• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet ya artık hepimiz öğrenelim de başka konulara geçelim, bi üst kademe neyse ona geçelim cnm, inş. en kısa sürede yani.
bayram sonuna falan öğrenmeyen kalmıo heralde hıı topikte?

bana dr 5 kasıma al dedi randevuyu. doluydu randevuları ya bayramdan sonraya kalacaktım yada 4 kasım cuma günü izin alıp dr a gidecektik eşimle. aradım sordum ne yapalım diye . benim heyecanlı kocam ben bayramdan sonraya kadar sabredemem al sen cumaya izin alırız bişey olmaz dedi :60:

hıı bendede vakko çikolata reklamı var:)) çok şaibeli
ben bu sbh naptım..evde kahvaltı yaptım sonra 40 dk da işe geldim, işe gelirkende bi puaça aldım, 40 dk da acıktım:)) kızım benim kurabiye canavarı sanırım...

mide bulantın yokmu sabahlaııın ..ay ben sabah evde bii oguruyorum ...işe gelene kadar 1 saat 15 dk agzımda köpüklerle zor atıyorum wc ye son 3 gundur yıne azdı benım bulantılar dün hele beşitaşa yururken insanları gölgeleli gormeye basladım alla alla dedim tansıyon fln normalım nıe oyle oldum anlamadım eve geldim yıne ogurdum ztn bıtap dustum hasta gibii oldum :25::25:

hıı bendede vakko çikolata reklamı var:)) çok şaibeli
ben bu sbh naptım..evde kahvaltı yaptım sonra 40 dk da işe geldim, işe gelirkende bi puaça aldım, 40 dk da acıktım:)) kızım benim kurabiye canavarı sanırım...

mide bulantın yokmu sabahlaııın ..ay ben sabah evde bii oguruyorum ...işe gelene kadar 1 saat 15 dk agzımda köpüklerle zor atıyorum wc ye son 3 gundur yıne azdı benım bulantılar dün hele beşitaşa yururken insanları gölgeleli gormeye basladım alla alla dedim tansıyon fln normalım nıe oyle oldum anlamadım eve geldim yıne ogurdum ztn bıtap dustum hasta gibii oldum :25::25:

ayy yok cnm ya geçmiş olsun sen kötüymüşsün çook
ben her sbh uyanınca öğüryorum ama sadece öğürtü yani 2 dk öğğ böğğ, çok naidr sarı safra çıkyo ama çoğu zmn hiç bişi çıkarmıorum.
ama benim midem çok bulantılı olduğu haftalarda bile hiç işe gidip gelirken bulantı kusma olmadı, hep ona şükür ettim allahdan işe rahat gidip geliom die..cnm bu haftalarda tansiyon problemi olabilirmiş, o insanları çift görme tansiyon sanırsam..benim tansiyon bi kaç kere öyle oldu ama hep 30m de kalabalıktan havasızlıktan yani, en kötü inip yürüorum öle olunca, açık havada gelyom kendime..ama tansiyonu ihmal etme, allah korusun başın döner düşüveririsin danış dr una

günaydın arkadaşlar. bende gün sayıyorum 4 kasıma. ve artık bende kızım mı oğlummu bilmek istiyorum. cinsiyet tahminlerinden sıkıldım. artık öğrensek yaaa

Ben de o kadar merak etmiyorken gün yaklaştıkça merak etmeye başladım. 3 Kasım'da randevum ve dün gece rüyamda doktoru gördüm diyodi ki bayram öncesi çok yoğunum artık bayramdan sonra bakarız deyip beni gönderiyordu. Baya aklıma takmaya başlamışım anlaşılan :) Şimdi ya bebiş göstermez de bayramdan sonrayı beklemek zorunda kalırsam diye düşünmeye başladım:18::1:

evet ya artık hepimiz öğrenelim de başka konulara geçelim, bi üst kademe neyse ona geçelim cnm, inş. en kısa sürede yani.
bayram sonuna falan öğrenmeyen kalmıo heralde hıı topikte?

öncelikle günaydın herkese...
bayram sonuna cinsiyeti öğrenemeyen sanırım bir biz kalıcaz :17: 12 kasımda randevumuz ve inşallah cinsiyeti söyler...

Ben de o kadar merak etmiyorken gün yaklaştıkça merak etmeye başladım. 3 Kasım'da randevum ve dün gece rüyamda doktoru gördüm diyodi ki bayram öncesi çok yoğunum artık bayramdan sonra bakarız deyip beni gönderiyordu. Baya aklıma takmaya başlamışım anlaşılan :) Şimdi ya bebiş göstermez de bayramdan sonrayı beklemek zorunda kalırsam diye düşünmeye başladım:18::1:

yaa birde o var. göstermezse yandık. ablam tembihledi beni. giderken çikolata falan yiyecekmişiz ki bebek hareket etsin. aç karnına sakın gitme dedi

insan tam kendini teselli edio, ok az kaldı falan die, sonra burdan biri bi söylüo allam kıskanmamak elde değil yani, yine bi ateş düşyo insanın içine bi heycan:))
öncelikle günaydın herkese...
bayram sonuna cinsiyeti öğrenemeyen sanırım bir biz kalıcaz :17: 12 kasımda randevumuz ve inşallah cinsiyeti söyler...

siz zaten çok minnaksınız:)):52::52: bebik gösterirse söyler inş. cnm

Arkadaşlar, Amerikadan önümüzdeki ay bir arkadaşımız gelecek ve bebişin küçük elektroniklerini ondan istemeyi düşünüyorum. Bana kullanıp tebrübe etmiş arkadaşlar ya da tecrübe edenlerden bilgi edinmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Telsiz, sterilizatör, elektrikli göğüs pompası, buhar makinası... vb küçük aletlerden hangi markaları önerirsiniz?
Ya da aklınıza başka gelen birşey var mı?

Bu konuda yardımcı olacak kimse yok sanırım ben bildiklerimi sizlerle paylaşayım ozaman;

*Telsiz seçerken mutlaka bebeğin odasında ses yokken kapalı, ses geldiğinde açık konuma gelen telsiz seçin. Bazı telsizler sürekli açık konumda ve sürekli birbiriyle irtibatta oluyor onları tercih etmeyin. Malesef marka bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum.
*Elektrikli göğüs pompası alacaksanız kesinlikle tavsiye edilen Medela markadır. Fakat mini boyu yeterli oluyor mu onu bilmiyorum. Büyük boyları pahalı.
*Sterilizatör konusunda hiçbir fikrim yok, çok çeşitli fonksiyonlu olanları var o fonksiyonlara ihtiyaç var mı araştırıyorum. Fonksiyonsuz uygun fiyatlı ararsanız Arzum'da var.
*Buhar makinesi, çok kullanılan birşey değil almamız gerekiyor mu emin değilim.
* Ve başka neler almamız gerekiyor öğrenirsem haber vericem :)

arkadaşımın kızı var ismi defne...3 yaşında..dünya tatlısı..aynaya bakıp bakıp "off çok mu güzelim neaa" diomuş...çok salak oluolar ya çoook:32::32:

ayy yok cnm ya geçmiş olsun sen kötüymüşsün çook
ben her sbh uyanınca öğüryorum ama sadece öğürtü yani 2 dk öğğ böğğ, çok naidr sarı safra çıkyo ama çoğu zmn hiç bişi çıkarmıorum.
ama benim midem çok bulantılı olduğu haftalarda bile hiç işe gidip gelirken bulantı kusma olmadı, hep ona şükür ettim allahdan işe rahat gidip geliom die..cnm bu haftalarda tansiyon problemi olabilirmiş, o insanları çift görme tansiyon sanırsam..benim tansiyon bi kaç kere öyle oldu ama hep 30m de kalabalıktan havasızlıktan yani, en kötü inip yürüorum öle olunca, açık havada gelyom kendime..ama tansiyonu ihmal etme, allah korusun başın döner düşüveririsin danış dr una

saol cnm valla motora bındım cok salladı ınıce afalladım korktum tabsıyon baktık ama bişey yoktu anlamadım valla..maşllahh dıımm sanada ..galıba bu asırı yaşamlar yaş la alakalı gibi gelyr bana:26:benım agız cevremde de sivilcelenme oluyr kabarıyor 2 ay dıkkat ettim hep bu tarihlerde cıkyor bende oynuya oynuya 15 gunde yuzumden gönderiyorum...sen demstock a mı gittin ..bende gecen pazar gittim :27: bii uzun kollu 3 lu biide kolsuz 7 lı aldım...ayda bir bakacam oraya bıraz sezon gectikçe tulumlar fln guzeldi duşer belki...

saol cnm valla motora bındım cok salladı ınıce afalladım korktum tabsıyon baktık ama bişey yoktu anlamadım valla..maşllahh dıımm sanada ..galıba bu asırı yaşamlar yaş la alakalı gibi gelyr bana:26:benım agız cevremde de sivilcelenme oluyr kabarıyor 2 ay dıkkat ettim hep bu tarihlerde cıkyor bende oynuya oynuya 15 gunde yuzumden gönderiyorum...sen demstock a mı gittin ..bende gecen pazar gittim :27: bii uzun kollu 3 lu biide kolsuz 7 lı aldım...ayda bir bakacam oraya bıraz sezon gectikçe tulumlar fln guzeldi duşer belki...

evet cnm geçen hafta gittim..bende o kolsuz 7 lilerden aldım..yine kolsuz 3 lü aldım..7 liyi yeni doğan , 3 lüyüde 3-6 aya göre aldım..bide 2 tane paçası lastikli yarım kol 3-6 ay için aldım önden düğmeli tulum..biraz fazla yazlık takılmışım ben:)) ii dimi orası fiyatlar falan en azından başlangıç için..

bide palladium un içinde e-bebek in mağazası var...ordanda bi uzun kullu tulum bide patik aldım..arabaya baktık biz asıl ama bulamadık istediğimiz gibi...ama modele karar verdik sanırım..netten fiyatlarına falan baktık, biraz pahalıca ama dedmiz ben alırım didi, o yüzden acımıcaz:):27::27:

bide kızlar hani dirler ya bebik kızsa anne çirkinleşir erkekse güzelleşir, bunuda test ediyorum şu an..bende daha bi çirkinleşme yokk..4 aydır bi sivilce bilem çıkmadı..hep diolar annelik yaramış..bu sbh dar bi body giydim kırmızı hep ne kadar güzel olmuşsun didiler..hani derler ya kız çocuk annenin güzelliğini alır, ya benim kızım baktı alcak bi güzellik bulamadı, yada yada bu teori külliyenn yalannnnnnn:52::52::52:

evet cnm geçen hafta gittim..bende o kolsuz 7 lilerden aldım..yine kolsuz 3 lü aldım..7 liyi yeni doğan , 3 lüyüde 3-6 aya göre aldım..bide 2 tane paçası lastikli yarım kol 3-6 ay için aldım önden düğmeli tulum..biraz fazla yazlık takılmışım ben:)) ii dimi orası fiyatlar falan en azından başlangıç için..

bide palladium un içinde e-bebek in mağazası var...ordanda bi uzun kullu tulum bide patik aldım..arabaya baktık biz asıl ama bulamadık istediğimiz gibi...ama modele karar verdik sanırım..netten fiyatlarına falan baktık, biraz pahalıca ama dedmiz ben alırım didi, o yüzden acımıcaz:):27::27:

valla dur acele etme ...bıraz sezon gecsin ocakta falan daha secenek olur fıyatlar yavas yavas duser ....kendimize hakım olan su 2 ay ben dıorum kı gezinirken baktık kalıtelı uygun fıyata dusmusleri alalım ama dıgerlerine hakım olalım:37:ben yeni dogan almıyorum neden dersen aanam 4 kılo bısey dogurursak ne olck :27:bi iki tane olsun yada neneleri getirirler..araba işinide ben de iyi bişey alacam tasıma koltuguyla berbaer satılanlardan ama hafifde olsun işte e-bebek çamlıcadada var bz bakmıstık ama 2 ay once cokda fıyatları makul gelmemişti ama simdi piyasayı gezince tekrar bakabilirz:)

valla dur acele etme ...bıraz sezon gecsin ocakta falan daha secenek olur fıyatlar yavas yavas duser ....kendimize hakım olan su 2 ay ben dıorum kı gezinirken baktık kalıtelı uygun fıyata dusmusleri alalım ama dıgerlerine hakım olalım:37:ben yeni dogan almıyorum neden dersen aanam 4 kılo bısey dogurursak ne olck :27:bi iki tane olsun yada neneleri getirirler..araba işinide ben de iyi bişey alacam tasıma koltuguyla berbaer satılanlardan ama hafifde olsun işte e-bebek çamlıcadada var bz bakmıstık ama 2 ay once cokda fıyatları makul gelmemişti ama simdi piyasayı gezince tekrar bakabilirz:)

E-BEBEK ZATEN İNETRNET ALIŞVERİŞİNDEDE PAHALI CNM YA..KRAFT IN PUSETİ ORDA BİN KÜSÜR GİTTİ GİDİYORDA 750 LİRA YANİ..biz bebeconfor un bi arabasını çok beğendik..taşıma koltuğuyla birlikte netten baktık 800-900 civarında..ama bizzat mağazadada baktık, hafif, kılıfı çıkarılıp yıkanabilyo, taşıam koltuğu pusetin üstüne koymadan monte edilyo çok rahat, kapanınca çok az yer kaplıo, tek elle açıp kapatabilyosun daha bi sürü bişi bişi.. çok güzel renkleride var..

evet cnm özellikle giyiside çok şey almamak ve acele etmemek gerekyo, ben o gün maymun gibi saldırdım herşeye..ama eve gelince didim liste yapcam bundan sonra..tabi belli olmaz 3-5 yeni doğanda alcam ama sanki azcık irice bi bebek olcakmış gibi bi his var içimde..o nedenle 3-6 ay alyom ben...bide kış olcak ya zaten kat kat giycek büyük olsada çok kötü durmaz ama küçük elede kalır sanki..minnak olursa kızım artık bi koşu alırız bişiler yeniden :))

günaydınnnn
cumartesi benimde doktorla randevum var
ama herif 5 aylık olana kadar söylemiyor cinsiyetini
ama ben arefe günü başka biyere gidip baktırcam gösterirse tabi
hafta sonu bende alışveriş yaptım ekledim kıyafet bölümüne hatta
birde kızlar ben sunada folic asit falan kullanmıyorum
vitamin falan tarzında ilac kullanannız varmı aranızda

bide kızlar hani dirler ya bebik kızsa anne çirkinleşir erkekse güzelleşir, bunuda test ediyorum şu an..bende daha bi çirkinleşme yokk..4 aydır bi sivilce bilem çıkmadı..hep diolar annelik yaramış..bu sbh dar bi body giydim kırmızı hep ne kadar güzel olmuşsun didiler..hani derler ya kız çocuk annenin güzelliğini alır, ya benim kızım baktı alcak bi güzellik bulamadı, yada yada bu teori külliyenn yalannnnnnn:52::52::52:

hahahah
evet bende inanılmaz çirkinyeşme var yaaa
aynalara dümanım :1::1::1::1:
kız mı ocak acep erkek mi ?
:23::23:

günaydınnnn
cumartesi benimde doktorla randevum var
ama herif 5 aylık olana kadar söylemiyor cinsiyetini
ama ben arefe günü başka biyere gidip baktırcam gösterirse tabi
hafta sonu bende alışveriş yaptım ekledim kıyafet bölümüne hatta
birde kızlar ben sunada folic asit falan kullanmıyorum
vitamin falan tarzında ilac kullanannız varmı aranızda

:))) baktır cnm ya nea 5 ay beklicen...sanki nie söylemezlerse...
ben folic i 13. haftada bırakmıştım..o zmndan buyana elevit içiyorum multivitamin..
16+2 de gittiğimizdede 3 tane daha ektra bişiler verdi
bi tane demir hapı, bi tane magnezyum , bi tanede kalsiyum hapı
baştan buyanada haftada 3 kere balık yağı içiorum:))
ama çok abartı olduğunu düşünyorum bunca şeyin, gereksiz yani..:24::24:

Back
X