• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet canım bugün daha 2 gün var bitime kıds bölümünde

iyi almışsın canımda ben lcw da hiç elbise göremedim kırmızı mı aldığın elbiseee nette vardıı

ben hep elbise giymek istiyorum pantolonları bende lcvden alcam çünkü onları denemem lazım

hepsini hamile bölümümünden mi aldın yoksa normal mi aldın bady ve hırkaları

buldum canım çok sağol.gerçi beğendiklerimin bedeni kalmamış :((

PetunyaPet;21427936]

aaa bende bu hafta sonu lcw a gittim...2 gömlek,1 kot, bi normal pantul, 2 bady, 1 elbise, 1 hırka aldım...270 gayme bayıldım toplamda..ama bu bana yeter die düşünyom doğurana kadar..evde 1-2 bol elbisem daha var..bide ist. olan ve kozyataığına yakın olan , yolu düşenler bilginize..kozyağında demstore die bi mağaza var, mothercare in outlet ürünlerini satıo..ben gittim 7 tane alttan çıtçıtlı atlet 32 liraydı aldım

sorma canım yaaa...bizde hafta sonu alışverişe gittik..oğlumla bana lcw eşime marengo dan 500tl sırf kıyafet giderimizdi bu ay daha cinsiyeti öğreniyim alacağım çoooook şey war:27:

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş :) Eline sağlık güzel günlerde giysin :)
Benim pek sabrım ve yeteneğim yoktur bu konuda :)
Anneanneye müracaaat :)
:emir_bebek:

teşekkürler canım:29:
bende sabırsızım aslında,öyle hırkayı elbiseyi fln öremem ama bu patikler emin ol 4 saatte bitiyorrrrr:52:

ya kızlarr perşembe olurmu

zaman geçer mi

bende çok merak ediyorum bebeğimi cinsiyetini

birgün kız hissediyorum bir gün erkek

facedeki sayayı beğendim ama kimse yokmuuu

uzun bir süreden sonra hesabımı açtım

zaman geçer mi

heralde geçerrr şunun şurasında ne kaldı perşembeye bugünle perşembeyi sayma 2 gün:27::1:

cnm elbiseyi normal reyondan aldım..normalde 40 bd giyyorum ama bi bedebn büyük aldım..en kötü 7. aya kadar falan götürü bu beni..
bi tane bady i ve hırkayı(yarasa kol aldım) normal reyondan aldım..diğerlerini hamile reyonundan aldım..kumaş olan pantolon beli ayrlananlardan, kot şu göbeğin üstüne kadar çıkanlardan..kot olanın o göbek kısmındaki lastiği biraz uyduruk geldi ama en kötü kendim ince latsklerden 1-2 sıra geçirrim gevşeyince..ama gömlekler çok güzel, rahat..beden olarakda 40 giyyodum hepsi kendi bedenime uygun...yani önceden 40 olan hamilelikte alacağı kıyafette 40 olmalı sanırım..ona göre dizayn etmişler..ama yinede özellikle pantolanları deneyerek almakta fayda var cidden

yaa lcw da pembe ve gri yatay kalın çizgili bi kazak vardı gördünmü bilmiyorum..onu da aldım ama eve geldiğimde düğmesi yoqtu bugün değiştiricem inşallah bedeni kalmıştır:47:

zaman geçer mi

düşünmemeye çalış...bide nede olsa öğrencem die düşün, teselli et kendini..
ben o his konusunu tutturamadım cnm, ama hep söyledim hissettiğimle canımın istediği karışyodu sanki ben..o iki duyguyu ayırt edemedim ben hiç:)
ilk hamilemiyim acaba değilmiyim die düşündüğüm günlerde erkek çocuk gördüm rüyamda, sonra hep kız gördüm

kızlar şimdi diğer ayrıntıları söylüyom..
toktorum bana bir kamyon ilaç verdi..demir hapı+magnezyum+bişi daha+elevite devam+balık yağına devam..
aldım ama daha başlamadım yan 1 günde bu kadar şey nasıl içilir hala planlayamadım..
bunun dışında mart annesi oldum şimdilik 31 mart beklenenimiz oldu..sata göre 16+4 üz bugün ama bebeğim şu anda ultrasona göre 17+3..yani 4. aymız bitmiş nerdeyse ve 1,5 kilo almışım, dr çook ii dedi..
bunun dışında eşi aşağıdaymış, yani plesanta göbek deliğine doğru hareket edememiş..
ben günde 40 dk yürüyordum ve çok haldır huldur tempolu yürüodum,,dr azalt ve daha yavaş yürü didi..
çamaşır asarken uzanmak yok
evde 5 kiloluk su bidonunu kaldırmak yok.
sbh uyanınca gerinmek yok...
bunları yazıyorum ki benim gibi yapan varsa tikkat ltf..bu kontrol 3 hafta sonra..
eş in aşağıda olması erken doğumu tetikliyomuş ve eş aşağıdayken normal doğum olmuomuş..
bilginize can kuşlarımm

eş aşşağıda derken
bebe mi aşşağıda imiş?

doktorum kilo konusunda çok iyi gidiyosun dedi bana zaten normalde kiloluydum hamileliğimin başından bu yana hiç kilo almadım doktorda ne yapıyosun diyet falanmı dedi bulantılardan dolayı iştahım o yüzden fazla iştahım yok yiyemiyorum dedim o zaman bulantılar işe yaramış dedi çünkü bebeğimin gelişimide iyi dedi 7 cm 135 gr mış paşam yani kilo niye almadım diyen bayanlar sakın bebek gelişmez falan diye üzülmeyin doktorun verdiği ilaçları aldıktan ve yararlı şeyler yedikten sonra kilo almamak avantaj bile aslında hergün yumurta ceviz badem süt yoğurt ve peynir tüketmeye çalışıyorum

kızlar şimdi diğer ayrıntıları söylüyom..
toktorum bana bir kamyon ilaç verdi..demir hapı+magnezyum+bişi daha+elevite devam+balık yağına devam..
aldım ama daha başlamadım yan 1 günde bu kadar şey nasıl içilir hala planlayamadım..
bunun dışında mart annesi oldum şimdilik 31 mart beklenenimiz oldu..sata göre 16+4 üz bugün ama bebeğim şu anda ultrasona göre 17+3..yani 4. aymız bitmiş nerdeyse ve 1,5 kilo almışım, dr çook ii dedi..
bunun dışında eşi aşağıdaymış, yani plesanta göbek deliğine doğru hareket edememiş..
ben günde 40 dk yürüyordum ve çok haldır huldur tempolu yürüodum,,dr azalt ve daha yavaş yürü didi..
çamaşır asarken uzanmak yok
evde 5 kiloluk su bidonunu kaldırmak yok.
sbh uyanınca gerinmek yok...
bunları yazıyorum ki benim gibi yapan varsa tikkat ltf..bu kontrol 3 hafta sonra..
eş in aşağıda olması erken doğumu tetikliyomuş ve eş aşağıdayken normal doğum olmuomuş..
bilginize can kuşlarımm

canım bu yazıyı yeni gördüm hiç takma kafanı sadece dikkat et sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz..
Biz de ultrasonda tam 1 hafta önce görünüyoruz son adet tarihine göre..Ve ben de hamileliğimin başında 1 kilo vermiştim ve hala aynı kilodayım.65den 64e düşmüşüm ama hala aynı kilodayım ama bebişimin kilosu oldukça iyi çıktı binlerce şükür:nazar::nazar::nazar: hiç kilo almayıp hatta verdiğim kilo ile kalınca merak etmiştim ama binlerce şükür kilosu haftasına göre çok çok iyiymiş:nazar::nazar::nazar:

ÇisiL ismi nasıl kızlarrrrr:52::52::52:
yawww bebeğime bi isim bulana kadar bıktırcam sizi:27::27:
ama napiiim heç bir ismi yakıştıramıyorum kii ben onaa:69::69:

Son düzenleme:

ayh daha cumartesi akşamı konuştuk bu ismi. sanırım yetenek sizsiznize bir kız katılmıştı ismi çisil di nasıl isim diye. hoş bir isim ama biraz telaffuzu zor. yalnız her bulduğun isme ilk kulp takanda ben oluyorum kendimi pek bir olumsuz gördüm . canım önemli olan senin beğenmen. bence çokta araştırma. ben ne zaman kararsız kalsam gidip en kötüsünü beğenirim.

ahh canım sanki hiçbir isim yakışmıyor onlara...hep daha iyisi olmalı diyor insan..Ben beğendim canım valla :D
Biz hala Doruk Ege deyiz değişmedi henüz daha iyisini bulamadık şu an için :D

Back
X