• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:53::53::53::53:
inanmıyorumm sanaa...ne var bu kaa sevinecekk:63:

ohoooo,akşama görüşürük artıkın:3:...sen kimi emzirdin rüyanda dün gece:27:
:54::54::54:
seviyorum keratayı...
Yapma yaaa:43: Çok mu uzaktalar ??? İnşallah yakın zamanda kavuşursunuz yaa kolay değil Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Ben 8 senedir ayrı yaşıyorum üniversitede ayrıldım yanlarından ve evlenene kadar bukadar özlem hissetmemiştim 3 ayda bir görüşüyorduk bana normal geliyordu şimdi çok uzun geliyor hep yanımda olsunlar istiyorum.

ben ist. dayım onlar mersinde cnm..bende 11 yıldır ayrıyım aynı bahaneyle bi çıktım mersinden..ilk başlarda her ay nerdeyse mersine gidiodum şimdi böle oldu işte:14::14:
bu senede iş değiştir ev değiştir gidemedim..annem geldi bi ara sadece..artık bi daha doğuma gelirler..
kayınvalidem izmirde, kayınpederim balıkesirde bizimkilerde mersinde yaşıo..bi bayram oluo hangisine gidcemiz şaşıryoz:)):30::30::30:

evet cnm evet yaşlı bir cift beklyrdu benden once gelmiş onları savundum yanııı hayvan herif atladı hemen amannn sinir stresss su sehir hakkaten susmam lazım susamayınca da kaç saat kendime gelemeiyorum..eşimde kızıyor bu hallınle ugrasma kımseyle ...1 ya once kızın birii popsuyla karnımı itekleyip duruyor napıosun ya dıorum ben bayılıyrmuyum ustune yatmaya allahın cirkefi gel sen gec buraya o zmn dedim bıı bogazımı tuttu aaaaaa herkes seyredio ya duyarsız mıllet bana dokunmayan yılan bin yasasın bogacak benı ya dedim...sofor fln sadece susun hay allahım......nefret edıorum evden dısarı cıkasım gelmyr..ayyy yeniden yasadım o anı vallaa

:53:terbiyesize bak yaa.. kuzucum bi kere de benim başıma daha daha hafifi geldi.. metrobüs durağında en önde bekleyip de gelene değil boş gelene binmek için bekleyenler varya sanki bi akıllı onlar bizler gerizekalıyız.. adamın birine dedim ki izin verin de geçelim.. adam bana pislikmişim gibi davrandı ya.. sus be sus sabah sabah diyo. eli havada tokat atacak sanki.. üstüme yürüyo falan.. hamile olunca tırstım hemen.. yoksa bana elini kaldıran adamın o elini kırdırtmadan çıkmam oradan da terbiyesiz dedim geçtim..
o gün bugündür susuyorum.. anladım ki bu şehrin kuralları bu.. ya affedersin hayvanlaşacaksın ya da susmayı öğreneceksin.. :34:

Yok be canım o konuda biz eskisi gibiyiz. SOrun yok yani. Ama akşamında şakalaşıyorduk ikinci bir hatun alma konusunda ondan etkilenmişim demekki.Az kaldı alışmışınızdır artık ya. Bebişler sağlıklı olsunda sabrederler ya bu konuda kocişime güveniyormum.

bende ya..yan gözle bile bakmaz bizim babamız:46::46::46::46:

de le leeeee:64::64::64::64::64:

cmt gününe evimize anne sıcaklığı gelio...olyyy çook mutluyum laaaaaaa, kayınvalidem gelio:119::119::119::119:
sıcak yemek, temiz bi ev, anne sevgisi, sıcak bi yuva...allam çok ihtiyacım vardı ya:31::31:

oo hadi gözün aydın kuzucum.. selam söyle muhtereme benden.. seviyorum kendisini tanımasam da.. gizli bi hayranın dersin ok?:34:

Haftanın 2.günü off cumaya daha var...Bende daha aşımı olmadım kızlar ne kadar hızlı ilerliyor işten fırsat buldukça arada açıyorum ama yetişemiyorum sizlere valla :19:

:54::54::54:
seviyorum keratayı...

ben ist. dayım onlar mersinde cnm..bende 11 yıldır ayrıyım aynı bahaneyle bi çıktım mersinden..ilk başlarda her ay nerdeyse mersine gidiodum şimdi böle oldu işte:14::14:
bu senede iş değiştir ev değiştir gidemedim..annem geldi bi ara sadece..artık bi daha doğuma gelirler..
kayınvalidem izmirde, kayınpederim balıkesirde bizimkilerde mersinde yaşıo..bi bayram oluo hangisine gidcemiz şaşıryoz:)):30::30::30:
Kolay değil tabi yaaa biz evlendikten sonra 3 bayram geçirdik bir bayram annemler bir bayram kayınvalidemler şeklinde yaptık başka türlü olmuyor zaten. Annemlerin Mersin'de yazlığı var bayramlarda orada buluşuyoruz 2 ay önce de orada görüştük.

Ya ben dün doktora gitmiştim hiç anlatmadım bak. Bebişimi gördük şükür ii teyzeleri. Kalbinin atışını gördüm Allahım nasıl bir mucize yaratmış. Midesini de gösterdi.Pipisini de gördüm geçen gittiğimde görmemiştim. Canım bebegim benim ya iyiki var:49:. haftasonu birdaha gideceğiz daha detaylı bakacak. Kurban olurum ben ona :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ya ben dün doktora gitmiştim hiç anlatmadım bak. Bebişimi gördük şükür ii teyzeleri. Kalbinin atışını gördüm Allahım nasıl bir mucize yaratmış. Midesini de gösterdi.Pipisini de gördüm geçen gittiğimde görmemiştim. Canım bebegim benim ya iyiki var:49:. haftasonu birdaha gideceğiz daha detaylı bakacak. Kurban olurum ben ona :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canımcım maşalah gözün aydınn bebişlerimizi görmek nasıl süper bi duygu Allahım yaa hiç tatmadığım bi mutluluk resmen :emir_bebek::emir_bebek: Allahm hepsini korusun inş.bende cuma günü gidecem 3 gün kaldı ama geçmek bilmiyor :1:

canımcım maşalah gözün aydınn bebişlerimizi görmek nasıl süper bi duygu Allahım yaa hiç tatmadığım bi mutluluk resmen :emir_bebek::emir_bebek: Allahm hepsini korusun inş.bende cuma günü gidecem 3 gün kaldı ama geçmek bilmiyor :1:

Evet gerçekten de öyle . Allaha şükür ki bize bu duyguları tattırıyor. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.

kuzum ya herbiryerini göstermiş annesine..allah sağlık versin cnmm:21:

Ne güzel senin adına çok sevindim, ben tam bebeğimi yeni benimsemişken onunla ilgili hayaller kurarken 4 lü testim kötü çıktı moralim bozuk inşallah ayrılmak zorunda kalmayız duygularım karmakarışık. Allah kimseye yaşatmasın

Allah korusun canım, bazı hastanelerde hatalı çıkabiliyor muhakkak başka bir doktora görün benzerini yaşayan arkadaşım oldu. Bence her şey yolunda olacak!!!

aşıdan dolayı ağrıyor laaa petuş vurdururken bişi yoktu yeni başladı :43::43:

yaf de get..bende vurdurdum sonra geldim işimin başına..heç bişi olmadı..
ertesi günde böle azcık kaslarım ağrıdı ama 3. güne kalmıo acısı
böle minnak acıları anlatmıom size ama ben şimdi hepinizden önce doğurcam öle bi anlatcam ki ödünüz po.unuza karışcak..he heee:1::1::1::1:

Back
X