• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar benimde kızım oluyor dün doktora gittik 15+3 124 gr. kalbinde beyaz leke görüldü canım sıkıldı 4lü tes istiyorlar. yaptırdım çarş. cuma belli olacak dua edin ltfen ayrıca facebookta sayfanızın adıne

kızlar benimde kızım oluyor dün doktora gittik 15+3 124 gr. kalbinde beyaz leke görüldü canım sıkıldı 4lü tes istiyorlar. yaptırdım çarş. cuma belli olacak dua edin ltfen ayrıca facebookta sayfanızın adıne

hayırlı olsun canım telaş yapma inşallah önemlı birşey değildir ve yanılmışlardır...
2012 NİSAN ANNELERİ (KK) grubumuz adı bu

bende kız görum eşimde kız gördu ve dr kız dedi doğru çıkma olasılıgı yuksek ruyalara guvenırım:))[/QUOT

:))))))))) canım eğer kızım olursa tabii her şeyden önce sağlık ..çocuk faslını kapatırm..ama olmazsa belki 3.yü kız tuttrma şansını denerim..

kızının şansıda bahtıda güzel olsun cnm..inş. yanılma vs. dir, çok küçükler o ultrason cihanzından ne anlıoki dr lar..inş. önemli bişi değildir, yanılmadır, üzme cnm kendini:emir_bebek:

bende kız görum eşimde kız gördu ve dr kız dedi doğru çıkma olasılıgı yuksek ruyalara guvenırım:))[/QUOT

:))))))))) canım eğer kızım olursa tabii her şeyden önce sağlık ..çocuk faslını kapatırm..ama olmazsa belki 3.yü kız tuttrma şansını denerim..

canım sorma bende denicem ıkıncı kızım gelıyo 3.cüyu erkek denerım nasipppp:))))

hayırlı olsun canım..ederiz tabii dularımız seninle ve bütün annelerle..inşallah her şey iyi olur..

Rabbim bebeğini korusun arkadaşım.Bu arada kızlar benim 2 arkadaşımda bebeklerinin cinsiyetinde dr ların dediği cinsiyet çıkmadı..
Birine erkek denildi 7 .ayda kız oldugu belirlendi
Bir arkadaşıma da bebeğin kız oldugu söylenildi üstelikte erkek bebeğe takmış bir eşi varken 8. ayda bebeğin erkek oldugunu öğrendiler.Ayrıca gittikleri dr larda gerçekten çok önemli kişilerdi kendi uzmanlıklarında ama yanılma oldu...
Bu tip duyumlarınız oldumu sizinde..

hadi gözün aydın canımmmmm:emir_bebek:

AYYY cnm, erkek hbr haberi beklom 4 gözle..bu kaa kızı napcez yoksam:))
gözün aydın cnm...allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.
de le le leeee:64::64::64::64: diorum sanada

hadi gözün aydın canım hayırlı olsun :))))))))) darısı benim gibi meraktan yanıp tutuşanların başına...

hepinize çok çok teşekkür ederim amin amin inşallah
hep kız olacak die hissetmiştim ama erkekim olacağını öğrenince çok duygulandım :5:
Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:54::54::54::54::54::29:

canım sorma bende denicem ıkıncı kızım gelıyo 3.cüyu erkek denerım nasipppp:))))

sevdacım benim ilk çocuğum erkekim olmadan önce ben 2 düşük yaptm ve uzun süre sebebsiz infertilite ile boğuştum..şimdiki hamileliğim başta ikizdi tekini daha başındayken kaybettim...sonra benim her şeyi çok bilen yengem dediki sen kız kısırısın .kız bebekleri düşürüyrsun o da neyse..gerçi kötülükçe demedi ama öyle düşünmüş kendince....neyse cumaya az kaldı inşallah..hayırlısı olsun..ama 3.konusunda ben de ciddiyim..ama 3. de erkek olursa işim tamam 3 gelin ..

Şekerleriiiimm selaamm..
Cinsiyet öğrenen annelerimize hayırlı olsun diyorum tebriklerr.. Paşalar , sultanlar geliyor :):)
cinsiyetini öğrenince insan daha bi iyi hissediyo içimde ne oldugunu biliyorum sonucta :) maviş bi pijama takımı aldım oğlusuma en kısa zamanda onu cekip eklicem.. içim kıpır kıpır bide hareketlerini hissetsek. bizim bi komsumuz diyoki bebişi için: ben bulasık yıkarken karnımdan tezgahı tekmeliyodu :D bizimkilerde kıpırdasın artık

kötü bi şey düşünme tatlım sen.. dua et.. sonuçta kesin bişey içermiyor bu testler..
için rahat etmezse başka bi doktora daha git..

canım öncelikle erkek bebişin hayırlı olsun:)))
BPD= baç ölçümü
AC göbek ölçümü
FL boy ölçümü 7 ile çarpıcaksın 2.34 ü 16 cm civarı bişey çıkıyo galıba
EFW DE grmı benim bildiklerim böle bi hafta önde bebeğin kılosuda boyuda maşallah:nazar::nazar:

sağol canm teşekkür ederm
maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: :34:

Son düzenleme:
KIZLAR BENDE FACE DEN istek gönderdim 2012 nisan anneri grubuna .. çok bakamadım üyelere ama tabi gerçek adlarımızdan ötürü de tanıyamadım..isteğim kabul olursa ben de ordayım..ben 1 saatliğine kaçıyrm..yemeğim var amaa çamaşır işim var biraz halledeyim kuzum uyurken..şimdilik hoşçakalınn..öptmmm..

Back
X