• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım bir çoğumuz öğrendik sanırım ben 11. haftada öğredim. Yazdıklarına çok güldüm Allah iyiliğini vermesin, soğuk algınlığı mı bu öksür desin, biraz kandırmışlar seni sanırım :) Normal ultrason muayenesinde bakılıyor canım, bastırma falan yok , bebeğin uyuması gerekmiyor göstermesi yeterli, biz hareket etsin diye yemek yemiştik hatta:)

Bu ara da bugünler de herkes karnın çıkmış diyor ilk kez söyleniyor, farkında değilim ama çıktı sanırım.. Utanıp saklamaya falan çalışıyorum, hem de seviniyorum, çok tuhafmış yahu :)

valla tatlım bana da kk dan biri söyledi cinsiyetini öğrenen biri.... ne bileyim bende güldüm valla :))

arkadaslar bi arkadasımın doktoru narı yasaklamıs bnde netten baktım simdi kanamaya neden olur düsüge neden olur diyo bnde kac gündür günde 2 nar yiyiyodum grip olmayım die siz duydunuz mu yada doktorunuz bole bişi dedimi narla ilgi
li

maşşaallhh maşallah kırkbir bucuk kereeeee...
bizimkide öyleydi bişide yemedim giderken sabah erken gittim kahvaltı bile yoktu yani bi su içmiştim.. artık nereden bulduysa o enerjiyi doktor bile oğluma sulandı dur bea oğlum yawrumm şuranı buranı ölçeyim...
maşallah paşama benim :nazar:

benim doktor pek ciddi durum şu şu sorun yok vs diyo
başka doktorlar ne güzel
kıpır kıpır diyo çok zeki olacak diyo çok hareketli diyo ya da çok uslu diyo
diyo da diyo
gıpta ediyom valla:14:

bakma sen böle gözlerimi belerttiğime romantik romantik sarılıp uyumak ilk tercihimm :1:
arada sırada oluyoo emmee öle dedikleri gibim olmadı bende kocam da neden neden bütün hamilelikle ilgili yazılan çizilen herşeyi yaşadında bunu neden yaşayamıyoruz die çıldırıyooo :1::1::1:
yaff ben geçen didim 4 ay oldu öle adamcıkın gönlü olsun die bi numaradan sllandım, olay başladı, ama çok belli oda korkuo ölemi bölemi derken bi gülme aldı beni..gülyom diede kızdı..didim napim ne olacaksa olsun sende kıyamıon heralde acemilik yapyon ona gülyom..boşladık artık...sonra konuştukta kendini kasma didi, beklerim ben didi ne zmn istersen o zmn didi, biz akıllı uslu duryzo didi...zatide yasak geldi, ikimizde çok mtlu olduk:)) :46::46::46:
maşşaallhh maşallah kırkbir bucuk kereeeee...
bizimkide öyleydi bişide yemedim giderken sabah erken gittim kahvaltı bile yoktu yani bi su içmiştim.. artık nereden bulduysa o enerjiyi doktor bile oğluma sulandı dur bea oğlum yawrumm şuranı buranı ölçeyim...
maşallah paşama benim :nazar:

cnm zaten ya çikolata vs. yiyin yada aç karnına gidin diolar..aç karnınaykende çok hareketli olyolarmış

canlar biz evimize gidiyoruz artık oğluşumlaaa, akşam belki girerim yine...
şimdilik herkese iii akşamlarr....:119::119::119::119::119::119::119:

arkadaslar bi arkadasımın doktoru narı yasaklamıs bnde netten baktım simdi kanamaya neden olur düsüge neden olur diyo bnde kac gündür günde 2 nar yiyiyodum grip olmayım die siz duydunuz mu yada doktorunuz bole bişi dedimi narla ilgi
li

demedi cnm..bende yiyorum nerdeyse her akşam yarım nar yiyorum..ama nette vs. genelde öneriliyor???

petuş sen bu yasak olayına nasıl seviniyon kız :) iyi bari cocugu yapmışın tembel gacıı :)

Mrb kızlaaaaaar ben geldim ancak gelebildik doktordan.bizimde oğlumuz olacakmış nasipse...:nazar::nazar::nazar:bizden üçlü tarama testi istedi dr sizdende istemişmiydi?yaptıranlar varsa sigorta karşılıyo mu bu testi acaba? Ben bugün nar meselesini sordum dr um bişey olmaz ama erken doğuma neden olur dedi.kesin kanıtlanmış bişey yokmuş bu konuda ama çokta tüketmeyi tesvip etmedi.sizde az yiyin kızlar sadece iştahını bastırsın yeter yani.ben yemiyodum zaten daha önce duymuştum..herkese iyi akşamlarrrrrrrrr

Mrb kızlaaaaaar ben geldim ancak gelebildik doktordan.bizimde oğlumuz olacakmış nasipse...:nazar::nazar::nazar:bizden üçlü tarama testi istedi dr sizdende istemişmiydi?yaptıranlar varsa sigorta karşılıyo mu bu testi acaba? Ben bugün nar meselesini sordum dr um bişey olmaz ama erken doğuma neden olur dedi.kesin kanıtlanmış bişey yokmuş bu konuda ama çokta tüketmeyi tesvip etmedi.sizde az yiyin kızlar sadece iştahını bastırsın yeter yani.ben yemiyodum zaten daha önce duymuştum..herkese iyi akşamlarrrrrrrrr

hayırlı olsun arkadaşm sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
benim de oğluşum olacak ben de bugün öğrendim :)

arkadaşlar hamileyken çiğ et yemeyin sosis salam çiğköfte gibi
bi de kedilerden uzak durun toksoplazma hastalığına yakalabilirmişiz Allah korusun:52:
ayrıca limonun çekirdeğinden uzak durun apandisti patlatabilirmiş
bi deee mekik çekmeyin bebeler için iyi değilmiş:20::20::20:

canım tebrik ederim bizimde oglumuz olacak. drum benden istemedi yaptırabilirsin istersen dedi zekayla ilgili testlerin hiçbirini yaptırmayacagım ben. netice benim için bişeyi değiştirmicek rabbim saglıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

hayırlı olsun arkadaşm sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
benim de oğluşum olacak ben de bugün öğrendim :)

arkadaşlar hamileyken çiğ et yemeyin sosis salam çiğköfte gibi
bi de kedilerden uzak durun toksoplazma hastalığına yakalabilirmişiz Allah korusun:52:
ayrıca limonun çekirdeğinden uzak durun apandisti patlatabilirmiş
bi deee mekik çekmeyin bebeler için iyi değilmiş:20::20::20:

canım senide tebrik ederim mavişleri almaya basla artık ben yığdım cicileri :) ya sucuk falan degilde 1 aydır canım salam cekiyo ama pişmiş değil cig yemek istiyorum tutuyorum kendimi. cunku insan gibi bitane yiyip nefsimi köreltmicem biliyorum söyle yarım ekmegin arasına kasarı koyup ustune salamı kenarları ust uste gelecek sekilde dosemek istiyorum :D o derece yanii o yüzden tutuyorum kendimi..

ben hala cinsiyeti bilmiyorum. 13. haftada gittim görünmedi bişi.. şimdi bir sonraki randevu için acaip heyecanlıyım. 26 kasıma verdi. erken gitmek de istemiyorum sonuçta radyasyon ultrason da çok iyi bişi değil. hayırlı ve sağlık olsun hepimizinki de inşallah...

Geçmişi okudum şöyle bir, bir sürü kızımız ve oğlumuz olacakmış, çok mutlu oldum tebrik ediyorum, öğrenebilen herkesi.
Bazı arkadaşlar bulantılarının tekrar başladığından bahsetmiş aynı durumu ben de yaşıyorum.. Benim öncesinde çok az bulantım olmuştu 7-8. haftalarda sonra geçti, şimdi 16. haftadan sonra başladı daha şiddetli hem de sabahları özellikle. Birbirimizin durumlarından haberdar olmamız ne güzel, hiç olmazsa normal bir durum olduğunu görüyoruz içimiz rahatlıyor biraz.. Öpüyorum hepinizi..

bu narı yesemmi yemesemmi simdi bide bn cok severimm aama ole de okuynca korktum

hıım narı duymamaıştım bende her akşam bir tane yiyorum bak dikkat edim bari.

kedi köpekden uzak durmak

başın ağrısa bile parol harici bi ilaç almak,

sosis salam gibi pişmemiş sarküteri yememek,çig köfteden uzak durmak

adaçayı böğürtlen çayı sinameki çayı içmemek, fazla maydonoz tüketmemek

benim bildiklerimden uyguluyorumda kendinize ve bebişlerinize bu konularda dikkat edin kızlar

kızlar ben de dün akşam rüyamda bebeğimin erkek oldğunu gördüm..diyeceksiniz şimdi bozdu kafayı,işi rüyaya kaldı

Merhaba Güzel Yürekli Melekler,

Ben de sizler gibi Nisan ayında hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bekliyorum. İlk annelik heyecanım olacağı için buradan tecrübeli arkadaşların deneyimlerini takip ediyorum. Çok güzel paylaşımlar var bazen hüzünleniyorum bazen mutlu oluyorum bu içten düşünceler karşısında... Yüce yaradan çıktığımız bu yolda yanımızda olsun... Ben 16+5 haftalık hamileyim. İkili testi yaptırırken erkek bebekten benzediğini söyledi doktor yine de kendi doktorunuz söylerse daha iyi olur dedi. Kendi doktoruma test sonuçlarını götürdüğümde ise ultrasona girdim o kadar hareketliydi ki arkasını döndü ve bir türlü göremedi doktorum çok yoğun olduğu için de meşgul etmek istemedim ama inanın içim içimi yedi :( Arkadan kıza benziyor bir sonraki görüşmede kesin belli olur dedi ve bir sonraki görüşme 4 hafta sonra. Kız veya Erkek farketmez ama insan merak ediyor elinde olmadan elbette en büyük temennimiz sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olabilmek ama insan yine de merak etmeden duramıyor. Buradan hareketle Sevgili Dostlar, sizce ikili test daha detaylı olduğu için çıkma olasılığı daha mı fazladır diğer bir sorum ise annelerin rüyasına girermiş bir şekilde işaret vs... Çevremdeki bir çok tanıdık bundan bahsediyor ve doğru çıktığını anlatıyorlar. İçinizde rüyasında görüp sonrasında doğru çıkan var mıdır? En azından 4 haftayı bu düşüncelerle geçireyim :)
Hepinize Sevgiler.... Sağlıcakla kalın...
kırmızı lahana suyu testini tavsiye ederim bana diğer tüm belirtiler sonucu erkek gözüyle bakılıyodu, bu testi yaptım kız çıktı ve süprüz dr da kız dedi. tavsiye ediyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...388880-kirmizi-lahana-cinsiyet-tahmini-6.html

bakma sen böle gözlerimi belerttiğime romantik romantik sarılıp uyumak ilk tercihimm :1:
arada sırada oluyoo emmee öle dedikleri gibim olmadı bende kocam da neden neden bütün hamilelikle ilgili yazılan çizilen herşeyi yaşadında bunu neden yaşayamıyoruz die çıldırıyooo :1::1::1:

ben burdaki kızların gazına gelip 3 ay aradan sonra denedim hiç fena değildi, ağrı sancı olmadı :17:

nefrazen canım tebrik ederim kızın olacakmış :) memnun kaldın mı dr.dan?

canım dr her soruma detaylı cevap verdi, ilgisini beğendim ama hastaneyi pek beğenmedim, ne biliyim medical'dan sonra biraz eski püskü gibi geldi bana. annemle doğum katına çıkıp bakacaktık ama cinsiyeti öğrenince heyecandan unuttum. sana da çok çok çok teşekkür ederim yeminlen çatlayacaktım meraktan :32::32:

Geçmişi okudum şöyle bir, bir sürü kızımız ve oğlumuz olacakmış, çok mutlu oldum tebrik ediyorum, öğrenebilen herkesi.
Bazı arkadaşlar bulantılarının tekrar başladığından bahsetmiş aynı durumu ben de yaşıyorum.. Benim öncesinde çok az bulantım olmuştu 7-8. haftalarda sonra geçti, şimdi 16. haftadan sonra başladı daha şiddetli hem de sabahları özellikle. Birbirimizin durumlarından haberdar olmamız ne güzel, hiç olmazsa normal bir durum olduğunu görüyoruz içimiz rahatlıyor biraz.. Öpüyorum hepinizi..

bu bulantılar bana da döndü yaaaa :14::14:

Back
X