• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biraz temizlik yapayım dedim şöyle üstünden,bi süpürge yaptımm bi de banyo-tuvaleti temizledim,pil bitti benim resmen,sizde de böyle oluyo mu kızlar,benim enerji hemen düşüyo.şu ütüyü de aradan çıkarırsan bugün,pazar günü iş yapmıcam,dinlenicem pazartesi için... :31:

Son düzenleme:
biraz temizlik yapayım dedim şöyle üstünden,bi süpürge yaptımm bi de banyo-tuvaleti temizledim,pil bitti benim resmen,sizde de böyle oluyo mu kızlar,benim enerji hemen düşüyo.şu ütüyü de aradan çıkarırsan bugün,pazar günü iş yapmıcam,dinlenicem pazartesi için... :31:

ahhh benim de canım hiç istemiyo bel ağrım çok oluyo zaten süpürge açmam yasak ağır da benimki biraz.eşim açacak da sonra ben diğer işleri yapcam amaaan

slm kızlar iyi haftasonları

iş bende yapamıuyorum hemen yoruluyorum ama ya benimkindeki gibi evinizde fare olsa ve onu yakalayamazsanız onun pisliği ortada olsa ne yapardınız heheheh:27::27:

slm kızlar iyi haftasonları

iş bende yapamıuyorum hemen yoruluyorum ama ya benimkindeki gibi evinizde fare olsa ve onu yakalayamazsanız onun pisliği ortada olsa ne yapardınız heheheh:27::27:

ay canım yaaa,Allah kolaylık versin,seninki daha da zor bir durum,en kısa zamanda çözersin bu sorunu umarım

kızlar 17. haftayı bitirdik,ben daha pıt pıt falan hissedemedim,1 aydır da doktora gitmiyorum ya ,bebişi görmediğimden midir nedir acaba bi sorun mu var diye arada stres yapıyorum,psikolojik olsa gerek:18: randevum salı günü,merakla bekliyorum valla,bayram haftasına denk gelince randevum sonraki haftaya kaydı,bu kadar ara vermemiştim hiç muayeneler arasında,sanırım ondan da böyle hissediyorum biraz.17. haftayı bitirip de bebek hareketi hissetmeyen var mı aranızda?:26:

kızlar 17. haftayı bitirdik,ben daha pıt pıt falan hissedemedim,1 aydır da doktora gitmiyorum ya ,bebişi görmediğimden midir nedir acaba bi sorun mu var diye arada stres yapıyorum,psikolojik olsa gerek:18: randevum salı günü,merakla bekliyorum valla,bayram haftasına denk gelince randevum sonraki haftaya kaydı,bu kadar ara vermemiştim hiç muayeneler arasında,sanırım ondan da böyle hissediyorum biraz.17. haftayı bitirip de bebek hareketi hissetmeyen var mı aranızda?:26:

ben yarın 19 haftayı bitircem nasip olursa daha hissetmedim yani pıt pıt filan zaten dr da erken anca dedi kasları çok kuvvetli değil daha dedi ama bazen karnımda sertlik oluyo bi yerde toplanıyo el,imle okşayınca hemen geçiyo

tam olarak duygularıma tercümn olmuşsun. benm de 17 bitti bugün ama tık yok bebekte. ben de korkuyorum ya artık kıpırdasn istiyorum. benm de randevum perşembe günü. ben de arayı çok uzattm bayram dolayısıyla. heyecanla bekliyorıum. dün sağlk ocağna aşı olmaya gttiğimde kalp atışlarını dinlettiler gerçi o biraz rahatlattı beni.

İyi hafta sonları annecikler.....ben şimdi Dr dan geldim...hersey yolundaymis emme kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi, zamanla gecer cok önemli değil dedi...bende mal gibi sormadım hiç neden olur, nasıl gecer, geçmezse nolur diye...şimdi eve gelince dank etti....netten baktım ama bisi bulamadım...kalsiyum çökmesi die bisi var aynı şey sanırım ama neden nasıl sorularının cevabı yok..bilgisi/duyumu olan varmı bu konuda???

ayyy bende öyleyim yaaa
ben bir kat merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum sanki...

İyi hafta sonları annecikler.....ben şimdi Dr dan geldim...hersey yolundaymis emme kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi, zamanla gecer cok önemli değil dedi...bende mal gibi sormadım hiç neden olur, nasıl gecer, geçmezse nolur diye...şimdi eve gelince dank etti....netten baktım ama bisi bulamadım...kalsiyum çökmesi die bisi var aynı şey sanırım ama neden nasıl sorularının cevabı yok..bilgisi/duyumu olan varmı bu konuda???

:53::53::53::53::53:
o neymiş yaa
onun ayrıntılı ultrasonda mı gördü normalde mi?

canım bende aynı durumdayım seninle .. 17. haftamız bitti bende hala hissedemedim inanki cok korkuyorum bisey olucak diye ama bi taraftanda 18-19. haftalarda hisseden arkadaşlarda var doktorumada 15 gün var bnm daha ... ister istemez stres yapıyo insan bende sırf bu stresten dolayı salı en gec gidicem doktora öyle ben geldim demeye :):S

o neymiş kızz ilk kez duydum beee acep çokmu calsiyum aldın dr bişey demedimi sen sormasanda onun anlatması gerekmezmi :37:

Back
X