• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hepinize ayrı ayrı teşekkur edıyorum canlarım benım ıyıkı varsınız...
isim erkeğede kızada hiç düşünmemiştim bundan sonra kafamı ona yorarım artık:)
ıkı kız ıyıdır benım ne annem nede bir bacım var, rabbım bana lütfettı ıkısınıde çok şanslıyım 3.cuyu erkek denerız artıkın

sevdoş tebrik ederim..:46::46::46:
şehzade ağırlıklı gidiyorduk forumda ama kızçeler atak yaptı.. :nazar::nazar:
sağlıklı neşeli pembeli bi kız olur inşallah.. alllah gönlümü biliyor ya.. ben de kızım olsun istiyorum.. darısı başıma..
haftaya kadar nasıl beklerim ben yaa..:27:

bende aldım azönce bahsettim prof.randevuyu aynı güne almışız seninle 12 kasım 11:30 da randevumuz var.ertesi hafta da kendi dr.umuza gidicez.şimdiden heyecanlandım minik kızımı görücem hemde renkli renkli :nazar::8:
SAÇLARI OLURMU ACEBA 20. HAFTALARDA, DAHA OLMAZ DİMİ SAÇ??
benımkı küçük mınık :D yağmur ablası tosun olcak:)))
ivet ya şimdi bişi düştü içime bak..normal haftasına göre ama sınıra yakın:)) boyu kaç sevda, benimki 11,7 cm..bide eş aşağıda demişti ya diğer dr, bu ne didi??
Valla kızlar var ya hala içimde bi ihtimal var kız olabilir mi yoksa diye.Doktorumuz çünkü kesin diyemem kordon olabilir net göstermiyor demişti.Sanırım %100 diye ancak 4 boyutluda emin olacağım ben.Bir arkadaşım da 5. ayına kadar kız biliyordu bi öğrendi ki erkekmiş meğer..Demin de bi yerde okudum erkek erkek dediler kızım oldu diye.Şüpheye düştüm hehe :D

yok cnm ya senin göbiş tam erkek göbişi bence:)) benim şu anda hamile bi tandığım herşeyi aldı pembe pembe 7. ayda öğrendiki erkekmiş..onuda kendi dr u değil devlete bi test için gitmiş ordaki dr dimiş..kendi dr u bi daha bakmış erkek olduğunu doğrulamış:))

ıkı kız ıyıdır benım ne annem nede bir bacım var, rabbım bana lütfettı ıkısınıde çok şanslıyım 3.cuyu erkek denerız artıkın

tebrik ederim canım.evet ya kız kardeş gibisi yok bence de.benim de bi ablam var 2 yaş var aramızda.iyiki var diyorum.ama üniversiteye gidene kadar kavga edecekler bilmiş ol:-)

sevdacım benim de iki kız hayalim vardı hep...bir oğlum var..artık buna bakalım bu cuma dr ne diyr...kaçıcı haftatasın canım..ben sata göre 15..bebeğe göre 15+4 0LACAĞIM cumaya görür mü acep dr...

ivet ya şimdi bişi düştü içime bak..normal haftasına göre ama sınıra yakın:)) boyu kaç sevda, benimki 11,7 cm..bide eş aşağıda demişti ya diğer dr, bu ne didi??

yok cnm ya senin göbiş tam erkek göbişi bence:)) benim şu anda hamile bi tandığım herşeyi aldı pembe pembe 7. ayda öğrendiki erkekmiş..onuda kendi dr u değil devlete bi test için gitmiş ordaki dr dimiş..kendi dr u bi daha bakmış erkek olduğunu doğrulamış:))

ablamın kızı 6 aylık olmuştu daha saçı yoktu:-)

15.haftadan sonra saç oluşumu başlıyormuş.azda olsa görürüz belki prenseslerimizin saçlarını ne güzel olur :16:

merhaba, bahsettiğin demstore magazası Kozyatagaıın neresinde?? ben kazasker'de oturuyorum:)
cnm kozyatağında byotel var, şaşmaz plaza var ya onların hemen arkasında..byotel in yada şaşmaz ın oraya gelince görürsün hemen..
sevdoş tebrik ederim..:46::46::46:
şehzade ağırlıklı gidiyorduk forumda ama kızçeler atak yaptı.. :nazar::nazar:
sağlıklı neşeli pembeli bi kız olur inşallah.. alllah gönlümü biliyor ya.. ben de kızım olsun istiyorum.. darısı başıma..
haftaya kadar nasıl beklerim ben yaa..:27:
kuzum benim ya..biliyorum o heycanı..insan böle duydukça içi içine sığmıo:((
ablamın kızı 6 aylık olmuştu daha saçı yoktu:-)
neaaaa

kızlarrrr..bu cuma sata göre 15+ sanırım bebeğe göre 16+4 olacak sizce cinsiyetini söylr mi dr.

merakımdan haftaya olan randevumu bu cumaya aldrdm...oğlumda detaylı ultrasonda söylemşti muhtmelen 20. hafta civarndydı..ama 2 li test tarihinden o güne trandevu vermşti ve 2 li test zamanı kıza benziyor dediği için ben cümle aleme kızımız olacak diye yaygara koparmştım..

Demi ya belirtileri de erkek benim hep ama bakalım artık hayırlısı inşallah son anda bi oyun oynamazsa meleğim :D Her şeye hazırlıklıyız :DZaten 4 boyutluya kadar bir şey almayı düşünmüyorum bakalım :D
Kızlar bu hafta çıkan o saç gibi tüyler zamanla dökülüyormuş internette öyle yazıyordu :D

sevdacım benim de iki kız hayalim vardı hep...bir oğlum var..artık buna bakalım bu cuma dr ne diyr...kaçıcı haftatasın canım..ben sata göre 15..bebeğe göre 15+4 0LACAĞIM cumaya görür mü acep dr...

tebrik ederim canım.evet ya kız kardeş gibisi yok bence de.benim de bi ablam var 2 yaş var aramızda.iyiki var diyorum.ama üniversiteye gidene kadar kavga edecekler bilmiş ol:-)

15 den sonra kesin belli olyomuş cnm bebk gösterdiği sürece..söyler büyük ihtimalle

sağolun kızlar çok teşekkur ederiz, 15.den sonra bellı olur petuşunda deği gıbı olmuyosa kız dmektır:))
petuşşş boyu 13.3 cm ya ben beslenemıyorum galıba yada ne bılım dr normal dıyoda bakalım bır ıkı ay sonra değişir belkı
ya ben 4 kılo almışım 1 ayda yuhhhh:D ıkı kılo vermiştim onu gerı alıp uzerıne 2 daha koymuşum yanı çok züper gıdıyom durdurmayın benı:D

15 den sonra kesin belli olyomuş cnm bebk gösterdiği sürece..söyler büyük ihtimalle

teşekkürler petuşcum..diyorumya ilki biraz acemiliğime geldi dr. gel dediği zaman gittim o da 20. haftaya tekammül etmşti..gerçi kız zannettiğimden merak da etmemştim..ama bunu çok merak ediyrm....

Back
X