merhaba kızlar canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim dün dr a gittik eşim ilk defa benimle gelebildi güzel haberler bekliyorduk ama öyle olmadı..yaz tatiline annemin yanına gittik hamile olduğumu öğrenmemle düşük tehlikesi başladı sürekli kanamam vardı.neyse yattım durdum 1 hafta hastane 1 hafta ev öyle 4 ay doldu.eşim yalnız döndü ben ailemin yanında kaldım 4 ay yola izin yoktu.bayramda eşim geldiğinde bende evime dönmek istedim dr yavaş yavaş dinlenerek gidebilirsin dedi.kanamam da azalmıştı.gelir gelmez dr um dan randevu aldım 6 yıldır aynı çok sevdiğim ve güvendiğim bir dr a gidiyorum..dün gittiğimizde bebek doğum yoluna girmiş rahimde açılma var dedi kanama görünüyor içerde kanama olduğu sürece bebek orada beslenemezmiş 19. haftadayım ayaklarını kaldır yat bol sıvı al dedi ikili testim normal çıkmıştı dün üçlü test için kan verdim yatıyorum ailem yanıma gelemez eşim okula gidiyor çok zor oluyor4 yaşında oğlum var onu da 2 gündür anaokuluna götürüyor eşim.çok bunalıyorum dualarınızı bekliyorum inş herşey yoluna girer..:
allh yardımcın olsun cnm bnmde gecen hafta bugun kanamam oldu hast gittm kasılma vardı içeride kanama olmustu cok sükür o gece durdu kanama içerdekinide atmısım bebişim simdi cok iyi ama insanın içi rahat etmiyo bi daha o kaybetme korkusu cok fena bnmde 2 li 3 lü cok iyi cıkmıstı bnmkinin sebebide yok ama oluyomus kanama ile birlkte agrı parca düsrme olmadktan sonra bide kanama 2 günden fazla sürmezse korkmayın dedi doktr ama bol bol su iç bn 3.5 lt içiyorm hergün bide progestan kullanıyom o akıyı bazen tuvalete gidene kadar akla karayı seciyom o ilac akıntı yapıyo kanmı die korkuyom her sefernde