Merhaba Güzel Yürekli Melekler,
Ben de sizler gibi Nisan ayında hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bekliyorum. İlk annelik heyecanım olacağı için buradan tecrübeli arkadaşların deneyimlerini takip ediyorum. Çok güzel paylaşımlar var bazen hüzünleniyorum bazen mutlu oluyorum bu içten düşünceler karşısında... Yüce yaradan çıktığımız bu yolda yanımızda olsun... Ben 16+5 haftalık hamileyim. İkili testi yaptırırken erkek bebekten benzediğini söyledi doktor yine de kendi doktorunuz söylerse daha iyi olur dedi. Kendi doktoruma test sonuçlarını götürdüğümde ise ultrasona girdim o kadar hareketliydi ki arkasını döndü ve bir türlü göremedi doktorum çok yoğun olduğu için de meşgul etmek istemedim ama inanın içim içimi yedi

Arkadan kıza benziyor bir sonraki görüşmede kesin belli olur dedi ve bir sonraki görüşme 4 hafta sonra. Kız veya Erkek farketmez ama insan merak ediyor elinde olmadan elbette en büyük temennimiz sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olabilmek ama insan yine de merak etmeden duramıyor. Buradan hareketle Sevgili Dostlar, sizce ikili test daha detaylı olduğu için çıkma olasılığı daha mı fazladır diğer bir sorum ise annelerin rüyasına girermiş bir şekilde işaret vs... Çevremdeki bir çok tanıdık bundan bahsediyor ve doğru çıktığını anlatıyorlar. İçinizde rüyasında görüp sonrasında doğru çıkan var mıdır? En azından 4 haftayı bu düşüncelerle geçireyim :)
Hepinize Sevgiler.... Sağlıcakla kalın...