• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
mrb kızlar çoğu kişinin göbişleri çıkmış benim 16 haftalık oldu hala pek belli değil kilo da almadım ama bundan sonra başlarım almaya bide büyük tuvaletimi yapınca kara yapıyorum bu ilaçlardanmı kaynaklanıyor ki sizinde öylemi normalmi bu....

aynen bende telaşlanmıştım ama ilçlardann ben arada bırakıyorum normal oluyor içince dediğin gibi oluyor

sen izmitteydin hangi doktora gidiyorsun nerdesin

benim kafa gel git yapmaya başladı yanlış anladım sanırım bazı konuları :52::52::52:
ay çok güldüm bok konuuusundan kiloya geçtimya pesssssss:27:

Hayırlı olsun petuş kızın olucakmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş bende yarın öğrenicem bakalım cinsiyetini ilk işim sizinle paylaşmak olucak sizler öğrendikçe bende artık sabırsızlanmaya başladım :)

Hayırlı olsun petuş kızın olucakmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş bende yarın öğrenicem bakalım cinsiyetini ilk işim sizinle paylaşmak olucak sizler öğrendikçe bende artık sabırsızlanmaya başladım :)

çok saol cnm..amin inş..evet en kısa zmnda herkes öğrensinde bi üst evreye geçelim..beşik aldım oda yaptım şunu aldım bunu aldım aşamasına geçelim inş:))

çok saol cnm..amin inş..evet en kısa zmnda herkes öğrensinde bi üst evreye geçelim..beşik aldım oda yaptım şunu aldım bunu aldım aşamasına geçelim inş:))

o zamannnn sıkı durun.... benim kocişim bebek bezi almış...prima premium care.. bez bölümünde krem varmış aloe veralı:1::1: yaneee.. bebek bezi almış.. tam delü bu adam tamm.

o zamannnn sıkı durun.... benim kocişim bebek bezi almış...prima premium care.. bez bölümünde krem varmış aloe veralı:1::1: yaneee.. bebek bezi almış.. tam delü bu adam tamm.

iyi iyi zaten bebek bezi depolayın diyorlar en çok o lazımmışş kıyafetler hediye geliyorda
hediye bez getiren yok :)

Doğru dedin hediye bez getiren yok bende depolucam sonuçta en çok gerekli olan şey...

forumlarda okumuştum canbebe nin yeni doğan bezi iyiymiş

benimde eşim her markete gittiğmizde alıyım diyo ama aldırmıyorum daha erken

kaç kilo olacağı beli değil diyorum büyülerden alalım diyo illa kullanılır

şimdi onları koyacak yerim yok

merhaba güzel anne adayları.ben de inş. nisan da prensesimi kucağıma alıcam:119:geçen hafta tsh düşüklüğü nedeni ile endokrin dr.gidicek arkadaşımız vardı sonucunu yazabilir mi.yanlış hatırlamıyorsam tsh değeri 0.04 dü.

süper baba:))))) alkış ona :46::46::46::46:
iyi iyi zaten bebek bezi depolayın diyorlar en çok o lazımmışş kıyafetler hediye geliyorda
hediye bez getiren yok :)

bunu yapmayın bence bebiklerim..çünkü ben bi kaç yerde okumuştum her bez her bebike gelmiomuş, alerji yapıomuş, elinizde patlama ihtimali var:))
ablam prima ile başlamıştı ama bebikte pişik yaptı bezi değiştirdi geldi..molfix ile devam etti

Back
X