• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:))) baktır cnm ya nea 5 ay beklicen...sanki nie söylemezlerse...
ben folic i 13. haftada bırakmıştım..o zmndan buyana elevit içiyorum multivitamin..
16+2 de gittiğimizdede 3 tane daha ektra bişiler verdi
bi tane demir hapı, bi tane magnezyum , bi tanede kalsiyum hapı
baştan buyanada haftada 3 kere balık yağı içiorum:))
ama çok abartı olduğunu düşünyorum bunca şeyin, gereksiz yani..:24::24:

biz 3 ayımızı tamamladıktan sonra dr folıci kesti, 1 ay boyunca ilac almayacaksın sonra kan haplarına falan başlarız dedi..

arkadaşlar doktoruma sormayı unuttum
elevit kullanıyordum
ferrevit ve gyno ferro sanol adlı iki ilaç daha verdi
gyno ferro sanol da demir+folik asit+vitamin B yazıyor
elevit kullanmaya devam edecek miyim
yoksa bunda zaten folik asit var bırakcak mıyım:26::26::26::49:

biz 3 ayımızı tamamladıktan sonra dr folıci kesti, 1 ay boyunca ilac almayacaksın sonra kan haplarına falan başlarız dedi..

evet cnm ben o bir ayı işte elevitle geçirdim, sonra bastı bi sürü bişi..hangisini ne zmn içsem bilemiom
evden çıkmadan eleviti içiom
işe geliom 1 saat sonra magnezyum içiom
öğleden sonra 3-4 gibi kan hapı
akşam yemekten sonra kasliyum hapı
yatarkende balık yağı
sürekli unuttummu aceba die düşünyom:)))
aralara bide meyve, ceviz+badem, süt sıkıştırmaya çalışyom, puff:33::33:

Son düzenleme:
tünaydın kızlar biz bu sabah biraz tembellik yaptık :101:

Günaydın kısslarr güzel bir gün olsun inş...
ben dün hastaneye gittim ve benim bebikim sonunda gösterdi bizeeee :52: oğlum olacakmış :52: :52:
hayırlı olsun canım :nazar::nazar::nazar:

carte dor un reklamı çıkıyor mu sizde de kızlar yaa.. sayfanın alt kısmında..
volkanoo.. çikolata akıyo ya böyle... ilk kez tatlı bişey çekti canım..
hamilelerin safyasına bu reklam konur mu yaa..:43:
ekrandaki reklamları görmek istemediğiniz zaman ekranın ortaslarında boş bir yere tıklayın sonra ctrl tuşuna bir elinizle basaren diğer elinizle mouse üzerindeki tekerlek şeklinde olan roll'ü öne doğru azar azar itin o zaman sayfa büyüyecek ve görmediğiniz için canınız çekmeyecek :16::16:

günaydın kızlar... dün dr gittim cinsiyetini öğrenecektik ama bize doğru dönmedi sakladı kendini öğrenemedik :(( 14 kasıma kaldı o zaman gösterir inş yaaa bu arada bu zamana kadar kilo almamıştım bulantılarım baya hafifleyince iştah açıldı tabii 53 kiloydum 20 günde 56 olmuşum birden yaa dr dikkat et dedi ekmeği çok yedim bulantılar yüzündende hep yattım tabii şiştim sonra artık dikkat etmem lazım ekmeği kestim akşamdan beri...

elevit kullanıyordum

ferro sanol a bende başladım cnm, elevit kullanıodum zaten..dr dedi elevite devam bide bu yazdıklarımı al..

elevit kullanıyordum

canım bende elevit kullanıyorum gyno ferro sanol verdi doktorum eleviti bırakacakmıyım dedim hayır ona devam dedi ama ferrevit hakkında bilgim yok bana vermedi doktorum

elevit kullanıyordum

günaydın kızlar... dün dr gittim cinsiyetini öğrenecektik ama bize doğru dönmedi sakladı kendini öğrenemedik :(( 14 kasıma kaldı o zaman gösterir inş yaaa bu arada bu zamana kadar kilo almamıştım bulantılarım baya hafifleyince iştah açıldı tabii 53 kiloydum 20 günde 56 olmuşum birden yaa dr dikkat et dedi ekmeği çok yedim bulantılar yüzündende hep yattım tabii şiştim sonra artık dikkat etmem lazım ekmeği kestim akşamdan beri...

insan bulantılar kesilince hırs yapıp o kadar asılyo ki yemek yemeye...ben 1,5 kilo aldım 13-17 arası ama bu 1,5 kiloyuda bulantılar bitince olan ilk haftada aldım yani...çok hırslı yedim o hafta..ama dikkat et cnm 6 çok olmuş gerçekten ekmeği özellikle akşamları yememkte fayda var..8-9 da çok kilo alınyomuş..o zmna saklayalım:):52:

kızlar haberiniz olsun demir hapını kesinlikle kalsiyum içeren şeylerle birlikte almamanız gerekiyo.

mesela ilaçtan 1 saat önce ve 1 saat sonrasına kadar süt, peynir, yoğurt tüketmeyin dr kesinlikle uyardı, aldığın demiri kalsiyumla aynen atarsın hiçbi işe yaramaz dedi...

insan bulantılar kesilince hırs yapıp o kadar asılyo ki yemek yemeye...ben 1,5 kilo aldım 13-17 arası ama bu 1,5 kiloyuda bulantılar bitince olan ilk haftada aldım yani...çok hırslı yedim o hafta..ama dikkat et cnm 6 çok olmuş gerçekten ekmeği özellikle akşamları yememkte fayda var..8-9 da çok kilo alınyomuş..o zmna saklayalım:):52:

evet çok oldu bende 56 olduğumu görünce çok şaşırdım ekmeği çok yediğimin farkındaydım akşamları pek yemicem artık yoksa aşırı kilo alıcam...

kızlar haberiniz olsun demir hapını kesinlikle kalsiyum içeren şeylerle birlikte almamanız gerekiyo.

mesela ilaçtan 1 saat önce ve 1 saat sonrasına kadar süt, peynir, yoğurt tüketmeyin dr kesinlikle uyardı, aldığın demiri kalsiyumla aynen atarsın hiçbi işe yaramaz dedi...

bana aç karnına içmemi söyledi..yemekten 1 saat önce yada 2 saat sonra...ben öğlen 1 de yemek yiyorum..3-4 gibide demir hapını içiyorum..

Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 106 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.

kızlar listeye sığmıyoruz napcezzz:1:
ne ka çok nisanda doğurcak avrat varmış arkidişşş:27:

evet cnm ben o bir ayı işte elevitle geçirdim, sonra bastı bi sürü bişi..hangisini ne zmn içsem bilemiom
evden çıkmadan eleviti içiom
işe geliom 1 saat sonra magnezyum içiom
öğleden sonra 3-4 gibi kan hapı
akşam yemekten sonra kasliyum hapı
yatarkende balık yağı
sürekli unuttummu aceba die düşünyom:)))
aralara bide meyve, ceviz+badem, süt sıkıştırmaya çalışyom, puff:33::33:

ooo bomba gibi bir sıpa mı olacak
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
doğunca düz duvara tırmanır artık

ferro sanol a bende başladım cnm, elevit kullanıodum zaten..dr dedi elevite devam bide bu yazdıklarımı al..

sağol canm :54:
elevit tok karna ferrevit tok karna gynoferro aç karna
kahvaltıdan önce ve sonra üçünü de içiom çok mu yükleniom acaba:26:
aslında bi de kabızlık ilacına ihtiyacm var ama
çok ilaç kullanmak istemediğim için doğal yollardan halletmeye çalışıom

merhaba anneler
bikaç zamandır takip ediyorum ama yazamıyorum.malum telefondan girdiğim için zor oluyo.bugün bizde 15+2 yiz.sizlere sorularım var.mide bulantılarım azldı şükür ama bitmedi malesef sabahları devamlı kusmaktayım afedersiniz.bu normalmi hala.cinsiyetimizide henüz öğrenmedik 3 kasımda öğrenicez inş.birde ben bi kaç gündür sanki sol tarafımda hafif kıpraşmalar hissediyorum.bu bebejk mi yoksa hala bağırsaklarımmı?

Back
X