• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yok bebeğim gitmedim daha.. dün kafam bozuktu ya.. zaten şu anda da dilekçelerle uğraşıyorum.. kararlıyım canına okuyacağım o karının.. bi de dün eşim nöbetçiydi.. evde yalnız halimle aşı yan etki yapar ateş yapar vs diye korktum yaptırmadım o yüzden..
senin şu ağrıyı da anlamadım.. bu nasıl bi balayı dönemi onu da anlamadım.. hepimiz dökülüyoruz resmen yaa:36:
TMM CNM ZATEN VAR DAHA SÜRESİ...
PİSLİKLER YA İNSANLARIN NİE KENDİ YAPTIĞI İŞE SAYGISI OLMAZKİ.
ÖLÜOM AĞRIDAN WALLA AMA YOK YAZILMAYI SEVMİOM, GÖBEMİ TUTA TUTA GELDİM İŞİME.
9 DA BAŞLIYAN MESİME 8:20 DE GELİOM..SEVİOM ÜLEYN İŞİMİDE ÇALIŞMAYIDA...
BENDE BİLMİOM YA NASSI Bİ BALAYI...BİDE BENİM ACI/AĞRI EŞİĞİM YÜKSEKTİR AMA DAYANILMAZ Bİ AĞRI.
TEK TESELLİM OTURUNCA AĞRIM YOK..BİDE YAĞMUR SÜREKLİ TEPİŞİO KUZUM İÇİM FERAHLIO:46::46:
iyi haberlerini bekliyoruz canıım hayırlısyla...

oyyy göbüşee bak yağmuraaa bakk çok datluuu maşallahh... yağmura arkadaş gelyoo.... sana şehzade değil kız kız dedim hep, meğersem bizimde kızımız olacakmış.. ayyy ne ciciler alırız şimdi yafrularımıza cici cici şeyler alıcaz şşimdi kızçalarımıza... akşam annemde öle diyo şimdi inci boncuğu çok oalcak onun masrafı da öle dioo :)))))))))))))

bizde öle şappadanak kaldık yaneee....

aynen öyle canım dr kontrollerinden sonra birde tlf trafiği oldu saatlerce önce anneler sonra kardeşler ondan sonra arkadaşlar... herkese aynı açıklamayı yap...

Çok teşekkür ederim tatlım...
hemde okadar rahat söyledi ki böle gözlerini kırpıştırarak kız bebek kız dedi... biz ağzımızı açıp nası yaaa erkek demişlerdi bile diyemedik. nutkumuz tutuldu resmen... ama çok mutluyummmm kızımıızın olacağını bilmek çok güzel....
bir daha değişirmi korkusu içimi yiyiyooo sadece :53::53::53::37:

evet yağmura arkadaş.
eşimde kız olcağını öğrendiğinde bi kız ne isterki, ps istemez, akülü araba istemez, kumandalı uçak istemez diodu.
didim sen anası gibi olmazsa ne ister o zmn gelince görürüsün:27::27:

petuşun kocişine cevabımdır:
bi kızçe ne ister..
barbie bebek ister ki en pahalısından.. sonra onun yok barbie mutfakta yok uçakta hostes olmuş yok doktor olmuş öğretmen olmuş versiyonlarını ister.. ki akülü araba alsa daha iyi en azından göze görünen kocaman bi araba vardır..
sonraaa tokalar ister cicili cicili.. bissürü hem de..
ayyy bi giydiğini de bi daha giymiyo artık yeni dönem zillileri.. bi havalar afralar tafralar.. vinx clup mıdır nedir... onun nevresim takımını ister.. perdesini ister halısını ister... hıı sonra sıkılır kız çocuğu bu.. vinx cluptan sıkıldım babacımm bana bilmem neli perde alıy mısın?? der.. dayanamaz alır.. küçücük dudaklarına rjuj ister far ister topuklu ayakkabı ister.. ki almak istemezsin aslında yani kişisel olarak karşısındır kız çocuklarının kadınlaştırılmasına ama yağmur bu ister.. lüfffen babacığım der.. kişilik çatışması yaşarsın ama sonunda da paşa paşa alırsın..

ben bi kızımı görüp geleyim..10:30 randevumuz..
gelince anlatırız.. hıı petuşcum.. kız çocukları bi de uzaktan kumandalı uçak istemezse de uzaktan kumanda haline dönmüş babaya bayılırlar..:42:

bi kızçe ne ister..
barbie bebek ister ki en pahalısından.. sonra onun yok barbie mutfakta yok uçakta hostes olmuş yok doktor olmuş öğretmen olmuş versiyonlarını ister.. ki akülü araba alsa daha iyi en azından göze görünen kocaman bi araba vardır..
ayyy bi giydiğini de bi daha giymiyo artık yeni dönem zillileri.. bi havalar afralar tafralar.. vinx clup mıdır nedir... onun nevresim takımını ister.. perdesini ister halısını ister... hıı sonra sıkılır kız çocuğu bu.. vinx cluptan sıkıldım babacımm bana bilmem neli perde alıy mısın?? der.. dayanamaz alır.. küçücük dudaklarına rjuj ister far ister topuklu ayakkabı ister.. ki almak istemezsin aslında yani kişisel olarak karşısındır kız çocuklarının kadınlaştırılmasına ama yağmur bu ister.. lüfffen babacığım der.. kişilik çatışması yaşarsın ama sonunda da paşa paşa alırsın..

ahhhaaaa..cnm benim bizimki daha farkında değil başına neler gelcenin..iki erkek kardeş olduğukları için, eşide erkek gibi old. için.kestiremio tam:)
arkadaş anlatıodu..kızı 2,5 yaşında..konuşan bebek die tutturmuş..
neyse alınmış en sonunda..
bebeği paketten açmış eve geline kadar oynamış arabada falan.
daha kapıdan girer girmez "şimdide bunun konuşmayanını istiyorum" demiş..şok oldum dio..atsammı satsammı bilemedim dio:)):16::16:

ben bi kızımı görüp geleyim..10:30 randevumuz..
gelince anlatırız.. hıı petuşcum.. kız çocukları bi de uzaktan kumandalı uçak istemezse de uzaktan kumanda haline dönmüş babaya bayılırlar..:42:

:1::1::1::1:
babası onun köppeği bile olur eminim ben:21::21:
hadi dua edelim kuzu, hayırlı haberlerle gel inş..

sağol canım benim.. isim bulmuştuk ama tam anlamıyla güvenip alışverişe başlamamıştık. hala içimde bir tedirginlik var aslında:27::27::27:

Seni çok ii anlıyorum canım. 12 haftalıkken kız gibi dedi doktor tahminen demişti. Biz de kıza adapte olduk. Ama 16. haftada doktor erkek deyince şoke olmuştuk. Sonrasında acaba dedek yine değişmesin :1::1: Ama en son erkekte karar kıldık. İnsan şaşıyor kalıyor vallahi :46::46:

bi kızçe ne ister..

:46::46::46::46:
süper bir tespit...kız çocuklarının isteyipte babaların yapmadığı şey çok azdır....şahsen ben öleydim babama istediklerimi yaptırıdım illa :1:

bu arada herkese günaydın kızlar...bebeğimin şansına mıdır bilmem işler açıldı bizim burda..akşama kadar başımı kaldıramıyorum işten..akşam eve gidince uyuyakalıyorum.hiç birşey anlamıyorum zaman geçip gidiyor böyle..

cheerfulsky koyduğun ultrason resmine bayıldım, bize de verdi ondan bi tane doktor. demek ki erkek bebikler için fix bu :)
detaylıya giren arkadaşlara gözünüz aydın diyorum. darısı başımıza..

kızlar limango kids de weewell die bi marka var elektronik bebik eşyalrı satılyo...bide isim dünyası die bi marka var ondada çok datlı havlu, bornoz, yorgan vs. var bebiklerimiz için..

Günaydın hepinize.

Öğretmenler günümüz kutlu olsun öncelikle :)

Ya bu cinsiyetleri yanlış mı söylüyorlar anlamadım bir sürü arkadaşın önce farklı sonra farklı çıkıyor napacağız arkadaşlar :9::9:

günaydınlarrrr ...öğretmen annişlerin öğretmenler gününü canı yürekten kutluyorumm :46:

ayy inanmıyorumm yaa :D şuna bak şunnaaa boyundan buyuk :D kız Allah iyi etsin seni tunihan86 1 sen 2 görmedigin oğlu olmuş tutmuş çükibikini topiğe koymuş :D tunide oglunun pipisine takmış durumda avatarlar falan :D

hahahaha süper ya emme yiğidin malı meydandadırr napak:27::27:

Eki Görüntüle 294271 Eki Görüntüle 294271

Bebişimin alttan çekilmiş fotoğrafı sadece bacakları ve pipisi var :1::1::1:

oy onun pipisine kurban yaaa...çok gülüyorum ve çok mutlu oluyorum o minnak pipiyi gördükçe ben..çok tatlı canım Allahım nazarlrdan saklasın :nazar::nazar::emir_bebek:

Günaydınlar herkeseeee.. yafrumla bissss geldikk......

biz dün detaylı ultrosona girdik bilionuz artık :) ben hiçbirşey göremedim ama çok gıcık oldum, tek ekran vardı.
doktora ben neden birşey göremiyorum çatlamak üzereyim burada dediğimde çok tıbbı birşey olduğu için annelerin görmemesini tercih ediyoruz dedi...dr arkasından ekrana bakan kocama sürekli nasıl görünüyor, büyümüş mü, üfff ben hiç bir şey göremiyorum ama diye söyledim durdum. Dr maşallah hiç istifini bozmadı şifa niyetine bi kerecik bilem göstermedi.Bir dahaki aylık kontrolllere kadar bekleyeceğim artık görmek için yafrumu.neyse bayaa uzun sürüyoo, herbiryerini ölçüyo yardımcısına bilmem neye bilmem ne işte 3- 5 vs gibi şeyler söylüyo o yazıyoo, bizde kocimle saf saf bi ona bi onasonrada noluyo lan bakışı ile birbirimize bakıştık durduk. Sonunda bize açıklama yaptı tabi. Genel olarak iç organlarında vs. Yaşamsal bir sıkıntısı olabilecek bir durum olmadığını bütün uzuvlarının tam olduğunu kısacası herşeyin normal olduğunu ve detaylı sonuçlarıda kendi doktorumuzdan alabileceğimizi söyledi.
şimdi cumartesiyi bekliyoruz.... Ben hiç bişi anlamadım valla umarım Cumartesi kendi doktorum tatminkar bir açıklama yapar.. Zaten göstermedilerde bana yafrumu :(
hee bide bide çok önemli bu!!! Dr bize cinsiyetini biliyormusunuz dedi. Bizde geçen ay dr kontrolumuzde bebik göstermedi ama ondan önceki ay ki kontrollerimizde kendi doktorumuz erkek demişti dedik.. Bize ne dese beğenirsiniz.... Kız bebek kıızzzzzz...... Aaaaaaaayyyyyyyy kızımmmızz olacakkkk... İnanmıyorum...
erkek fikrinede çok alışmıştım, biraz allak bullak olduk. Dr da pat die söyledi kocimle mal gibi kaldık bişi diyemedik rengimiz bi kırmızı bi sarı sarı olduk olduık sanki :)))
annemde mavi beyaz bebek battaniyesi örüyordu bayada yarı olmuş yanii.. Annem şoklarda şimdi bidaha örmem gerek diyor :)))))))))))
tetanoz aşımıda oldum çok şükür...
Şimdilik durum buuu....

hehehyyyyytttt aneeemmm kızmıymışş ay şebelek olmuşsunuzdur kıyamam:27:
yerim ben onu demekki erkek diye gördükleri şey kordonu falanmış:1::1:
bizimkide yarın kız çıkaydı ay ne gülerim:52:
bu arada bebişin herşeyi normalmiş çok sevindim canım benim inş. herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun kuzum..göstereymiş iyiymiş bebeğini pis doktor yaa:1:

günaydınlar..
birazdan kızımla randevum var.. göbeğimdeki ağrıdan dolayı 1 hafta erken gidiyoruz doktora..
:46::46:

kuzum hadi hayırllı haberlerle gel inş. bekliyoruz:1:

günaydınlarrrr
öğretmen arkadaşların öğretmenler güğnü kutlu olsun :46::46::46:
htcydmr cnm ben bebek arabası travel set olanlardan alcam..yani alırken puset+oto koltuğu(ana kucağı) birlikte alcam..
beşik içinde bende bu boyutlarda böyle mobilya beşik alıcam, ama kullanılan boyanın vs. kanserojen içerip içermediği önemli benim için...sertifikası oluo böle beşiklerin..çok inceleyemedim attığın linki ama onada bi bak datlım :49::49::49:

bide biz dün akşam göbik ekledik..bu sefer tam boy:))

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/473226-2012-nisan-anneleri-gobisleri-25.html

hahahhaaaayyttt petuşşşş emme o göbüşü yerim yağmuruda yerim tamamda o surata koduğun şey ne anam :52::52: çok estetik olmuş vawwwww:27:

:49::49::49:
ellerimle çizdim sizin için...napim hep göbek hep göbek...didim boydan çalışalım bu seferde...sansürlim didim sonra maskara olmim ellere:)):46:

sağol canım benim.. isim bulmuştuk ama tam anlamıyla güvenip alışverişe başlamamıştık. hala içimde bir tedirginlik var aslında:27::27::27:
kaçıncı hafta cinsiyeti söylemişti
bana 17.0 da erkek dedi bir daha ki randevu ise ayın 6 sında yani 21.4 olacak çok mu geç acaba ya
hem şeker hem renkli bakacak ama

cheerfulsky koyduğun ultrason resmine bayıldım, bize de verdi ondan bi tane doktor. demek ki erkek bebikler için fix bu :)
detaylıya giren arkadaşlara gözünüz aydın diyorum. darısı başımıza..
aynen canım bizdede var aynısından
bakıp bakıp gülüyorum

kızlar limango kids de weewell die bi marka var elektronik bebik eşyalrı satılyo...bide isim dünyası die bi marka var ondada çok datlı havlu, bornoz, yorgan vs. var bebiklerimiz için..

az önce baktım
ama fiyatlar pek indirimli gelmedi
yani tabi markalarıyla alakalı ama
benzer ürünleri daha uygun bile buluna bilir
her gün bakıyorum ama daha bişey alamadım

:49::49::49:
ellerimle çizdim sizin için...napim hep göbek hep göbek...didim boydan çalışalım bu seferde...sansürlim didim sonra maskara olmim ellere:)):46:

pek güzel pek güzel efferin gayet başarılı bi çalışma olmuş sana tebrikat koyuyorum petuşş:27:
yarın bebikimi görcem petuş çok heyecanlıyım sabah 9da randevum inş. iyidir benim erkekim :55::55:

kaçıncı hafta cinsiyeti söylemişti
bana 17.0 da erkek dedi bir daha ki randevu ise ayın 6 sında yani 21.4 olacak çok mu geç acaba ya
hem şeker hem renkli bakacak ama

aynen canım bizdede var aynısından
bakıp bakıp gülüyorum

az önce baktım
ama fiyatlar pek indirimli gelmedi
yani tabi markalarıyla alakalı ama
benzer ürünleri daha uygun bile buluna bilir
her gün bakıyorum ama daha bişey alamadım
bende almadım henüz...bi geçenlerde disney oyuncak aldım:52::52::52::52:
bu elektronik eşyalardan hangilerini almak gerekir kafam çok karışık ya...
bi ateş ölçer braun alcam..kulaktan ölçenler...kulaktan ölçenler en çabuk ve en doğru sonucu veriomuş.
ama buhar makinası, stelizatör felan onlara ihtiyaç varmıki bilmom?
bide biberon avent alcam..onun dışında bi fikrim yok bu konuda:(:50:
pek güzel pek güzel efferin gayet başarılı bi çalışma olmuş sana tebrikat koyuyorum petuşş:27:
yarın bebikimi görcem petuş çok heyecanlıyım sabah 9da randevum inş. iyidir benim erkekim :55::55:

:54::54::54::54:
istek olduğu sürece çalışırız biz kuzum, no panic..
hadi hayırlısı bakalım...konyadakinde dimi..sonra ordan alnyayamı, yoksa alanyaya cmt günü mü gidicen?:nazar:
bende cmt gidcem detaylı olcak..bakalım :18::18:

bende almadım henüz...bi geçenlerde disney oyuncak aldım:52::52::52::52:
bu elektronik eşyalardan hangilerini almak gerekir kafam çok karışık ya...
bi ateş ölçer braun alcam..kulaktan ölçenler...kulaktan ölçenler en çabuk ve en doğru sonucu veriomuş.
ama buhar makinası, stelizatör felan onlara ihtiyaç varmıki bilmom?
bide biberon avent alcam..onun dışında bi fikrim yok bu konuda:(:50:

:54::54::54::54:
istek olduğu sürece çalışırız biz kuzum, no panic..
hadi hayırlısı bakalım...konyadakinde dimi..sonra ordan alnyayamı, yoksa alanyaya cmt günü mü gidicen?:nazar:
bende cmt gidcem detaylı olcak..bakalım :18::18:

evet canım yarın konyadaki doktorumuza gidiyoruz 3lü testimizide yapcak çok heyecanlıyım yaa çok özledim bebeğimi babasıda görcek oda çok heyecanlı cuma gelmek bilmedi resmen bu hafta:1::1:sonra babamız bizi gezdircek belki alışveriş yaparız ve akşama seydişehşire gelir bavulumuzu hazırlar cumartesi sabahta yola çıkarız Allahın izniyle inş.:1:
pazartesi günü artık alanyadan yazıyo olurum buraya :1:
kuzum ayy sende nasıl heyecanlısındrı şimdi hadi bakalım merakla bekliyorum bende Allahımın izniyle güzel haberlerle gelelim pazartesi günü:nazar::emir_bebek:

evet canım yarın konyadaki doktorumuza gidiyoruz 3lü testimizide yapcak çok heyecanlıyım yaa çok özledim bebeğimi babasıda görcek oda çok heyecanlı cuma gelmek bilmedi resmen bu hafta:1::1:sonra babamız bizi gezdircek belki alışveriş yaparız ve akşama seydişehşire gelir bavulumuzu hazırlar cumartesi sabahta yola çıkarız Allahın izniyle inş.:1:
pazartesi günü artık alanyadan yazıyo olurum buraya :1:
kuzum ayy sende nasıl heyecanlısındrı şimdi hadi bakalım merakla bekliyorum bende Allahımın izniyle güzel haberlerle gelelim pazartesi günü:nazar::emir_bebek:

ben hiç heycanlı değilim cnm ya..heycandan çok korku, stres var içimde..bayağıdır ben 2 haftada bi gidiom ya her gittiğimde başka bişi öğrenip geliom ya, bu seferde bişi varmı sadece onu düşünüom:50::50: bu hafta sonu gidicez sonra 2 hafta sonra yine gidicez...sonra nasıl devam eder bilmom..eş aşağıda olduğundan 2 haftada bi çağıryo artık:44::44::44:

bu cmt dönüm noktası bende yani...inş. şu detaylıyı sağsalim hayırlı haberlerle atlatırızda tam gaz devam ederim sonra..beşiğiydi yatağıydı:9::9::9: sevmiyorum kendimi böyle düşünceli:53::53:

Back
X