Merhaba herkese..Biz de anneannemizdeydik bugün yeni geldik eve sizi telefondan takip ettik ara ara :)))Eve gelince de bi selam verelim dedik oğluşumla :))) Benim de doktorumun kendi internet sitesi var orada da hemen hemen 1 ay sonra duymaya başladıkları artık konuşmamız gerektiği yazıyor...Kıyafet olarak da biz kışlık çok fazla almayacağız çünkü antalya nisan ayında oldukça sıcak oluyor.Mart sonu nisan başı doğsa ilk 20 günü evde geçirsek mayıs gelecek hemen hemen ve iyice sıcaklar başlayacak o yüzden bi kaç hırka ve kalın şey yetecek Allah izin verirse onun dışındakileri yazlık alacağız daha çok bir de erkek bebek çok çabuk terliyor sıcağı pek sevmiyor gördüğüm örnekler ve herkesin söylediğine göre :))) Bakalım şimdilik her yerde çok kalın tulumlar falan görüyorum yavaş yavaş beğendikçe biz de başlayacağız alışverişe..Çoğunu anneannemiz ve dedemiz alacakmış zaten ilk torun bizim tarafta..eşim de tek erkek o taraf da ilk babaanne olacak onlar da alır bol bol :)))Ben de görüp beğendikçe alacağım kendim.Zaten anneanne ile beraber alırız her şeyi :)))