• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim dün dr a gittik eşim ilk defa benimle gelebildi güzel haberler bekliyorduk ama öyle olmadı..yaz tatiline annemin yanına gittik hamile olduğumu öğrenmemle düşük tehlikesi başladı sürekli kanamam vardı.neyse yattım durdum 1 hafta hastane 1 hafta ev öyle 4 ay doldu.eşim yalnız döndü ben ailemin yanında kaldım 4 ay yola izin yoktu.bayramda eşim geldiğinde bende evime dönmek istedim dr yavaş yavaş dinlenerek gidebilirsin dedi.kanamam da azalmıştı.gelir gelmez dr um dan randevu aldım 6 yıldır aynı çok sevdiğim ve güvendiğim bir dr a gidiyorum..dün gittiğimizde bebek doğum yoluna girmiş rahimde açılma var dedi kanama görünüyor içerde kanama olduğu sürece bebek orada beslenemezmiş 19. haftadayım ayaklarını kaldır yat bol sıvı al dedi ikili testim normal çıkmıştı dün üçlü test için kan verdim yatıyorum ailem yanıma gelemez eşim okula gidiyor çok zor oluyor4 yaşında oğlum var onu da 2 gündür anaokuluna götürüyor eşim.çok bunalıyorum dualarınızı bekliyorum inş herşey yoluna girer..:

allh yardımcın olsun cnm bnmde gecen hafta bugun kanamam oldu hast gittm kasılma vardı içeride kanama olmustu cok sükür o gece durdu kanama içerdekinide atmısım bebişim simdi cok iyi ama insanın içi rahat etmiyo bi daha o kaybetme korkusu cok fena bnmde 2 li 3 lü cok iyi cıkmıstı bnmkinin sebebide yok ama oluyomus kanama ile birlkte agrı parca düsrme olmadktan sonra bide kanama 2 günden fazla sürmezse korkmayın dedi doktr ama bol bol su iç bn 3.5 lt içiyorm hergün bide progestan kullanıyom o akıyı bazen tuvalete gidene kadar akla karayı seciyom o ilac akıntı yapıyo kanmı die korkuyom her sefernde

allh yardımcın olsun cnm bnmde gecen hafta bugun kanamam oldu hast gittm kasılma vardı içeride kanama olmustu cok sükür o gece durdu kanama içerdekinide atmısım bebişim simdi cok iyi ama insanın içi rahat etmiyo bi daha o kaybetme korkusu cok fena bnmde 2 li 3 lü cok iyi cıkmıstı bnmkinin sebebide yok ama oluyomus kanama ile birlkte agrı parca düsrme olmadktan sonra bide kanama 2 günden fazla sürmezse korkmayın dedi doktr ama bol bol su iç bn 3.5 lt içiyorm hergün bide progestan kullanıyom o akıyı bazen tuvalete gidene kadar akla karayı seciyom o ilac akıntı yapıyo kanmı die korkuyom her sefernde

Canım sanada cok gecmiş olsun Allah şifa versin.

günaydınlar annişleerrr ve bebişleriiii
bugün 1 de 4 boyutlumuz var.dualarınızı eksik etmeyim SERRA mın üstünden kuzularr:emir_bebek::emir_bebek::3:

bugün 1 de 4 boyutlumuz var.dualarınızı eksik etmeyim SERRA mın üstünden kuzularr:emir_bebek::emir_bebek::3:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

günaydın bayanlar
işte olanlara kolay ağrısız günler
evde olanlara da kolay gelsin

merhaba kızlar canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim dün dr a gittik eşim ilk defa benimle gelebildi güzel haberler bekliyorduk ama öyle olmadı..yaz tatiline annemin yanına gittik hamile olduğumu öğrenmemle düşük tehlikesi başladı sürekli kanamam vardı.neyse yattım durdum 1 hafta hastane 1 hafta ev öyle 4 ay doldu.eşim yalnız döndü ben ailemin yanında kaldım 4 ay yola izin yoktu.bayramda eşim geldiğinde bende evime dönmek istedim dr yavaş yavaş dinlenerek gidebilirsin dedi.kanamam da azalmıştı.gelir gelmez dr um dan randevu aldım 6 yıldır aynı çok sevdiğim ve güvendiğim bir dr a gidiyorum..dün gittiğimizde bebek doğum yoluna girmiş rahimde açılma var dedi kanama görünüyor içerde kanama olduğu sürece bebek orada beslenemezmiş 19. haftadayım ayaklarını kaldır yat bol sıvı al dedi ikili testim normal çıkmıştı dün üçlü test için kan verdim yatıyorum ailem yanıma gelemez eşim okula gidiyor çok zor oluyor4 yaşında oğlum var onu da 2 gündür anaokuluna götürüyor eşim.çok bunalıyorum dualarınızı bekliyorum inş herşey yoluna girer..:

çok üzüldüm canım ya
kendini hiç yorma
eşin öğretmen sanırım çocukda onunla beraber gidip gelir

evde sana yardımcı olacak biri olsa çok güzel olurdu
ama sakın kendini yorma
bir arkadaşım pek önemsemedi 9 ay yatmak zorunda kaldı
dualarımız seninle

Geçen gün Mahsun'un yeni dizisini izledim. Gecesine rüyamda eşimi gördüm. başka kadından çocuğu varmış sonradan öğreniyorum ağla ağla mahvoldum rüymda. bir de gee adamı uyandırıp seni rüyamda gördüm başka kadınla demişim. Sabah kalktı baya dalga geçti. Sıyırdım valla ben de :))

Bende bu aralar sık sık eşimin beni aldattığını görüyorum rüyamda. Sabah kalkıp hesabını soruyorum tabi :):):)
:nazar:

Canım Allah yardımcın olsun inşallah,şifa versin bol bol.

Canım özellikle ilk gebelikte dogum 16 saat sonra gercekleşiyo. öyle pıt dşye dogurulmuyo. yani senin evde sancın tutunca 5 katlı apartmanının merdivenlerinde dogur(A)mayacaksın merak etme!! bence sen bu konuyu bi oku. benim kuzenimin gece 3te suyu patladı hastaneye gitti suni sancıyıda verdiler garibime ertesi gun aksam uzeri 5te dogurdu. o yuzden şimdiden aklında olsun sancıları takip edip hastane yakınlıgına göre 10 dkda bire duusunce gitmek lazımki suni sancıyı yemeyelim orda da cok kalmayalım..
TAAM YA SEZERYANLAN DOĞURRUM İŞTE:19:
cnm çok geçmiş olsun
allah acil şifalar versin..eşin için üzülme verilmiş sözlerimiz var ii günde kötü günde die..oğlunu idare eder babacığı
evide işide boşver cnm, önemli olan sağlık..inş. herşey yoluna girer..

dualarımız seninle cnm

1 ay çok fazla geliyo dimi bende çok özlüyorum daha sık gitsek doktora ne güzel olurrrr :))) benim 10 aralıkta daha çok var :(((

bence 1 ay daha ii..ben önceden ayda 1 giderken özlüodum ama diodum ne güzel sağlıklı bi gebelik geçiryorum
bayağıdır 2 haftada bi gidiom, hiç heycanlı gelmio:(( dahada böle devam edicek sanırım:50::50:

TAAM YA SEZERYANLAN DOĞURRUM İŞTE:19:

cnm çok geçmiş olsun
allah acil şifalar versin..eşin için üzülme verilmiş sözlerimiz var ii günde kötü günde die..oğlunu idare eder babacığı
evide işide boşver cnm, önemli olan sağlık..inş. herşey yoluna girer..

dualarımız seninle cnm

Korkak petuş bir sezeryan tutturmuşsun gidio. Normal doğumun güzelliklerini de kaçıracaksın ama bebişinin ilk ağlamasını duyacaksın ilk sen göreceksin .

Bende bu aralar sık sık eşimin beni aldattığını görüyorum rüyamda. Sabah kalkıp hesabını soruyorum tabi :):):)
:nazar:

Ne olacak bizim bu halimiz anlamadım. Olan kocişlerimize oluyor. Ya kızlar kim bişi dese psikolojikmen bendede oluyor. Biri karnım ağrıyor dese benim de başlıo sonra uğraş dur. Psikopata bağladık iyice :30::30:

veee şimdi günaydın..

bugün sıkıntım var.
sbh 4 de uyandım wc ye kalktım..oturdum kalkamadım..sağ kasığa bıçak saplıolardı resmen..
eeşimin yardımıyla geldim yatağa ama sağ taraf iptaldi benim..
10-15 dk sonra kesildi sanki ağrı,, uydum
sbh uyandım işe gelmek için wc ye gittim aynı ağrı...
sağ kasıkta bi balon varda ona iğne batırıolar sanki.
eşim dr a gidelim dedi..normaldir dedim.
40 dk da gelirken işe bugün 1 saatte zor geldim..yürüyemiyorum resmen..
ama işteyim buna rağmen..
sizce önemli bi ağrımı bu normalmi?
öğlene kadar beklim geçmezse öğleden sonra gidim diorum ???
bide idrar yolu enf. olan varmı, wc ye oturunca ağrıdı ya, aklıma acaba idrar yolu iltihabı felanmı oldum die geldi?
böyle ağrıyan yerin üstüne doğru bastırınca azalıo sanki, ayağa kalınca serbest kalınca vücut fena..

bence 1 ay daha ii..ben önceden ayda 1 giderken özlüodum ama diodum ne güzel sağlıklı bi gebelik geçiryorum
bayağıdır 2 haftada bi gidiom, hiç heycanlı gelmio:(( dahada böle devam edicek sanırım:50::50:

yaaa tabi önemli olan sağlıklı olması, bizimki sadece heyecan, merak işte.....

Back
X