bu demir hapıla kan hapı aynı şeyler dimi canım??
evet canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu demir hapıla kan hapı aynı şeyler dimi canım??
evet canım![]()
ben demir hapını kullanmaya başladıktan sonra öyle oldu canım...
mrb kızlar çoğu kişinin göbişleri çıkmış benim 16 haftalık oldu hala pek belli değil kilo da almadım ama bundan sonra başlarım almaya bide büyük tuvaletimi yapınca kara yapıyorum bu ilaçlardanmı kaynaklanıyor ki sizinde öylemi normalmi bu....
bunu kullanmaya başladıktan sonra göbüşmü çıktı?? kilo aldırıyomu piki??
çok soru sordum demiii![]()
benim kafa gel git yapmaya başladı yanlış anladım sanırım bazı konuları
ay çok güldüm bok konuuusundan kiloya geçtimya pesssssss![]()
yoo bende kilo yapmadı açıkçası
bünyeye göre değişebilir canım ...
aynen bende telaşlanmıştım ama ilçlardann ben arada bırakıyorum normal oluyor içince dediğin gibi oluyor
sen izmitteydin hangi doktora gidiyorsun nerdesin
benim kafa gel git yapmaya başladı yanlış anladım sanırım bazı konuları
ay çok güldüm bok konuuusundan kiloya geçtimya pesssssss![]()
Hayırlı olsun petuş kızın olucakmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş bende yarın öğrenicem bakalım cinsiyetini ilk işim sizinle paylaşmak olucak sizler öğrendikçe bende artık sabırsızlanmaya başladım :)
çok saol cnm..amin inş..evet en kısa zmnda herkes öğrensinde bi üst evreye geçelim..beşik aldım oda yaptım şunu aldım bunu aldım aşamasına geçelim inş:))
çok saol cnm..amin inş..evet en kısa zmnda herkes öğrensinde bi üst evreye geçelim..beşik aldım oda yaptım şunu aldım bunu aldım aşamasına geçelim inş:))
o zamannnn sıkı durun.... benim kocişim bebek bezi almış...prima premium care.. bez bölümünde krem varmış aloe veralıyaneee.. bebek bezi almış.. tam delü bu adam tamm.
iyi iyi zaten bebek bezi depolayın diyorlar en çok o lazımmışş kıyafetler hediye geliyorda
hediye bez getiren yok :)
Doğru dedin hediye bez getiren yok bende depolucam sonuçta en çok gerekli olan şey...
süper baba:))))) alkış onao zamannnn sıkı durun.... benim kocişim bebek bezi almış...prima premium care.. bez bölümünde krem varmış aloe veralıyaneee.. bebek bezi almış.. tam delü bu adam tamm.
iyi iyi zaten bebek bezi depolayın diyorlar en çok o lazımmışş kıyafetler hediye geliyorda
hediye bez getiren yok :)