TMM CNM ZATEN VAR DAHA SÜRESİ...yok bebeğim gitmedim daha.. dün kafam bozuktu ya.. zaten şu anda da dilekçelerle uğraşıyorum.. kararlıyım canına okuyacağım o karının.. bi de dün eşim nöbetçiydi.. evde yalnız halimle aşı yan etki yapar ateş yapar vs diye korktum yaptırmadım o yüzden..
senin şu ağrıyı da anlamadım.. bu nasıl bi balayı dönemi onu da anlamadım.. hepimiz dökülüyoruz resmen yaa![]()
PİSLİKLER YA İNSANLARIN NİE KENDİ YAPTIĞI İŞE SAYGISI OLMAZKİ.
ÖLÜOM AĞRIDAN WALLA AMA YOK YAZILMAYI SEVMİOM, GÖBEMİ TUTA TUTA GELDİM İŞİME.
9 DA BAŞLIYAN MESİME 8:20 DE GELİOM..SEVİOM ÜLEYN İŞİMİDE ÇALIŞMAYIDA...
BENDE BİLMİOM YA NASSI Bİ BALAYI...BİDE BENİM ACI/AĞRI EŞİĞİM YÜKSEKTİR AMA DAYANILMAZ Bİ AĞRI.
TEK TESELLİM OTURUNCA AĞRIM YOK..BİDE YAĞMUR SÜREKLİ TEPİŞİO KUZUM İÇİM FERAHLIO

iyi haberlerini bekliyoruz canıım hayırlısyla...
oyyy göbüşee bak yağmuraaa bakk çok datluuu maşallahh... yağmura arkadaş gelyoo.... sana şehzade değil kız kız dedim hep, meğersem bizimde kızımız olacakmış.. ayyy ne ciciler alırız şimdi yafrularımıza cici cici şeyler alıcaz şşimdi kızçalarımıza... akşam annemde öle diyo şimdi inci boncuğu çok oalcak onun masrafı da öle dioo :)))))))))))))
bizde öle şappadanak kaldık yaneee....
aynen öyle canım dr kontrollerinden sonra birde tlf trafiği oldu saatlerce önce anneler sonra kardeşler ondan sonra arkadaşlar... herkese aynı açıklamayı yap...
Çok teşekkür ederim tatlım...
hemde okadar rahat söyledi ki böle gözlerini kırpıştırarak kız bebek kız dedi... biz ağzımızı açıp nası yaaa erkek demişlerdi bile diyemedik. nutkumuz tutuldu resmen... ama çok mutluyummmm kızımıızın olacağını bilmek çok güzel....
bir daha değişirmi korkusu içimi yiyiyooo sadece![]()
evet yağmura arkadaş.
eşimde kız olcağını öğrendiğinde bi kız ne isterki, ps istemez, akülü araba istemez, kumandalı uçak istemez diodu.
didim sen anası gibi olmazsa ne ister o zmn gelince görürüsün