• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım anneciğine çoooook geçmiş olsun..
iyi ki doğdun canım benim yeni yaşın bebişine sana ailenize hep güzellikler getirsin inşallahh..benim de pazartesi doğum günüm..
Petuşumm üzme canım kendimi doktoruna güven..menzilcim sen de ağlayarak meleğini de üzme Allahın izni ile sağlıkla alacağız meleklerimizi kucağımıza..Benim de 1 ay olacak çarşamba günü.randevumuz da perşembe.İlk kez böyle ayrı kaldım ama değecek hem 4 boyutlu muayenemiz hem rutin muayenemiz var o gün:)) Bi de artık binlerce şükür hissettiğim için o kadar sabırsızlanmıyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:
Uzmemeye çalışyorum cnm..ama beklemek sürekli sınır bozucu.. Benimde 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum, ama Heycandan cok korku var su anda...hiç istemiyorum gitmeyi....yağmur 319 gr olmuş...
Hareketlerini hissedebiliyor musun yani ben henüz hiç hisssetmedim

cnm bu arada sende hosgeldin...

petunyapet moralin neden bozuk canım drun söylediklerinden dolayı mı? eğer öyleyse boş yere yagmuruda üzme cunku renkli ultrasona daha girmedin orda hersey daha ayrıntılı cıkıcak ve bi problem varsa karnımızda tedavi edebiliyolar bebişlerimizi. hemde önemsiz demiş canım üzme kendini

Cnm benim Dr zaten 4 boyutlu ve renkli bakıo hep...tabi ayrıntilida daha detaylı bakcaklar...ins. Hersey guzel olurr....evet anmız gecer büyük olasılıkla dedi...zamanla plesentanin yukarı çıkmasını bekliyorum....zamanla kalsiyum birikmesinin geçmesini bekliyorummm..zamannnn...:14:

kızlarrr durun ne anlatıcam size ben 2 gundur hastanede kaldım yaa. dun kaldıgımız katta 4 dogum vardı 2si kız 2si erkek kapıların 2si mavi 2si pembe suslerle suslenmiş ayy nasıl içim gidiyodu kapının önunden ayrılamıyorum o derece. kapılardan birini tıklatıp bebekleri görmek istedim ama çekindim çok. sonra karsı odamızdan erkek annelerinden biri cıktı mavi bi gecelik uzerine mavi sabahlık basında da mavi sac bandı vardı top gibi :) kilo almış tabi yuzu hafif şiş minnak minnak yurumeyi yeni öğrenmiş gibi yuruyodu kocası sırtına hırkaa koyuyo koridorda bi kaç metre yurutmesi gerekiyomuss '' ayyyy ben kendimi zor tasıyorum al sunuuu die kızıyo :D aayyyyhhhhh karnımdayken daha iyyiydiiiii aynen böyledi ama çok şeker. nitekim dayanamadım ve akşam ustu kız bebiklerden birinin kapısını caldım ''bebeğinize bakabilirmiyim dedim tabiii tabii die gayet sıcak bi karsılama yaptılar bende 4 aylık hamileyim dedim merak ettim çok bebişi bi gördum ben aglamaya basladım allahıımmm ne kadar kuucuukkk elleri ayaklarıı yuzuu bu kadar kucuk olabileceklerini tahmin etmiyodum hiç bu kadar kucugunu görmemiştim yani dogalı daha bi kaç saat olmustuu. sonra iyi akşamlar dileyip tşk ettim ve koştum anneciğime anlatmaya harika yaa alıcam o minik bedeni sıkıp bagrıma basıcamm inşallahh

Uzmemeye çalışyorum cnm..ama beklemek sürekli sınır bozucu.. Benimde 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum, ama Heycandan cok korku var su anda...hiç istemiyorum gitmeyi....yağmur 319 gr olmuş...

cnm bu arada sende hosgeldin...

anlıyorum canım seni ama inşallah detaylıda her şeyin yoluna girdiğini öğrenirsin ve boşa üzülmüşüm dersinnn :))) Anamm maşallah yağmuraaa:))
Ben kaçtım kızlaaar iyi bakın kendinizeee

Son düzenleme:
Benim bebişim hiç babasına pıt yapamıycak babası ancak o doğduktan sonra gelebilicek asker çünkü :(

üzülme canım oda annesine bol bol pıtlar anneside her konustuklarında babasına heyecanlı heyecanlı anlatır babasıda cooookkk mutlu olur inşallah..

kızlarrr durun ne anlatıcam size ben 2 gundur hastanede kaldım yaa. dun kaldıgımız katta 4 dogum vardı 2si kız 2si erkek kapıların 2si mavi 2si pembe suslerle suslenmiş ayy nasıl içim gidiyodu kapının önunden ayrılamıyorum o derece. kapılardan birini tıklatıp bebekleri görmek istedim ama çekindim çok. sonra karsı odamızdan erkek annelerinden biri cıktı mavi bi gecelik uzerine mavi sabahlık basında da mavi sac bandı vardı top gibi :) kilo almış tabi yuzu hafif şiş minnak minnak yurumeyi yeni öğrenmiş gibi yuruyodu kocası sırtına hırkaa koyuyo koridorda bi kaç metre yurutmesi gerekiyomuss '' ayyyy ben kendimi zor tasıyorum al sunuuu die kızıyo :D aayyyyhhhhh karnımdayken daha iyyiydiiiii aynen böyledi ama çok şeker. nitekim dayanamadım ve akşam ustu kız bebiklerden birinin kapısını caldım ''bebeğinize bakabilirmiyim dedim tabiii tabii die gayet sıcak bi karsılama yaptılar bende 4 aylık hamileyim dedim merak ettim çok bebişi bi gördum ben aglamaya basladım allahıımmm ne kadar kuucuukkk elleri ayaklarıı yuzuu bu kadar kucuk olabileceklerini tahmin etmiyodum hiç bu kadar kucugunu görmemiştim yani dogalı daha bi kaç saat olmustuu. sonra iyi akşamlar dileyip tşk ettim ve koştum anneciğime anlatmaya harika yaa alıcam o minik bedeni sıkıp bagrıma basıcamm inşallahh
Ayyy ins. Cnm...bizim hadtaneded bugün dogumu bekleyen biri vardı....üstünde gecelik gidip gelip
duruodu...güldük bayağı:))))
anlıyorum canım seni ama inşallah detaylıda her şeyin yoluna girdiğini öğrenirsin ve boşa üzülmüşüm dersinnn :))) Anamm maşallah yağmuraaa:))
İns. Cnm.....büyüdü artık teyzesi cokkk...bayağı bı hatuna benzio artık...pzt koyarım resmini bı dudakları var inanamazsınız...silikonlu resmen:))
Ben kaçtım kızlaaar iyi bakın kendinizeee

kızlar ben cıkıyorum inşallah yarın görusuruz komsumuz geldi çay koyiyim. sizi ve minnaklarınızı öpüyorum..

saat geç oldu ama bayaadır girmiodum, merakla sayfaları okudum:) arkadaşlar doktorum çatlak olmasın die alphonova die bi markanın broşörünü verdi bugün eşimle eczaanede baktık başka markalar vardı ve fiyatları ortalama 80 tl ve sadece 150 ml . bize çok pahalı geldi eşim internetten babe marka 200 ml 50 tlye buldu bizde onu aldık.. çatlak kremi kullanan var mı, işe yarar mı acaba merak ettim :)

saat geç oldu ama bayaadır girmiodum, merakla sayfaları okudum:) arkadaşlar doktorum çatlak olmasın die alphonova die bi markanın broşörünü verdi bugün eşimle eczaanede baktık başka markalar vardı ve fiyatları ortalama 80 tl ve sadece 150 ml . bize çok pahalı geldi eşim internetten babe marka 200 ml 50 tlye buldu bizde onu aldık.. çatlak kremi kullanan var mı, işe yarar mı acaba merak ettim :)

canım catlak konusundaki tum bilgilerimi aktarıyorum. ben gebelik testinde çift cizgiyi gördugum andan itibafren badem yagı ve bebe yagı aldım cildimi bir an kuru bırakmadım. sabah aksam hep surdum. ama 2. ayımda inanılmaz kasıntılar basladı göguslerim karnım yanlarım hatta kalçalarım. nitekim drumla paylastım ve bana bonal-f plus die bi catlak kremi brosuru verdi bende eczanelere sordum 75-80 tl civarıydı bizde eşimle netten lierac catlak kremini bebekz sitesinden 2 adet 80 liraya bulduk bununda normal fiyatı 75 tl tek tüp. neyse ben lieracıda surmeye basladım bu arada drum badem yagı surme tuylenme yapar dedi zaten kokusuna tahammul edemiyodum bebe yagı ve lieraca devam ettim 2 aydır hala cılgınlar gibi kasınıyorum tırnaklarımı gecirip kasıyorum hemde nerdeyse kan fıskırıcak o derece bi kasıntı.goguslerim 75ti 95 oldu ve piri reisin dunya haritası gibi catlak içinde.karnımda falan catlak yok. yanii canımmm ne surersen sur catlayacagın varsa cattııırrr catıııııııırrrr catlıyosun. bi yakınım gebeliği boyunca 45 kilo aldı ve badem yagı bile bir gram surmedi kadında 1 cm catlak yok hiç bi yerinde. ammada yazdım heaa kocam cık su kulupten yeter bomba atıcam kulubunuze diyip duruyoo :D haydin iyi gecelerrrr..

menzil doğru söylüosun, olacağı varsa olucak görücez:( bakalım bi gelsin kullanalım nolcak anlatırım.. bu arada eşim sayesinde takip çizelgemiz var artık çok mutluyum:) iyi geceler.. bzim çok uykumuz geldi..

her ne kadar hareketlerini henüz hissedemesem de

içimdeki kıpır kıpır oğlumu bu avatarın yansıtacağını düşündüm:49::49:

benim cinsiyet hala belli değil.bebek inat ediyor.dün eski forumlardan okuduğum bişeyi denedim bende erkek çıktı ama bakalım kısmet ne olucak.Cam bir kaba idrarınızı yapıyorsunuz.sabaha dek bekletiyorsunuz .Eğer idrarda kırmızı noktalar varsa bebek kız... eger beyaz tortular olursa bebek erkek olabilirmiş....bunu labaratuvar çalışanları kkda ki 2009 nisan annelerinden birine söylemişler... ben denedim ... Anneler yaa birde ricam olucak cinsiyeti netleşenlerde deneselerde doğruluk varmı bir anlasak bu testi:)

benim cinsiyet hala belli değil.bebek inat ediyor.dün eski forumlardan okuduğum bişeyi denedim bende erkek çıktı ama bakalım kısmet ne olucak.Cam bir kaba idrarınızı yapıyorsunuz.sabaha dek bekletiyorsunuz .Eğer idrarda kırmızı noktalar varsa bebek kız... eger beyaz tortular olursa bebek erkek olabilirmiş....bunu labaratuvar çalışanları kkda ki 2009 nisan annelerinden birine söylemişler... ben denedim ... Anneler yaa birde ricam olucak cinsiyeti netleşenlerde deneselerde doğruluk varmı bir anlasak bu testi:)

kaç aylıkk :))) ?

Back
X