Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz geldik..![]()
Günaydın diyicem saçma olcek![]()
kızlar 3'lü tarama testimin sonucu normalmiş darısı bütün sonuç bekleyen annelerin başına...............
tabi biz hiç hamile değiliz, sabah 7 buçukta yollara düşüp 8 de mesaiye başlıyoruz, sizde yatın hamileyiz diyeeee........
neayyyyyy neyyyyyyy :2::2:
sen sgklı olduğun halde 210 tl ödedinmi piki??
Çok şükür ben de iyiyim canım bu cumartesi 11 cinsiyeti öğrenmeye gidicez çok heyecanlıyım 21 haftadır bekliyorum bu anı inşallah bu sefer gösterir![]()
inşallah canım sende hayırlı haberler alırsın...bu arada 3'lü test 210 tl. haberin ola....ama ben sgk 'lıyım, emekli sandığı değişiyomu bilmiyom....
Gözün aydın canım benimki de haftaya belli olacak hayırlısı ile inşallah...
nerdesin baki...yoklada yok yazdım bile seni![]()
canımmm 21 haftalıkmısın senn göstermedimi sıpa cinsiyetini halaay hadi inş. hayırlı haberlerle gel öğrenirsin bence artık
hemen aradım hastaneyi sordum emekli sandığı 11 tl dedi..oh be seydişehirdeen gitcem çünkü ona göre hazırlıklı çıkmak lazım yola![]()
10 mu 11 mievet canım eşim bana geyik yapmış :)))) ne kadar komikse:)))) bu arada bende arayıp doppler ultrasonu sordum 10 tl. miş....
evet canım eşim bana geyik yapmış :)))) ne kadar komikse:)))) bu arada bende arayıp doppler ultrasonu sordum 10 tl. miş....
10 mu 11 mi
biz burda bayılıyoruz sıcacık TL leri ama yaa..
ben sordum bi merkeze ssk'lıya 350 liracıkmış.. adiler..![]()
Bugün 15.15'te randevum var. Çpk heyecanlıyım ya uyuyamadım heyecandan. Evi temizledim duşumu aldım ama hala saat çok erken. Bana iş bulun noluuuuur vakit geçsin hemen :) daha cinsiyet öğrenemedik bugün gösterse bari...
hıı ağır görünmekte fayda var tabüküüaman aman hiç sorma.. yeni eleman alındı kuruma.. onlara iş öğretiyordum.. benim pc başındaydık..
açamadım ben de.. bi hevesliler bi panik.. didim bi kahvaltı edeyim çayımı içeyim eşe dosta bi günaydın diyeyim müsade edin.. hı iyi dediler ama dibimde oturdular.. açamadım ben de.. bu gadın bize iş öğretiyo ama kendisi çalışmıyo demesinler diyee..![]()
çok heycanlıııı yaaBugün 15.15'te randevum var. Çpk heyecanlıyım ya uyuyamadım heyecandan. Evi temizledim duşumu aldım ama hala saat çok erken. Bana iş bulun noluuuuur vakit geçsin hemen :) daha cinsiyet öğrenemedik bugün gösterse bari...
10 mu 11 mi
biz burda bayılıyoruz sıcacık TL leri ama yaa..
ben sordum bi merkeze ssk'lıya 350 liracıkmış.. adiler..![]()
canımmm 21 haftalıkmısın senn göstermedimi sıpa cinsiyetini halaay hadi inş. hayırlı haberlerle gel öğrenirsin bence artık
hemen aradım hastaneyi sordum emekli sandığı 11 tl dedi..oh be seydişehirdeen gitcem çünkü ona göre hazırlıklı çıkmak lazım yola![]()
Göstermiyor sıpa kendisini ilk erkeğe benzettiler ikili testte, kendi doktorum göremiyorum arkadan kıza benziyor gibi ama emin değilim dedi anlamadım eşim de ismini bebeğin çükibik koyduöyle seviyoruz kendisini napalım ne kızım ne oğlum diyebiliyoruz
ismi çükibik
![]()
benimde 2li testte erkeğe benziyor dediler ve nitekimde erkek çıktıarkadan kıza nasıl benzetmiş yaa alla alla
çükibik hahahahah süpermiş yaaa kız çıkarsa vah haline yawrumun![]()
Bik de bıdıklı dan geliyor sanırım
Ben de ona takıldım arkadan bakıp göremiyorum deyip nasıl kıza benzettiler tövbe tövbe yaabu cumartesi gidicem ya öğrenene kadar kalkmıcam dicem ki ya bugün söylersiniz ya da ben kalkmam yerimden bildiğim bütün tehditleri edicem. Çok kararlıyım bu konuda bir kere beklettiler diye çıngar çıkarmıştım hemen yardımcı olmuşlardı bu sefer de ikinci vukuatım olacak sanırım düştüğümüz hallere bak ya bazen çok gülüyorum yaşadıklarımıza
![]()
arkadaşlar dile getirmeyeyim diyorum ama sizlere danışmak istedim 2 gündür karnımda değişik bir hareketlenme var nasıl anlatsam kramp değil tam sancı da değil ara ara vuruyor sizde de buna benzer bir durum var mı??