• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ahhhaaaa beyim beni şu anda boşamak üzere...:43::43::43:
mail attım ben yağmur u beğenmiyorum die, o zmn isim söyle dedi..önerdiğim isimler;
berlika, erva, eliz, ikra, elisa, mina, melinda, milena, armina..
cevabı şu: sen kızına isim koymuosun, aa kızının ismi ne die sorsunlar istiosun...
diğer önerilerim;
Maia : Atlas ile Pleione'in kızı. Zeus ona gönül vermişti. Kyllen dağında onunla evlendi ve Hermes doğdu.
İsis : Güneş tanrısı Horos'un annesi.
Leda : Etolia kralı Thestios'un kızı, Tyndaros'un karısı.
buna cevap: yaktırtma bana o formunu, forumdanmı öğreniosun bu isimleri

uykum açıldı:))):46::46:

benim kocam da antik dandik tüm fikirlerimi foruma bağlıo
forumdan mı öğrendin bunları dio :27:

:53::53::53::53::53:
o neymiş yaa
onun ayrıntılı ultrasonda mı gördü normalde mi?
Normalde cnm...ayrıntiliya 2 hafta sonra birden
o neymiş kızz ilk kez duydum beee acep çokmu calsiyum aldın dr bişey demedimi sen sormasanda onun anlatması gerekmezmi :37:

Önemli bisi değil dedi,...ayrıntılı ultrasonu başka Dr yapcak 2 hafta sonra, o söylerse şaşırmayın dedi...heralde dikkat edilcek bisi yokki bisi dimedi....ayyy artık Dr a gitmek istemiyorum ben ya...her gittiğimde farklı bisi...plesenta yukarı cikcak die beklerken şimdi bide bunu beklicem geccekmi die...ayrıntımıza neler cikcak bakalimm...

iyi akşamlar kızlar, birkaç gündür çoğunlukla sağ kasığımda sancılar oluyor özellikle de ani hareket yaparsam. bazen de solda oluyor ama sağda daha fazla.birkaç saniye sonra geçiyor.Sizde de oluyor mu? Daha doktora gitmeme 2 hafta var, henüz hareketlerini de hissetmedim.17.hafta olacak

Bende nisan annesi olucam ALLAH kısmet ederse nisan sonunda doğumum olacak ilk hamileliğim bir yandan çok mutluyum bir yandan hüzünlü babamız asker çünkü.
dordüncü ayım 16 sında bitiyor doktora gittim bir kaç kez doktorum ilgisiz şimdiye kadar hiç bir test yapılmadı ne yapmam gerek bilemiyorum y

peuşş nbr kuzum nasılda özledim hepinizi sen burdasın hayırdır mesai mi? dr merak etme önemli değil dediyse cok ustunde durma bitanem hep iyi dusun yagmur guclu kız bomba gibi gelecek inşallah

pufff hemende cıktı :( annem gıda zehirlenmesinden 2 gundur hastanede yatıyodu cok mutsuz ve yorgun gunler gecirdim hala da foruma girip kimseyi göremedim geceeleri fırsat bulursam gecmişi okudum oda hepsini değil kızlar hepinizi cok özledimm yaa evinizede net alın gece gunduz birlikte olalım :(

bugün benim dogum gunumdu o kadar cok işim birikmişti ki evde ancak girebildim bugunu sizinle gecirmek isterdimmmm :( :(

bugün benim dogum gunumdu o kadar cok işim birikmişti ki evde ancak girebildim bugunu sizinle gecirmek isterdimmmm :( :(

Aaaaaa o zmn hemen kutluyalm....

Happyyy birthday meznzillll...
Cnm yeni yasında yeni ninnak bı hediye gelcek ins. Sana...ama biraz beklicenn...hersey gönlünce olur ins. Yeni yasında cnm...:46::46:

peuşş nbr kuzum nasılda özledim hepinizi sen burdasın hayırdır mesai mi? dr merak etme önemli değil dediyse cok ustunde durma bitanem hep iyi dusun yagmur guclu kız bomba gibi gelecek inşallah
İns. Cnm ya....evdeyim genelde girmiyorum hafta sonlarida bu hafta sonu pek neşem yok, kafam dağılsın die girdim....
pufff hemende cıktı :( annem gıda zehirlenmesinden 2 gundur hastanede yatıyodu cok mutsuz ve yorgun gunler gecirdim hala da foruma girip kimseyi göremedim geceeleri fırsat bulursam gecmişi okudum oda hepsini değil kızlar hepinizi cok özledimm yaa evinizede net alın gece gunduz birlikte olalım :(

gecmis olsun cnm...annene acil şifalar...

Aaaaaa o zmn hemen kutluyalm....

Happyyy birthday meznzillll...
Cnm yeni yasında yeni ninnak bı hediye gelcek ins. Sana...ama biraz beklicenn...hersey gönlünce olur ins. Yeni yasında cnm...:46::46:

sağol kuzummm. biliyomusun belki cok minnaklar varlıklarından az haberdarız yeni yeni pıtlıyolar ama kaç gundur agla agla canım cıktı arada pıt yapıyo ben aglarken sanki uzulme annecim ben vaarım der gibi o herseyye bedel yaa ne guzel bişeymiş anne olmak anne olabilmek..

sağol kuzummm. biliyomusun belki cok minnaklar varlıklarından az haberdarız yeni yeni pıtlıyolar ama kaç gundur agla agla canım cıktı arada pıt yapıyo ben aglarken sanki uzulme annecim ben vaarım der gibi o herseyye bedel yaa ne guzel bişeymiş anne olmak anne olabilmek..

Evet cnm ya...Allah'ın hikmeti...insanın bide gülesi gelio onlar öle pit pit ettikçe...inşallah saglikla kucağımıza alırız hepimiz...dua larım hep böyle...

canım anneciğine çoooook geçmiş olsun..
iyi ki doğdun canım benim yeni yaşın bebişine sana ailenize hep güzellikler getirsin inşallahh..benim de pazartesi doğum günüm..
Petuşumm üzme canım kendimi doktoruna güven..menzilcim sen de ağlayarak meleğini de üzme Allahın izni ile sağlıkla alacağız meleklerimizi kucağımıza..Benim de 1 ay olacak çarşamba günü.randevumuz da perşembe.İlk kez böyle ayrı kaldım ama değecek hem 4 boyutlu muayenemiz hem rutin muayenemiz var o gün:)) Bi de artık binlerce şükür hissettiğim için o kadar sabırsızlanmıyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

Hareketlerini hissedebiliyor musun yani ben henüz hiç hisssetmedim

Evet cnm ya...Allah'ın hikmeti...insanın bide gülesi gelio onlar öle pit pit ettikçe...inşallah saglikla kucağımıza alırız hepimiz...dua larım hep böyle...

hemde aptal bi gulumseme ciddi bişi konusuluyo mesela bende bi pıt ve yuzumde aptal bi gulumseme e benden baskasıda hissetmedigi için ya delirdi die dusunuyolar yada saygısız :D :D

canım anneciğine çoooook geçmiş olsun..
iyi ki doğdun canım benim yeni yaşın bebişine sana ailenize hep güzellikler getirsin inşallahh..benim de pazartesi doğum günüm..
Petuşumm üzme canım kendimi doktoruna güven..menzilcim sen de ağlayarak meleğini de üzme Allahın izni ile sağlıkla alacağız meleklerimizi kucağımıza..Benim de 1 ay olacak çarşamba günü.randevumuz da perşembe.İlk kez böyle ayrı kaldım ama değecek hem 4 boyutlu muayenemiz hem rutin muayenemiz var o gün:)) Bi de artık binlerce şükür hissettiğim için o kadar sabırsızlanmıyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:

cok teşekkurler luckyincidentcim :) gecti mutsuz gunler annemmcim şimdi iyi cok sukur ama onu kaybetme korkusu cok kötuydu. seninde dogum gununu şimdiden kutluyorum ben her zman giremiyorum bazen pcim eşime lazım oluyo işe göturuyo seneye bebişlerimizle gireriz yeni yaşımıza inşallah. bizimde dr randevumuz carsamba gunu bende cok ayrı kaldım bebemden 1 aydır göremiyorum cok özledim kuzumu

Hareketlerini hissedebiliyor musun yani ben henüz hiç hisssetmedim

evet artık hissedebiliyorum genele çişe sıkıştıgım zaman sırt ustu yattıgımda hissediyodum ama şimdi pıt pıt atıyo bide benim bebiş tahminime göre solda duruyo kayarak hareket ediyo canımıda cok hafif yakıyo ama babası onunla konusmaya baslayınca cok pıtlıyo babacı olucek veled :) dun gece babamızın eline kocaman bi pıt yaptık garibim nasılda sevindi :)

petunyapet moralin neden bozuk canım drun söylediklerinden dolayı mı? eğer öyleyse boş yere yagmuruda üzme cunku renkli ultrasona daha girmedin orda hersey daha ayrıntılı cıkıcak ve bi problem varsa karnımızda tedavi edebiliyolar bebişlerimizi. hemde önemsiz demiş canım üzme kendini

cok teşekkurler luckyincidentcim :) gecti mutsuz gunler annemmcim şimdi iyi cok sukur ama onu kaybetme korkusu cok kötuydu. seninde dogum gununu şimdiden kutluyorum ben her zman giremiyorum bazen pcim eşime lazım oluyo işe göturuyo seneye bebişlerimizle gireriz yeni yaşımıza inşallah. bizimde dr randevumuz carsamba gunu bende cok ayrı kaldım bebemden 1 aydır göremiyorum cok özledim kuzumu

Ben de teşekkür ederim canım.aminnnn inşallah canım:))) Rabbim ana babalarımızı eşlerimizi başımızdan eksik etmesin cnm tahmin edebiliyorum ne zor olduğunu...Şafak az kaldı canım sabretcez artık :D

evet artık hissedebiliyorum genele çişe sıkıştıgım zaman sırt ustu yattıgımda hissediyodum ama şimdi pıt pıt atıyo bide benim bebiş tahminime göre solda duruyo kayarak hareket ediyo canımıda cok hafif yakıyo ama babası onunla konusmaya baslayınca cok pıtlıyo babacı olucek veled :) dun gece babamızın eline kocaman bi pıt yaptık garibim nasılda sevindi :)

Benim bebişim hiç babasına pıt yapamıycak babası ancak o doğduktan sonra gelebilicek asker çünkü :(

Back
X