• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende konuya balıklama atlıyım :D
ben 34 haftadan sonra başlıcam almaya bebeğime birşey almıcam pek bı hastane çıkışı 15 li 3-4 tulum başka birşey düşünmuyorum
çunkı kızımdan kalan kıyafetleri gıyıcek ve bı dunya kıyafetı vardı bebeklık kullansın bu pıtırcıkta onları
dönence ve ilk arabam almayı düşünuyorum he birde beşikkkk:)) bu kızıma tek alıcagım şeyler bunlar ağzına kadar dolu ev ıkıncı bebek anneleri bıraz daha şanslı oluyo bu konuda masrafsız oluyo:))
ilk bebeği olanlar baya bı masraf yapıcak Allah kolaylık versiiiiiiin:)):52:

bugun bende iş gadını oldum mutluyum :) bıktım evde oturmaktan artık eşimin yanına dukkana geliyorum burda köfte pişiriyoruz oglumla salatbar yapıyoruz porsiyonları hazırlıyoruz :) zeytinburnu sultanahmet köftecisi kızlar kk'dan geliyorum deyin köfteler beleş :D

bugun bende iş gadını oldum mutluyum :) bıktım evde oturmaktan artık eşimin yanına dukkana geliyorum burda köfte pişiriyoruz oglumla salatbar yapıyoruz porsiyonları hazırlıyoruz :) zeytinburnu sultanahmet köftecisi kızlar kk'dan geliyorum deyin köfteler beleş :D

çok severim..yanınada tatlı biber turşusu..acılı sos....:56::56::56:

ben 34 haftadan sonra başlıcam almaya bebeğime birşey almıcam pek bı hastane çıkışı 15 li 3-4 tulum başka birşey düşünmuyorum
çunkı kızımdan kalan kıyafetleri gıyıcek ve bı dunya kıyafetı vardı bebeklık kullansın bu pıtırcıkta onları
dönence ve ilk arabam almayı düşünuyorum he birde beşikkkk:)) bu kızıma tek alıcagım şeyler bunlar ağzına kadar dolu ev ıkıncı bebek anneleri bıraz daha şanslı oluyo bu konuda masrafsız oluyo:))

hiiiiçç masraf yapmadım :) 2 kız kardeşiz biz oğlum ailenin ilk bebegi olacagı için herkes bi hevesli. kardeşim bir valiz kıyafet aldı resimlerini koymustum ben bi kaç tane cok begendigim şeyleri aldım. arkadasımda hediye ateş ölçer sumuk pompası tarak fırca tırnak makası seti falan almış. annem ara sıra alıyo tulumlar falan babam beşiğini arabasını alcakmış bizde babasıyla bi emzik alıcaz herhal :D

çoooook teşekkür ediyorum verdiğiniz fikirler için arkadaşlar.. Yarın eşimi de kandırıp bir şeyler almak istiyorum artık kızıma.. ama çok tatlılar ya pembiş pembiş :))

çok severim..yanınada tatlı biber turşusu..acılı sos....:56::56::56:

gel kuzum geeellll kollarıma gel nasıl 7 kilo alınıyo öğreteyim sana yafrummmm :) kaşarlı, dana biftek, acılı, baharatlı bissürü köfte var gellll :)))

hiiiiçç masraf yapmadım :) 2 kız kardeşiz biz oğlum ailenin ilk bebegi olacagı için herkes bi hevesli. kardeşim bir valiz kıyafet aldı resimlerini koymustum ben bi kaç tane cok begendigim şeyleri aldım. arkadasımda hediye ateş ölçer sumuk pompası tarak fırca tırnak makası seti falan almış. annem ara sıra alıyo tulumlar falan babam beşiğini arabasını alcakmış bizde babasıyla bi emzik alıcaz herhal :D

hiç heycanlı değill:19::19::19::19::19:

evet bende altı ve boynu çıtçıtlı şeyleri daha çok alıom..çok minnak olcaklar giydirip çıkarırken kafalarını harap etmeyelim..çıtçıtları olan şeyleri alıom..
hevesini alcak kadar 3-5 tulum vs. al bence sonrasını doğduktan sonra bakarsın cnm..
onun yerine önlük, battaniye, banyo eşyaları, yatak nevresim vs. almak daha mantıklı..
çünkü bebiklerimiz ne boyda olcak bilmioz:52::52:

ayyy evet petuşum bende battaniye war da nevresim tk. + beşik takımı (şu kenar korumalı olanlardan) +banyo seti kesinlikle lazım göbeği düştükten sonra 40 ı çıkana kadar doktor hergün banyo yaptırın diyor :29:..tabi nisan ayı soğuk doğal gazı körükleyip birde elektrik sobasını açıp odanın içinde yapıcak banyoyuu:27:...alt değiştirme seti ve emzik,biberon,meme başı koruyucu,suluk..ooo daha çoook şey var liste yapalım bencee:53:

orası öle bende kızıma bi çıtçıtlı bady bı tarak bıde bez almıştım :52::52:
diğer masrafları babam ödedi kayınvalıdemde banyosunu hastane çıkışını havlusunu aldı
ve teyzelerım grumcem dunya kadar şey getıdırı almanyadan oranın malıda çok kalıtelı oluyo hepsi yepyenı
:49::49::49:
ben bi 10n gun daha burdayım kocayı annesi bakıyo gezemesemde kafa dınlıyorum kızım burda çok mutlu rahat üştü yakamdan :)
mınık elelrı hep karnımda gel sevelım kardeşi dıyorum bı guzel öpup okşuyoruz aradada çimdiriyoz tabi:))

gel kuzum geeellll kollarıma gel nasıl 7 kilo alınıyo öğreteyim sana yafrummmm :) kaşarlı, dana biftek, acılı, baharatlı bissürü köfte var gellll :)))

kızım şu anda ne haldeyim bilemezsin...ağzımın suyu akmış durumda...köppek gibi hissettim kendimi...
Evde içli köfte var, anam 1000 km uzaktan göndermiş, ama hiç gözümde yok şu anda:19::19::19:
Bu hafta sonu full program yaptım ama walla gelcem bi gün senin yanına..seninle böle aşıkla maşuk gibi atışmak istiom:53::53:

hoşgeldin canım:29:
walla ilk çocuğum erkek olduğu için hiç bişiyini kullanamıyorum...bazı şeyler dışında herşeyi yenilicemm:27:

arkadaşım doğum yaptı sounda ama çok fena yapmışlar kızı ama bıde ne göreyım okadar beterım demişti telefonda yanına bı gıttım kız oturuyoda ayaktada geıyo bıde hızmet edıyo :))
normal doğumun gözunu seveyım aaah ahhh:27:

kızım şu anda ne haldeyim bilemezsin...ağzımın suyu akmış durumda...köppek gibi hissettim kendimi...
Evde içli köfte var, anam 1000 km uzaktan göndermiş, ama hiç gözümde yok şu anda:19::19::19:
Bu hafta sonu full program yaptım ama walla gelcem bi gün senin yanına..seninle böle aşıkla maşuk gibi atışmak istiom:53::53:

beklerim fıstıkıımm sazını kapta gelll dırıdırıdıırııırırıııııııı :D canım hakkını helal et ya canını cektirdim valla o kadar şeetceni bilmiyodum özür dilerimm :( kızlar hepinizden özür dileriimmm yaa :((((

ayyy evet petuşum bende battaniye war da nevresim tk. + beşik takımı (şu kenar korumalı olanlardan) +banyo seti kesinlikle lazım göbeği düştükten sonra 40 ı çıkana kadar doktor hergün banyo yaptırın diyor :29:..tabi nisan ayı soğuk doğal gazı körükleyip birde elektrik sobasını açıp odanın içinde yapıcak banyoyuu:27:...alt değiştirme seti ve emzik,biberon,meme başı koruyucu,suluk..ooo daha çoook şey var liste yapalım bencee:53:
EVVET BU HAFTA SONU BU KONUYA EĞİLİM BEN...:1::1:
neden heyecanlı olmasın aslında daha heyecanlı ben seciyorum begeniyorum parayı yanımdaki öduyo benim cebim hep doluu :)))))))
para baskasından cıkınca cok heyecanlanırım ben :D
heee ölese heycanlı....vazcaydım..heycandan kudurtur bu durum insanı hatta:1::27::27:
arkadaşım doğum yaptı sounda ama çok fena yapmışlar kızı ama bıde ne göreyım okadar beterım demişti telefonda yanına bı gıttım kız oturuyoda ayaktada geıyo bıde hızmet edıyo :))
normal doğumun gözunu seveyım aaah ahhh:27:

offf offffffff:53::53::53:

beklerim fıstıkıımm sazını kapta gelll dırıdırıdıırııırırıııııııı :D canım hakkını helal et ya canını cektirdim valla o kadar şeetceni bilmiyodum özür dilerimm :( kızlar hepinizden özür dileriimmm yaa :((((

artık çok geç çekti bileeeee:36::36::36::36:

gelcem kuzum ahdım olsun...
alla alla ya sen bu kaa hamilenin arasına bi köfte lafı at..sonrada kuru bi özür...senin özrün benim şişen şeysimi indirirmi hıı indirirmi:19::19::19:

kızlar doktora gittim şimdi de kıza benziyor dedi bizimki de göstermiyor uygun pozisyona girmedi bir türlü. off yaa hala yavruma birşey alamadım. iki hafta önce yüzde 70 erkek dedi o kadar çkolata yedim, doktor git bir dolaş gel dedi yine de bacaklarını çekmemişti orasından. şimdide kıçının üstüne oturmuş elleri kafasında "gidin başımdan der gibi" of yaaa.. doktor diyor ki çok inatçı. koç burcu olack tabi normaldir.:41:
artık haftaya kaldı oğlum dedim o kadar şimdi kızıma kendimi alıştırcam:40: gerçi o da belli değil:44: neyse sağlıklı olsun da yavrum önemli değil.

Çok inatçıymış bebişin, bizimki ne zaman gitsek taklalar atıyor her türlü pozu veriyor ama ben kendim hiç bu hareketleri hissedemiyorum ama en çok etkilendiğim ise bebeğimin ağzını açıp açıp kapamasıydı çok tatlıydı sanki birşeyler yiyor gibi. Ben cinsiyeti öğrendim ama henüz bir şey almıyorum şöyle 6. aya kadar bekleyeceğim sanırım

Back
X