kızlar ben de dün akşam rüyamda bebeğimin erkek oldğunu gördüm..diyeceksiniz şimdi bozdu kafayı,işi rüyaya kaldı
bende kız görum eşimde kız gördu ve dr kız dedi doğru çıkma olasılıgı yuksek ruyalara guvenırım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de dün akşam rüyamda bebeğimin erkek oldğunu gördüm..diyeceksiniz şimdi bozdu kafayı,işi rüyaya kaldı
kızlar benimde kızım oluyor dün doktora gittik 15+3 124 gr. kalbinde beyaz leke görüldü canım sıkıldı 4lü tes istiyorlar. yaptırdım çarş. cuma belli olacak dua edin ltfen ayrıca facebookta sayfanızın adıne
bende kız görum eşimde kız gördu ve dr kız dedi doğru çıkma olasılıgı yuksek ruyalara guvenırım:))[/QUOT
:))))))))) canım eğer kızım olursa tabii her şeyden önce sağlık ..çocuk faslını kapatırm..ama olmazsa belki 3.yü kız tuttrma şansını denerim..
kızlar benimde kızım oluyor dün doktora gittik 15+3 124 gr. kalbinde beyaz leke görüldü canım sıkıldı 4lü tes istiyorlar. yaptırdım çarş. cuma belli olacak dua edin ltfen ayrıca facebookta sayfanızın adıne
bende kız görum eşimde kız gördu ve dr kız dedi doğru çıkma olasılıgı yuksek ruyalara guvenırım:))[/QUOT
:))))))))) canım eğer kızım olursa tabii her şeyden önce sağlık ..çocuk faslını kapatırm..ama olmazsa belki 3.yü kız tuttrma şansını denerim..
canım sorma bende denicem ıkıncı kızım gelıyo 3.cüyu erkek denerım nasipppp:))))
hadi gözün aydın canımmmmm![]()
AYYY cnm, erkek hbr haberi beklom 4 gözle..bu kaa kızı napcez yoksam:))
gözün aydın cnm...allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.
de le le leeeediorum sanada
hadi gözün aydın canım hayırlı olsun :))))))))) darısı benim gibi meraktan yanıp tutuşanların başına...
canım sorma bende denicem ıkıncı kızım gelıyo 3.cüyu erkek denerım nasipppp:))))
sevdacım benim ilk çocuğum erkekim olmadan önce ben 2 düşük yaptm ve uzun süre sebebsiz infertilite ile boğuştum..şimdiki hamileliğim başta ikizdi tekini daha başındayken kaybettim...sonra benim her şeyi çok bilen yengem dediki sen kız kısırısın .kız bebekleri düşürüyrsun o da neyse..gerçi kötülükçe demedi ama öyle düşünmüş kendince....neyse cumaya az kaldı inşallah..hayırlısı olsun..ama 3.konusunda ben de ciddiyim..ama 3. de erkek olursa işim tamam 3 gelin ..
tebrik ederim canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
gözün aydınn
paşa anası![]()
tebriklerr..![]()
canım öncelikle erkek bebişin hayırlı olsun:)))
BPD= baç ölçümü
AC göbek ölçümü
FL boy ölçümü 7 ile çarpıcaksın 2.34 ü 16 cm civarı bişey çıkıyo galıba
EFW DE grmı benim bildiklerim böle bi hafta önde bebeğin kılosuda boyuda maşallah![]()
hepinize teşekkürler darısı öğrenemeyen anne adaylarının başına
![]()
bana teşekkur yokmu hııııı![]()