ilave oluo cnm...toplamda 16 hafta doğum öncesi sonrası artık nasıl denk gelirse:)
cnm ücretsiz izni doğum iznin bittikten sonra konuşuyosun sanırsam, çünkü doğum iznin bitince mutlaka işyerine bi uğraman gerekyo, o zmnda ücretsiz izni konuşyosun sanırsam...ama iş yerinden iş yerine değişebilir...bana sordu yöneticim düşünyomusn die hayır dedim..sende şimdiden sözlü olarak söyle istersen yinede..
cnm bana kalsa mayıs-eylül arası 4-5 ay annane baksın, kalan aylarda da kayınvalidem baksın istiom ama kayınvalidemin anneme çok bırakcanı düşünmüyom...normalde o çeşmede sitenin kafe sini işletio yazları..ona yine devam etsin istiom yazlarıda annem baksın istiom ama kayınvalidemde kafeden falan vazgeçecek bi hava var, hatta bayramda dioki doğumyazın çeşmeye götürrüm .....nassı ya didim 3 aylık bebiki nasıl ayırcan benden...yani anneme bırakcanı düşünmüyom, banada bırakcanı düşünmüyom, onda kaçırcakmış gibi bi hava var ya neyseeeeeeeeee![]()
aynen caım
benim kayınvalidemde de aynı hava var
hatta herşeyini kendisi beğenmek istiyor ve kendisi almak istiyor...
mesele bir alt açma beğenmiş bana gösterdi ben pek beğenmedim dedim olsun diyo...
yani benim beğenmemem bile önemsiz onun için...
Herşeyiyle ona odaklanmış durumda
korkarım daha hastaneden alıcaklar kucağımdan....