• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla gözümün önüne geldi oderece yani
artık nasıl hırslandıysam :9:
petunya da vermiş gazı hemen kızımı alır giderim die :9:
valla benim de hıncım geçmiyo bi türlü
bi derdim var topiğine konu açtım anlattım az sakinledim:14:

cnm benim evde iki lafımdan biridr dünyada vazgeçilmicek bişi yok yani..
daha öncekilerden nasıl vazgeçtiysem sendende geçerim
(hoş bunu söylerken kocam hep sen bana deliler gibi aşıksın ama der ya)
arada bi anlaşma yok yavrum, verilen en büyük kararda onunla evlenmek değil..
şimdi bunlara kızımıda alır giderimi ekledim..
nasıl??? yağmur çok sağlıklı bir ortamda büyücek dimi:1::1::1:

mavilef cnm o nasıl bi cinnet anı ya...bişide çarpmalısın öncesinde bence..mesela telefonu çarpabilirsin, laptop ı fırlatabilirsin..mutfaktaki tabakları kırarmışcasına yıkayabilirsin..hıı:44::44::44:

cnm benim evde iki lafımdan biridr dünyada vazgeçilmicek bişi yok yani..
daha öncekilerden nasıl vazgeçtiysem sendende geçerim
(hoş bunu söylerken kocam hep sen bana deliler gibi aşıksın ama der ya)
arada bi anlaşma yok yavrum, verilen en büyük kararda onunla evlenmek değil..
şimdi bunlara kızımıda alır giderimi ekledim..
nasıl??? yağmur çok sağlıklı bir ortamda büyücek dimi:1::1::1:

mavilef cnm o nasıl bi cinnet anı ya...bişide çarpmalısın öncesinde bence..mesela telefonu çarpabilirsin, laptop ı fırlatabilirsin..mutfaktaki tabakları kırarmışcasına yıkayabilirsin..hıı:44::44::44:

benim kocam bilir vazgeçilebilir oldugunu
ama söylesem kıyamet kopar hiç sevmez tehditvari cümleleri
ben de etmem zaten
eskiden çok sölerdim ama gençlikte kaldı :34:

benim kocam bilir vazgeçilebilir oldugunu
ama söylesem kıyamet kopar hiç sevmez tehditvari cümleleri
ben de etmem zaten
eskiden çok sölerdim ama gençlikte kaldı :34:

ahhh cnm bizde emekli refik efendi gibiyizdir..tmm cnm oldu cnm modundayızdır hepde..
arada atarsada ev tutkudan dolup taşar yani:1::1::1:

:1::1::1::1::1:
ben çok seviyorum böyle ihtiraslı ilişkileri
sakın yelkenleri suya indirme..
unutma sende emenati var...o sana muhtaç bebem şu anda..
gerekirse söle kızımı alır giderim de..sürünsün:1::1::27:

bende ''göreceksin oglumun yuzunu bile göstermicem sana diyorum'' daha bi alevleniyoruzz :))))))

ben nişanlıyken öyyle küüt diye bırakmıştım bunu tek başına.. hiiççç beklemiyo yaa.. sen beni bırakamazsın, aşıksın.. derdi..
ben de hiç beklemiyordum ayrılık falan kendimde ama.. dedim yaa küüüttt diyee.. 1 sene dolaştı etrafımda.. sonunda apar topar nikah kıydık.. düğünü sonradan yaptık yanee.. hemen oldu bittiye getirdi işi..
yani petuşcum ben kızımı da alır giderim demem kızımı da alır giderim.. o kaaar yani.. bilir bunu zatiii.. o görcek akşam tribi.. kız evi naz evini göstercem ben akşam olsun..:56:

ben nişanlıyken öyyle küüt diye bırakmıştım bunu tek başına.. hiiççç beklemiyo yaa.. sen beni bırakamazsın, aşıksın.. derdi..
ben de hiç beklemiyordum ayrılık falan kendimde ama.. dedim yaa küüüttt diyee.. 1 sene dolaştı etrafımda.. sonunda apar topar nikah kıydık.. düğünü sonradan yaptık yanee.. hemen oldu bittiye getirdi işi..
yani petuşcum ben kızımı da alır giderim demem kızımı da alır giderim.. o kaaar yani.. bilir bunu zatiii.. o görcek akşam tribi.. kız evi naz evini göstercem ben akşam olsun..:56:

ahhh ne güzel terbiyesi en baştan almış ama ara ara unutyo hatırlatmak gerekyo demekki cnm...bizim 1 gece küsebilmişliğimiz bile yoktur, ben çok kızar cinnet geçirrim ama affetmem için onun bişi yapmasına bile gerek yok..3 saate kalmadan aman ya 3 günlük dünya derim, affediverrim..ama hep diom bi gün damarıma bascak tersime denk gelcek bi kalemde bitcek hemde çok saçma bi nedene denk gelcek ya bu neyse...

yap cnm ya, şu anda sen çift hormonlusun yani..södürsün bakalım nasıl söndüryo 2 garının ateşini...

ahhh ne güzel terbiyesi en baştan almış ama ara ara unutyo hatırlatmak gerekyo demekki cnm...bizim 1 gece küsebilmişliğimiz bile yoktur, ben çok kızar cinnet geçirrim ama affetmem için onun bişi yapmasına bile gerek yok..3 saate kalmadan aman ya 3 günlük dünya derim, affediverrim..ama hep diom bi gün damarıma bascak tersime denk gelcek bi kalemde bitcek hemde çok saçma bi nedene denk gelcek ya bu neyse...

yap cnm ya, şu anda sen çift hormonlusun yani..södürsün bakalım nasıl söndüryo 2 garının ateşini...

ya işte ben de öyle hiç uzatmam ben.. kavga edilir de yani.. sonra çay demlenir içilir.. küsüşmek de ne.. ama işte naza çekecek ya ondan.. ölüyor aslında şu anda.. leş gibi geçmiştir günü ama naz yapacak beyimiz..
ayrıca kocaman alkış.. iki garının ateşini nassı söndürecek kritik soru oldu.. bekleyip göriciiğiz

kızlar doktora gittim şimdi de kıza benziyor dedi bizimki de göstermiyor uygun pozisyona girmedi bir türlü. off yaa hala yavruma birşey alamadım. iki hafta önce yüzde 70 erkek dedi o kadar çkolata yedim, doktor git bir dolaş gel dedi yine de bacaklarını çekmemişti orasından. şimdide kıçının üstüne oturmuş elleri kafasında "gidin başımdan der gibi" of yaaa.. doktor diyor ki çok inatçı. koç burcu olack tabi normaldir.:41:
artık haftaya kaldı oğlum dedim o kadar şimdi kızıma kendimi alıştırcam:40: gerçi o da belli değil:44: neyse sağlıklı olsun da yavrum önemli değil.

merhaba kızlar... Ya ben neden bir şey alamıyorum kızıma? eve gelirken dedim ki bi lcw'ye uğrayayım. daha dün öğrendm kızımı o hevesle girdim elime de bir sürü şey aldım ama sonra hepsini geri bıraktım. zıbın kısa kollu mu uzun kollu mu yoksa askılı mı olmalı karar veremedim. şu patikli tulumlar kullanışlı mı of of ben çok tecrübesizim ya :( Bir de hep zıbın mı giyecek bunlar başka ne alacağz

kızlar doktora gittim şimdi de kıza benziyor dedi bizimki de göstermiyor uygun pozisyona girmedi bir türlü. off yaa hala yavruma birşey alamadım. iki hafta önce yüzde 70 erkek dedi o kadar çkolata yedim, doktor git bir dolaş gel dedi yine de bacaklarını çekmemişti orasından. şimdide kıçının üstüne oturmuş elleri kafasında "gidin başımdan der gibi" of yaaa.. doktor diyor ki çok inatçı. koç burcu olack tabi normaldir.:41:
artık haftaya kaldı oğlum dedim o kadar şimdi kızıma kendimi alıştırcam:40: gerçi o da belli değil:44: neyse sağlıklı olsun da yavrum önemli değil.

Ahh ahh neler hissettiğini en iyi anlayanlardanım aynısını yaşadım çünkü bakalım yarın ne olacak (bu sefer gösterir inşallah)

ne güzel zayıfsın. seni gördum emme hala prensesini göremedim duu bidaaaa bakim :)))

daha da zayıftım bu 5 kilo almış halimmmm:27:
ahhh ahh gençlik gitti gordünmüüüüü:32::32::1:

bence abartma,hem hamilesin hemde benim gibi fazla kafaya takıp stres yapıyosun...biz evlenelii 5 yıl oldu geçen seneye kadar hep araşırdık telefonda şimdi lazım olunca arıyoruz..bazı şeyler çook saçma geliyor artık,mesela beni seviyomusun demek saçmaaa:27:

CANIM YA...
13+2 de söylememişti dr daha erken die kudurmuştum ben bir ay nasıl beklicem die...
17+2 de göstermezse kalkmam diodum..allahdan gösterdi..şimdi okudukça bunları sabrınızdan ötürü alkışlıyorum sizi walla...inş. en kısa sürede öğrenirsin

merhaba kızlar... Ya ben neden bir şey alamıyorum kızıma? eve gelirken dedim ki bi lcw'ye uğrayayım. daha dün öğrendm kızımı o hevesle girdim elime de bir sürü şey aldım ama sonra hepsini geri bıraktım. zıbın kısa kollu mu uzun kollu mu yoksa askılı mı olmalı karar veremedim. şu patikli tulumlar kullanışlı mı of of ben çok tecrübesizim ya :( Bir de hep zıbın mı giyecek bunlar başka ne alacağz

cnm bak ben şöyle düşünyorum..
şimdi mart sonu doğsa kırkı çıkana kadar çok dışarı çıkmayız..yani mayıs ortasına kadar evdeyiz..
0-3 ay arası evdeki ona sağlayacağım sııcaklığa göre alıyorum..
hatta daha çok 3-6 ay alıyorum ki hani küçük gelirse elimde kalır ama büyük olursa giyer..küçük bişi almaya gerek olursada alırız..
kısa kollu, 0 kollu uzun kollu karışık 3-6 ay aldım ben...0 kollu 0-3 ay aldım bi kaç tane..
evdede olsalar kış olcak, alttan kısa üstten uzun giyer..
6 aydan sonrası içinde daha henüz bişi almadım...onu açıkcası çok almıcam çok heveslendiğim bişi olmazsa..çünkü doğuncada alınır...yani doğduğu zamanki 3 aya göre daha çok hazırlık yapıorum..onun dışında çorap önlük vs. onlara acımıom ne denk gelirse alıom..
bilmom doğrumu düşünyom..fikir verebildimmi sana ama ben böle yapıom..

bende alışverişi 30. haftadan sonra yapmak istiyorum nedense...zıbın,tulum vs...4 aya kadar bebeğin rahat edeceği kıyafetler..5-6 aydan sonra normal giysilere dönebilirsin...altı çıtçıtlı tulum almanı öneririm sürekli bez değiştireceksin çünki...walla ben oğluma 3 tk hastane çıkışı 3 ad. tulum almıştım 5 ay götürdü onu:29:

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhaba kk ya fazla gelemiyorum diğer sitede her zaman yanınızdayım beni unutmayın :21::16:

cnmmmm benim yavrumda pek bi inatçı hiç sorma
aman sağlıklı olsunlarda nasıl rahatlarsa öyle yatsınlar uyusunlar göbişimizde :)

cnm ben uzun kolluda kısa kolluda alıyorum zıbınlardan patikli tulumlardandan alıyorum sonuçta doğduklarında havalar çok sıcak olmayacak yine 1 ay boyunca azda olsa kalın giydiririz gerçi bizim doğum nisan başı o yüzden öyle düşünüyorum ama sen yine beğendiklerini al tecrübeli annişlerimiz yardımcı olur bize ama insan görünce almak istiyor herşeyi :)))

bende alışverişi 30. haftadan sonra yapmak istiyorum nedense...zıbın,tulum vs...4 aya kadar bebeğin rahat edeceği kıyafetler..5-6 aydan sonra normal giysilere dönebilirsin...altı çıtçıtlı tulum almanı öneririm sürekli bez değiştireceksin çünki...walla ben oğluma 3 tk hastane çıkışı 3 ad. tulum almıştım 5 ay götürdü onu:29:

evet bende altı ve boynu çıtçıtlı şeyleri daha çok alıom..çok minnak olcaklar giydirip çıkarırken kafalarını harap etmeyelim..çıtçıtları olan şeyleri alıom..
hevesini alcak kadar 3-5 tulum vs. al bence sonrasını doğduktan sonra bakarsın cnm..
onun yerine önlük, battaniye, banyo eşyaları, yatak nevresim vs. almak daha mantıklı..
çünkü bebiklerimiz ne boyda olcak bilmioz:52::52:

Back
X