• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sevgili mavilef..:46::46:
mektubu aldım, kahkahalar içinde okudum...kıskanma ne olur çalış seninde olur..:nazar::nazar:
aslında cnm benim etrafımdakiler hep dio hani nerde bebik die..benim zaten normaldede böle bi göbekim vardı yani..:))) ama içime çekiodum ben göbekimi bu bırakılmış hali...ama yinede seni kısakndırabildiysem ne mutlu bana:)) ahhaa ahhaaa:1::1::1:

geçmiyor günler off off offf
:53::53::53:
bize dr bu sefer 3 hafta sonra gelin didi ilk defa 3 haftada bi kızımı görcem:))

yaaa son usg deki resimde kızımız babaya çok benzio sanki..çenesi dar..alnı çıkkınca, yanakları çökük.
benim yanaklar çok tombiktir...ama burnum fındık gibi..bi burnu fındık gibi..
sürekli kıskandırıo beni...sizce kime benzediğini 4 aylık usg resminden anlaşılırmı???? ben yanakları tombik tombik olsun, anası gibi karabiber tanesine benzsesin istiommmm:21::21:
ben de bunu kahkahalarla okudum işte.. tariflere göre kocan alien' a benziyor..:27: delü yaa kocayı yerden yere vur, kendine gelince karabiber tanesi.. ohhh..

puffff....hiç heycanlı değilsin:19::19::19:
bide unutmuşum sen tırnak deyince aklıma geldi..ayaklarıda babaya çeksin:52::52::52:

ben babsına benzesin istiyorum
çünkü eşim sarışın basısı baya esmermiş tabi bizimki babasına hiç benzemiyor
o yüzden babası hiç yanında gezdirmiyormuş abi bu senin mi diyorlrmış
gerçekten inanmazsın adam esmer çocuk sapsarı

bizimkide ya babama benzerse diyo ona benzemezse gezdirmezmiş yanında
içine işlemiş

ben sadece babasına ve bana benzesin istiyorummm hıhhh
ama bizimki en çok babaya benzeyecek gibi geliyor
onun genleri daha baskın çıkabilir
göz rengini saç rengini kesin babadan alır

petuş sen esmersin eşin ne renk benziyormusunuz

bizi çok benzetiyolar eşimlee o yüzden az çok belli bizimkinin tipi

canım benim saçlar siyah tenimde esmer...eşiminde saçlar siyah ama teni beyaz.. yani sarı bi çocuk çıkmayacağı kesin:)) ama ten rengi ne olur bilmom..bence esmer olsun ben severim esmer kızları..

ama bizimde ailecek öle baskın bi genetiğimiz yok..bi kayınvalidem bonus kafa..belki ona benzer saçları:)) onun dışında ben kabayım, babamız kibar, benzemeyiz birbirimize heçç..kız ya az kibar olsa fenada olmaz hani:))

canım benim saçlar siyah tenimde esmer...eşiminde saçlar siyah ama teni beyaz.. yani sarı bi çocuk çıkmayacağı kesin:)) ama ten rengi ne olur bilmom..bence esmer olsun ben severim esmer kızları..

ama bizimde ailecek öle baskın bi genetiğimiz yok..bi kayınvalidem bonus kafa..belki ona benzer saçları:)) onun dışında ben kabayım, babamız kibar, benzemeyiz birbirimize heçç..kız ya az kibar olsa fenada olmaz hani:))

bende severm esmer ten bacakları güzel olur güneşe rahat çıkar (benim güneşe çıkamama gibi bir sorunum var çok dertliyim o yüzden)
onun dışında kibar olmaya gelince sen yetiştircene göree sana benzeme ihtimali var canım:)

ben de bunu kahkahalarla okudum işte.. tariflere göre kocan alien' a benziyor..:27: delü yaa kocayı yerden yere vur, kendine gelince karabiber tanesi.. ohhh..

yok kızzz kocam die demiom..çok yakışıklı, her baktığımda bi daha aşık olyom:53::53::53:
zaten diodum hep ona oğlumuz olsa sana benzer belki die istiodum o kadar..düşünsene aşık olduğun adamın aynısından evin içinde bi tane daha, çıldırırdım heralde aşktan:21::21::21:

günaydın kızlar ne güzel konu u böyle. bende hemen isteklerimi sıralayayım

biz eşimlekonuştuk erkekolursa ona benzesin esmer çünkü eşim. esmer erkek güzel oluyor. ama kız olunca ben beyaz tenli kızı daha çok seviyorum. bende beyazım :)) o yüzden kız olursada bana benzesin. sarı bukleli saçları olsun. karakterini bile konuştuk eşimle. eşim diyor huyu sana benzesin. sen çok sakinsin akıllısın mantıklısın. ama bir huyunuz benzemesin. ne diyorum. senin kadar alıngan ve güçsüz olmasın. benim gibi bazen vurdumduymaz olabilmeyi bilsin. haklısınd iyorum

ben arada eşimin bebeklik resimlerine bakıyorum babsının aynısı olsunda aynı pozdan resmini çekip yanayana koymak istiyorum tabi kendi resmimde var arada hatta resimdeki hırkan duruyo onu giydircem bebeğime ayy ayyy
ne güzel duygularmış bunlar böyle heyecanlı tatlı bir telaş....

ben babsına benzesin istiyorum
çünkü eşim sarışın basısı baya esmermiş tabi bizimki babasına hiç benzemiyor
o yüzden babası hiç yanında gezdirmiyormuş abi bu senin mi diyorlrmış
gerçekten inanmazsın adam esmer çocuk sapsarı

bizimkide ya babama benzerse diyo ona benzemezse gezdirmezmiş yanında
içine işlemiş
cnm ya daha dün eşim diodu bakıorım hep esmer kadınların elinde sarışın bi çocuk var, bizimkindede böle bi ihtimal varmı die:))):37:
bende severm esmer ten bacakları güzel olur güneşe rahat çıkar (benim güneşe çıkamama gibi bir sorunum var çok dertliyim o yüzden)
onun dışında kibar olmaya gelince sen yetiştircene göree sana benzeme ihtimali var canım:)

amennn yaa kayınvalidem yetiştircek taammı, oğlunu nassı yetiştirdiyse torununuda öle yetiştirir zaar:27::27:

cnm ya daha dün eşim diodu bakıorım hep esmer kadınların elinde sarışın bi çocuk var, bizimkindede böle bi ihtimal varmı die:))):37:

amennn yaa kayınvalidem yetiştircek taammı, oğlunu nassı yetiştirdiyse torununuda öle yetiştirir zaar:27::27:

iyi o zman kayın validene benzer onun huylarını alır

günaydın kızlar ne güzel konu u böyle. bende hemen isteklerimi sıralayayım

biz eşimlekonuştuk erkekolursa ona benzesin esmer çünkü eşim. esmer erkek güzel oluyor. ama kız olunca ben beyaz tenli kızı daha çok seviyorum. bende beyazım :)) o yüzden kız olursada bana benzesin. sarı bukleli saçları olsun. karakterini bile konuştuk eşimle. eşim diyor huyu sana benzesin. sen çok sakinsin akıllısın mantıklısın. ama bir huyunuz benzemesin. ne diyorum. senin kadar alıngan ve güçsüz olmasın. benim gibi bazen vurdumduymaz olabilmeyi bilsin. haklısınd iyorum

ben arada eşimin bebeklik resimlerine bakıyorum babsının aynısı olsunda aynı pozdan resmini çekip yanayana koymak istiyorum tabi kendi resmimde var arada hatta resimdeki hırkan duruyo onu giydircem bebeğime ayy ayyy
ne güzel duygularmış bunlar böyle heyecanlı tatlı bir telaş....

bayanlar bayanlar yanlış yerlerde dolaşıyoruz zbh zbh..
temel atma töreninde kim daha istekli, şehvetli, ateşli yaklaşmışsa olaya ona benzermiş bebikler:53::53::53:

hahahah bende etek giydiğim zaman etraftaki insanların gözleri kamaşıyo beyazlıktan
floresan gibi bembeyaz yanıyor :1::1::1:

aklıma gelmişken söyliyim
eğer bebeklerinize ananesi babanesi bakacaksa
onlarıda hastanelerin seminerlerine götürün diyorlar
çünkü sizin bildiklerine hep burun kıvırıp o öyle olmaz diyip eskisi
gibi bakıyorlarmış sen bilmezsin diyip seni önemsiz kılıyorlar
doğru bilinen yanlışları doktorlardan duydukları zaman daha bir dikkate
alıyorlarmış bilginiz olsunn

bebeğinize kundak yapmayı düşünüyormusunuzzzz

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
boşuna heveslenmeyın kız anaları bbalarına benzıcek :)
benım kızımın 31. haftada 4 boyutlu bı resmını almıştık eşim dediki bu hep sen olmaz böle bişey gerçekten çok benzettık yanaklar tombiş felan amaaaa
bi doğdu hep baba halada baba yanı bana benzeyen suratında bitane çizgi yok dıyorum kızım ben taşıamsam karnımd adıcemkı benden değil bu çocuk ahahah okadan yanı inşallah bu kız bana benzer yaaa
eşim sarışın mavi gözlu kızımda bembeyaz kumral ve ela gözlu ama surat kafa aynı baba:) bıtek bacakları elleri bana benzıyı :52:

aklıma gelmişken söyliyim
eğer bebeklerinize ananesi babanesi bakacaksa
onlarıda hastanelerin seminerlerine götürün diyorlar
çünkü sizin bildiklerine hep burun kıvırıp o öyle olmaz diyip eskisi
gibi bakıyorlarmış sen bilmezsin diyip seni önemsiz kılıyorlar
doğru bilinen yanlışları doktorlardan duydukları zaman daha bir dikkate
alıyorlarmış bilginiz olsunn

bebeğinize kundak yapmayı düşünüyormusunuzzzz

aslında kundak kolların ve bacakların düzlüğü için iyi diyolar ben kararsızım

vayyyyyy
ama ben
hatırlamıyorum yahu.....
:17::17::17:

be hatılıyorum birimiz diğerinden daha az değildi eminim o zmana ne olcak

bide şöyle derler eşini kim daha çok seviyosa bebek karşı tarafa benzermişşşş

yani ben kocamı daha çok seviyorum bebeğim babasına benzicek

2.çocuk bana benzerse eşime sevgm azalmış demektir :)

vayyyyyy
ama ben
hatırlamıyorum yahu.....
:17::17::17:

yuppiiiiiiiiiiiiii:118::118::118::118:
bu durumda baa benzicek yafrummm:21::1:

peki o zmana çocuk halaya dayıya nasıl benziyorrr

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
boşuna heveslenmeyın kız anaları bbalarına benzıcek :)
benım kızımın 31. haftada 4 boyutlu bı resmını almıştık eşim dediki bu hep sen olmaz böle bişey gerçekten çok benzettık yanaklar tombiş felan amaaaa
bi doğdu hep baba halada baba yanı bana benzeyen suratında bitane çizgi yok dıyorum kızım ben taşıamsam karnımd adıcemkı benden değil bu çocuk ahahah okadan yanı inşallah bu kız bana benzer yaaa
eşim sarışın mavi gözlu kızımda bembeyaz kumral ve ela gözlu ama surat kafa aynı baba:) bıtek bacakları elleri bana benzıyı :52:

allam yea sanki halanın dayının anneyle babayla alakası yok, kardeş nede olsa:))
walla ben bilmem ben öle duydum..hurafe değil yani bunlar, yaşanmışlık:))
aslında kundak kolların ve bacakların düzlüğü için iyi diyolar ben kararsızım

ya bunu bende bilmom...yeni nesil bebeki olan arkadaşlar naptı hiç sormadım daha, ama açıkcası dr umun tavsiyesini dinlemek istiorum bu konuda, bende kararsızım..yani bizi hep kundaklamışlar bişi olmamış...:26::26:

peki o zmana çocuk halaya dayıya nasıl benziyorrr

evet nassı oluyo nassı..
benim bebikim babasına benzesin inşallah.. özellikle kaş göz ve kirpikler.. zaten babasına benzerse sarı ve beyaz olur.. ama kızım olursa da benim gibi esmer olsun istiyorum.. kapkara saçlar boncuk boncuk zeytin gözler...
ama babasına benzesin de istiyorum..
ben ne istediğimi bilmiyorum... iş şehvete ateşe kaldıysa orda da oran %50.. kime benzicek yaniee..

Back
X