• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar benim karnım çok büyüdü yaaa. resmen hamileyim burda bebek var diyor.:nazar:
ve bugün kasıklarım çok ağrıdı. değişik birşeylede karşılaşınca tırsıyorum yaa:37:
bide şu burnumu napcam ya. nefes alamıyorum burnum tıkalı ve kan dolu oluyor.
ya bide kocalarımız doğum olduktan sonra değişceklermi? ben el bebek gül bebeğe çok alıştım yaa.:14:
sandviçimi hazırlıyor. meyvemi koyuyor. domates salatalık doğruyor. bütün ilgi bebeğe giderse ne yaparım ben :18::18:

Cnm ya burun ve kan olayı bendede var...Dr a mail ayvam unutyom....Dr a sormak gerek...diom aceba kan hapindanmi olyoki...kan fazlamı gelio aceba...l

kızlar ben 2011 kasım anneleri topiğine girdim az önce :)) ayyy çok güzel ya doğuran doğurana :)

canım tırsılıcak bişey yok kızcan benim sinüziim vardı şimdi iyice tıkanıgım senin gibi. her abdestte burnumdan kan patlıyo sanki donmuş kurumuş tıkamış orda nefesimi :D ne kadarda iğrenç oldu :D kasık agrısıa hızla buyuyen bebiş ve rahim işareti. bak kocişlere bişi diyemicem ama. umarım inşallah değişmezler..

Aman ya....bı girim Didim topige bu yazının üstüne cikcam hemen....boggggg:37:

Cnm ya burun ve kan olayı bendede var...Dr a mail ayvam unutyom....Dr a sormak gerek...diom aceba kan hapindanmi olyoki...kan fazlamı gelio aceba...l

kan fazla gelmiyo kızlar burun içindeki kılcal damarlar catlıyomus ve bu gayett neymişşş malumunuz nor-mal-mişşş..!!!!

kızlar ben 2011 kasım anneleri topiğine girdim az önce :)) ayyy çok güzel ya doğuran doğurana :)
Bakım bakimmmmm
kan fazla gelmiyo kızlar burun içindeki kılcal damarlar catlıyomus ve bu gayett neymişşş malumunuz nor-mal-mişşş..!!!!

sumuk mu dedim Allahım yaa kan donmus kan senin burnundan ne akıyo cikolata ne için mail atcan toktoruna midesi bulanmışmışmışşşş ben cıkıyımda rahat gezin hıh..

ne normali ya tikio uyutmuo adamı...ben booolee balayının varya....
Kusmaktan boğazımdan kan gelyodu...1 haftadır ilaçla onu durdurduk, bu seferde burundan kan gelmeye başladı..
Benim kızım illa fışkırmak istio herhal:1:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar tükkanı kapayıp gidiyoz evimize cok yoruldum öpüldünüz tarafımızdan mcxxxxx...

nihayet benim hımbıl oğluşumda kımıldamaya başladı:)okulda ders anlatırken çoştu bugün,annem ne diyo böyle abuk subuk didi heral.ingilizce öğremeniyim,çocuğum hergün anlamadığı şyler dinlicek kuzummmm :)

evet dadlım cok genişim 72kg capında bi genişliğim mevcut Allah devamını göstertsin :)

yapı meselesi arkadaşım bi arkadaş hamileliklerinde 35 kilo almış ama hiç bişey kalmamış hem de hiç bişey yapmadan ama başka bir arkadaş var 13 kilo almış toplam 6-7si gitmiş doğumla geriye kalanı da kalmış
inşallah sen de madem kilonla mutlusun şu an 35 kilo alan bayan gibi hiçbişey yapmadan kiloları atarsın geri

nihayet benim hımbıl oğluşumda kımıldamaya başladı:)okulda ders anlatırken çoştu bugün,annem ne diyo böyle abuk subuk didi heral.ingilizce öğremeniyim,çocuğum hergün anlamadığı şyler dinlicek kuzummmm :)

Ayyy yefrum yaa....oda anasını tirtiklamayi öğrendi yani hi...gözün Aydın cnm..:52:

ya bana doktor ilk 4 ay kilo istemiyoruz zaten demişti şu an 5 ay ve 3.5 ya benim çok almamam lazım zaten önceki kilom bile 64 yani az değil

valla bende 3,5 aldım 58 dim 61-62 çıkıyorum şimdi. ebe bana çok almışsıın diyor. ama gerçekten hamur işi ve ekmeği fazla yemiyorum yani diyet yapmıyorum tabi ki canım yemek istemiyor. yine de nasıl aldım bilmiyorum vücudumıuz yağ depoluyor ondan sanırım bir de ben çok hareketsizim kışa gelmesi kötü oldu yürüyüş yapamıoyrum. gerçi doktorum zayıfsın zaten 18 kiloya kadar alabilirsin dedi. inşallah o kadar olmaz. çünkü 1 haftadır benim de iştahım çok açık gece acıkıyorum meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum. :56:
kızlar acıkınca kuruyemiş yiyin hem tok tutuyor hem de ekmek arası yediklerimizden daha az kalorisi var ve de zaten bebilşere faydalı.
napalım ya...kilo almama rağmen mutlu olduğum tek dönem :34: veririz inşallah:44:

Günaydın kızlar.. bana artık cumartesi de tatil yok. okulda haftasonu kurs açtık sabah 8de düştüm yine yollara.. Dersim boşken bakayım dedim kimler var diye ama çoğunluk uykuda tabi :) Uyuyun da büyüyün hadi bakalım :)

Günydın herkeseee :))))))
Bugün çalışan herkese kolaylıklar diliyorum...Herkes için güzel bir gün olsun inşallah..Doktor kontrolü olanlar da güzel haberlerle gelsinnn :)) Bizim bi sonraki randevu 13 aralık şeker yüklemesi için:)))

Günaydın kızlar.. bana artık cumartesi de tatil yok. okulda haftasonu kurs açtık sabah 8de düştüm yine yollara.. Dersim boşken bakayım dedim kimler var diye ama çoğunluk uykuda tabi :) Uyuyun da büyüyün hadi bakalım :)

Bizim de malesef cumartesi yarım gün. Mesai de 7.30 da zaten. Kimsecikler yok ben bekliyorum işte işletmenin başını. 1 haftadır böyle sıkıldım artık.

günaydın kıslarrrr.istanbulda güzel bigün
alıncak şeylerle ilgili:
atlet kilot yerine bence çıtçıtlı bady alın taaki bezden çıkana kadar,çok kullanışlı ve belleri hiç açılmıyor.

biberon ve emzikleri doğum sonrasına bırakın belki bebişiniz memişi çok güzel emicek ve hiç gerek kalmayacak.giysi çok almayın çünkü 1.derece yakınların dışındakiler bebek görmesine bisürü giysi getiriyor.

ilk doğan bezide bazı bebekler iri oluyor ve bu bezler küçük geliyor,onuda 1 paket alsanız yeter
ıslak mendil ilk aylar gerekmiyor ,alt silerken doktorlar bile ıslatılmış pamuk öneriyor.

off çok bilmişlik yaptım :17:

günaydın kıslarrrr.istanbulda güzel bigün
alıncak şeylerle ilgili:
atlet kilot yerine bence çıtçıtlı bady alın taaki bezden çıkana kadar,çok kullanışlı ve belleri hiç açılmıyor.

biberon ve emzikleri doğum sonrasına bırakın belki bebişiniz memişi çok güzel emicek ve hiç gerek kalmayacak.giysi çok almayın çünkü 1.derece yakınların dışındakiler bebek görmesine bisürü giysi getiriyor.

ilk doğan bezide bazı bebekler iri oluyor ve bu bezler küçük geliyor,onuda 1 paket alsanız yeter
ıslak mendil ilk aylar gerekmiyor ,alt silerken doktorlar bile ıslatılmış pamuk öneriyor.

off çok bilmişlik yaptım :17:

olur mu tatlım cok iyi yaptın senin ikinci bebişin ben mesela cok tecrubesizim. daha da paylaş bilgilerini ben altını yıkamyı dusunuyorum arkadasımın bebği 6 aylık dogdugundan beri hep yıkıyo poposunu ılık suyla sarıyo havluya oh misss daha da hiç pişik olmadı. druda önermemiş ıslak mendili falan.

Back
X