kulaktan ateş ölçeri tavsiye ederimbende almadım henüz...bi geçenlerde disney oyuncak aldım
bu elektronik eşyalardan hangilerini almak gerekir kafam çok karışık ya...
bi ateş ölçer braun alcam..kulaktan ölçenler...kulaktan ölçenler en çabuk ve en doğru sonucu veriomuş.
ama buhar makinası, stelizatör felan onlara ihtiyaç varmıki bilmom?
bide biberon avent alcam..onun dışında bi fikrim yok bu konuda
istek olduğu sürece çalışırız biz kuzum, no panic..
hadi hayırlısı bakalım...konyadakinde dimi..sonra ordan alnyayamı, yoksa alanyaya cmt günü mü gidicen?
bende cmt gidcem detaylı olcak..bakalım :18::18:
buhar makineside tavsiyemdir
oğlumda bronşit vardı klimada zararlı sonuçta
kışın epey işe yaradı
biz hala kullanıyoruz
süt sağmak için makinada alabilirsin bebeğini erken bırakacaksın bu çok işini görür sabah bir sağarsın öğlen işte bir daha sağarsın
süt koymak için poşetler var onlardan da almak alzım erken ama olsun :)
ayrı odada yatacaksa dinleme cihazıda çok lazım oluyor
çok sağol amin canım hepimizin yafrularını için inşallah hayırlısı ile sağlıkla olsun...
12 hafta 4 günlükken erkek dedi bize 20+2 de kız dediler :)))
QUOTE]
12 4 de çok erkenmiş ama peki bu arada bir daha hiç gitmedin mi
cnm ben 10-15 tane tulum aldım...hevesle kendimi kaybetmişim kız olduğunu öğrendiğim gün..
ama ben değişceğini düşünmüyom çünkü 17. hafatada söledi zaten dr..sonra 19 dada teyid etti..
ben nerden başlıyacağımı ne zmn başlıyacağımı bilemiom..
ama atşeölçer ve biberon u tutturduğuma sevindim:))
ben max. 3 aylıkken bırakcam, ben yokken mecbur anne sütüde olsa biberonla vercekler..
bende anneme güvenmem bu konularda ya..salla pata iş yapar annem, bilirim:)
annem bakacağı aylarda yazarım herşeyi eline verrim, herşeyi kendim akşamdan hazırlarım.
annem kayınvalidem dönüşümlü bakcaklar..
sende şanslısın bakanın olacak
ama ben yapamadım ya
yani anneme bıraktım beslenme işini
o da salladı aynen
nerde hazır var işine o geldi
emek verip yapmadı
hoş zaten zoraki yemek yapar sevmez pek
hiç bana çekmemişşşş
Arkadaşlar şu anda oğlum ilk kez kendini hissettirdi inanılmaz bir his gerçekten. Önce netbook göbeğime doğru dayalıydı bir balık kaydı sanki hemen çektim netbooku 1 dk sonrada 3-4 tane ardarda tekme geldi pıt pıt diye... Göbek deliğimin tam dört parmak altındaÇok mutluyuuuuuummmm
hadi gözün aydınnnn
seninde gözün aydın canımBende senin gibiyim ilk defa bugün net hissediyorum oğluşu Allahım gerçekten çok büyük bi mutluluk![]()
kızlar...
ultrasyondan 1 saat sonra sol tarafıma çook kötü bi sancı girdi...
yürümekte zorlandım yattım 20-30 dk dinlendikten sonra geçti...neydi o anlamadım,ultrasyon a ne zaman girsem sancım oluyor:26:
her seferinde olması ilginç
ilk çocugunda olmuşmuydu böyle bişey
ihmal etme canım
benim eşim yumurta bile kırmazcanım benim eşim ne yemekler yapar bi bilsen..
bakkala beni gönderir emme yemeğinde hasını yapar kuzum.
hafta sonu yoktu yemek yaptım arayıp tarif aldım düşün yani..
evet cnm ben 4+2 den buyana haftada 3 tane balık yersemde 2 tane içiyorum balık yağı
ilk başlarda iğrenç geliodu, içine balina kaçmış gibi oluyosun içtikten yrm saat sonra, ama sonra alışyosun.
ben rahatsız etmesin die hep gece yatarken içiom..o süreci minumuma indiriyorum kendimce:))
hıhhhhh..geldinmi sen..
dün yazdılarınızı okudum sen ve menzil kazana düştünüzzzzzzzzz
cnm ya şimdi ne desem boş yani..sen 3 aylık olunca bırak bebeği, sonrada kaşık dürt biberon dürt ağzına bilmom yani..anne sütünü içsinde nasıl içerse içsin.
şimdi çok prensipli anneler gibi konuşmak istemiom yani öle olmaz budur doğrusudur die..
ananne/babanne bakcak..artık onlar nasıl alıştırırsa..![]()
ben yoksa evde kahvaltı bile yapmaz
napacak bilmiyorum üzülüyorum bu haline
hastalık var diyorum ölüm var diyorum öğren azıcık yok hevesi falan
canım balık yağını doktorun mu verdi
bana bişey demedi
ama ben her hafta balık yemeye dikkat ediyorum
içmek gerek mi ki ya
ah ah ne güzelbenim annem erkek arkadaş olayını duysa sallandırırdı beni bi yerlerden, evlenme kararımı söleyene kadar karnım ağrıdı, zati ben sölemedim organizasyon yaptık arkadaşım söledi
sen bile bile lades olmuşun, ben de bula bula babamın aynısını buldum. abilerim bazen diyoki nerden buldun babama bu kadar benzeyeni
eşim eve 2 saat geç gelse ortalığı ayağa kaldırırım bensiz gezemezsin diye, ama kendim arkadaşlarımla bi cafede buluşur saatlerce oturur eve de gece yarısından sonra gelirim çıtı çıkmaz![]()
şanslısın eşin anlayışlıysa
ben eşimden sonra gelmem ama komşuya falan gittiysem geçiktiysem seyret laf çarpmalarınıehhh insanlar çeşit çeşit
sen gece yarısı eve gelirsin bişi demez,benimkide gelince beni evde bulmak için yanına anahtar almaz...ama kendiside eve 1 saat geç gelmez..biz böyle mutluyuz walla,alıştık artık 5 senedir o bana ben ona mutluyuzz![]()