyecanlıyızz
petu gelmişşş![]()