hıı bendede vakko çikolata reklamı var:)) çok şaibeli
ben bu sbh naptım..evde kahvaltı yaptım sonra 40 dk da işe geldim, işe gelirkende bi puaça aldım, 40 dk da acıktım:)) kızım benim kurabiye canavarı sanırım...
mide bulantın yokmu sabahlaııın ..ay ben sabah evde bii oguruyorum ...işe gelene kadar 1 saat 15 dk agzımda köpüklerle zor atıyorum wc ye son 3 gundur yıne azdı benım bulantılar dün hele beşitaşa yururken insanları gölgeleli gormeye basladım alla alla dedim tansıyon fln normalım nıe oyle oldum anlamadım eve geldim yıne ogurdum ztn bıtap dustum hasta gibii oldum

ayy yok cnm ya geçmiş olsun sen kötüymüşsün çook
ben her sbh uyanınca öğüryorum ama sadece öğürtü yani 2 dk öğğ böğğ, çok naidr sarı safra çıkyo ama çoğu zmn hiç bişi çıkarmıorum.
ama benim midem çok bulantılı olduğu haftalarda bile hiç işe gidip gelirken bulantı kusma olmadı, hep ona şükür ettim allahdan işe rahat gidip geliom die..cnm bu haftalarda tansiyon problemi olabilirmiş, o insanları çift görme tansiyon sanırsam..benim tansiyon bi kaç kere öyle oldu ama hep 30m de kalabalıktan havasızlıktan yani, en kötü inip yürüorum öle olunca, açık havada gelyom kendime..ama tansiyonu ihmal etme, allah korusun başın döner düşüveririsin danış dr una