• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bence daha erken bebek arabası için.. belki daha iyileri daha yenileri çıkar bahara doğru, o zaman alırız die düşünüyorum..

slm kızlar ,okuldan yeni geldim çok yoruldum :( ya doktor bana 15 te erkek dedi ama değişeilir demek ki ,az önce kimdi hatırlamıyorum ama erkek dedikten sonra kız demişler:)bende çok isiyodum kız ,ihtimal var demek ki. bu hafta doktora tekrar sorcam.

kızlar bebek arabası beşik filan aldınız mı daha erken diye düşünüyorum bir taraftanda içim gidiyo:25:

henüz almadık ama karar verdik ne alcamıza..ocakdan sonra alcam ben bi çok şeyi.
bebeconfortun loola die bi ürünü var onu alcaz puset olarak..Creatis oto koltuğuyla birlikte kullanılabiliyor..o oto koltuğu pusete monte edilebilio...ikisini alcaz travel set olarak..

kızlar doktora gidip güzel haberlerle dönen annişler gözünün aydın canlarım..maşalah bebişlerimize :nazar::nazar:
bende kocişime pasta yaptım komşumu vardı onu uğurladım anca geçtim pcnin başına..birazdanda pazara gidecem:1:
bu aradaa ben detaylı ultrason fiyatını sordum alanya başkent üniversitesi hastanesine emekli sandığına 30 milyonmuş bana baya bi ucuz geldi sizin dediğiniz fiyatlardan sonra :1::1:

beşiktede 70*130 yada 60*120 olan mobilya beşiklerden alcam..boyutuna yatak odamda çıkacak yere göre karar vercem..ama mobilya beşik olmasına karar verebildim..sallanırmı alim sabitmi alim ona karar veremedim ama gidip geliom kafa olarak...

slm kızlar ,okuldan yeni geldim çok yoruldum :( ya doktor bana 15 te erkek dedi ama değişeilir demek ki ,az önce kimdi hatırlamıyorum ama erkek dedikten sonra kız demişler:)bende çok isiyodum kız ,ihtimal var demek ki. bu hafta doktora tekrar sorcam.

aslında erkek diyince değişme ihtimali az die biliyorum ama.. biz de kız çok istiyoduk, herşeyi denemiştim kız için ama işte Allahın dediği oluyo, biz ne zaman gitsek doktor %100 erkek dedi.. o yüzden ayrıntılıda da erkek çıkacak biliyorum, zaten resmini bile çekip verdi..

ay ben liste gönderecektim sizeee:17::17:
hep unuttum evde bugün sabah aldım getirdim ama şimdi de yazmayı unutmuşum..
teker teker yazıyorum..
banyo havlusu
banyo termometresi
banyo küveti
filesi süngeri
şampuan bakım ürünü vs.

uyku seti
yorgan
nevresim takımı
yedek çarşaf -yastık kılıfı
yastık
güvenli yan yatış yastığı
termometre

süt pompası
mama kaşığı
biberon
emzik ve zinciri
burun aspiratörü
tırnak makası
tarak fırça seti

bebefon
buhar makinesi
puset ana kucağı beşik vs yazmaya bile gerek yok sanırım:33:
ağız mendili
bebek deterjanı
70 derece alkol ya da batikon.. göbeği düşünce mi ne lazım oluyormuş

göğüs pedi
göğüs kremi
emzirme örtüsü
emzirme sütyeni atleti vs..

benim listemde bunlar var..:54:

şimdilik kesin gibi tabloya yazın değiştirirsek yine söylerim.bende geçen hafta gittim doktora 19:+3 dük 22 cm 314 grmış prensesim sürekli tekmeliyo beni.3 lü sonucumuzda iyi çıktı bugün çok şükür bi sıkıntı yok tek sıkıntımız benim bel fıtığım var çok ağrım oluyo:2:

bakım ürünlerine bakıorum..google yazdım en çok tercih edilen marka die..

kadınlar genelde hatta çoğunlukla sebamed dimişler...sebamed çok fazla önerilmiş.
sebamed den sonra mustela+chicco gelio...sonrasında nivea..
biz burda dalin didik ama dalin önerisi yok denecek kadar az..

petuş teyzesi teşekkür ederimm
kk bayansu canım ben doktora gittiğimde 16+6 ydı sen gittiğinde sanırım 19.haftandamıydın.
doktor bana hatasına göre gelişimi biraz daha önde dedi
sanırım bizimki upuzun gene babaya cekcek boyu
20.haftanın son günü bugün,dime ondan farkettii:26:
oyy maşallah iyi besleniyor demek ki gelişimi değişik değişik benimki de 20 cm 340 gr. Haftalık aralığında verilen kilo ve cm arasında ise bence hiç endişelenme
evett aslında her bebek farklı gelişiyor ama genelde 3kg doğuyorlar sanırım:1:
bayansu çokk sağol tatlımmm..
senin bebikinin maşallahı varmış.. tosun olacak tosun.. benim kızımın kilosu 300 gr. çıktı.. minnak galiba
benim kızımın senin kızından 55g fazlası var şekerimm...neyse büyüyünce diet yaparr:1:
ama seninkiyle aynı hemen hemen çünkü bana doktor bu defada 10nisan doğumun dedi seninki 15 nisan dimi 1 hafta oynuyodur aramızda :24:
henüz almadık ama karar verdik ne alcamıza..ocakdan sonra alcam ben bi çok şeyi.
bebeconfortun loola die bi ürünü var onu alcaz puset olarak..Creatis oto koltuğuyla birlikte kullanılabiliyor..o oto koltuğu pusete monte edilebilio...ikisini alcaz travel set olarak..

bende ocaktan sonra başlıcammmm:29:

kızlar merhabalar
biz geldik doktordan herşey yolunda çok şükür
arada kasıklarımda ağrı oluyor diye doktor haftada bir olmak üzere
iğne verdi riske atmayalım dedii
bizde magnezyum ve balık hapına başladık çünkü balık pek yiyemiyorum
tetenoz aşımızda olduk 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak
biz şehir dışına çıkabileceğimizi umuryorken doktor alışveriş için olmaz dedi
anca ziyarete eve gidebilirsiniz dedi şimdilik bu kadar

bide bence sitede yiyeceklerden bahsetmemek gerek diye düşünüyorum
hepimiz hamileyiz ve canımız çekebilir ve o an ulaşamayabiliriz
geçmişide okudum da biraz sonra vazgeçtim okumaktann

bebişim 18 haftalık oldu teyzeleri hemde erkekmiş cinsiyeti kızda olsa çok mutlu olurduk aslında ama o benim minik aşkım olduuu
Yalnız bir sorunumuz var hala hareketlerini hissedemiyorum bi sorun mu var acaba yarın doktora gidicem üçlü test için meraktayım hayırlısı inşALLAH...

hiho...biz eşimle resmine bakıp bakıp biz yaptık dioruz..o silikonlu gibi dudakları bizi bizden alıo..biz yaptıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:46::46::46::46:

Petuş bu kadar yakından detaylıda mı baktınız?
Ya ben istiyorum yakından görmeyi çok heyecanlı düşününce gözlerim doluyor ben koparım heralde bu kadar yakından görünce neler hissettiniz?

kızlar merhabalar
biz geldik doktordan herşey yolunda çok şükür
arada kasıklarımda ağrı oluyor diye doktor haftada bir olmak üzere
iğne verdi riske atmayalım dedii
bizde magnezyum ve balık hapına başladık çünkü balık pek yiyemiyorum
tetenoz aşımızda olduk 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak
biz şehir dışına çıkabileceğimizi umuryorken doktor alışveriş için olmaz dedi
anca ziyarete eve gidebilirsiniz dedi şimdilik bu kadar

bide bence sitede yiyeceklerden bahsetmemek gerek diye düşünüyorum
hepimiz hamileyiz ve canımız çekebilir ve o an ulaşamayabiliriz
geçmişide okudum da biraz sonra vazgeçtim okumaktann

ooo gözün aydın canımmm...bende geçen bi niyetlendim tetanoz aşısı için sonra doktorum gerek yok dedi..canıma minnett:32:
zaten burdaki sağlık ocağınıda hiçç sevmiyorum olmıcam aşı fln..oğlumda da olmamıştım noldu yanee:63:

aslında erkek diyince değişme ihtimali az die biliyorum ama.. biz de kız çok istiyoduk, herşeyi denemiştim kız için ama işte Allahın dediği oluyo, biz ne zaman gitsek doktor %100 erkek dedi.. o yüzden ayrıntılıda da erkek çıkacak biliyorum, zaten resmini bile çekip verdi..

hayırlı ve sağlıklı olsun be canlar en önemlisi bu... Hayırlı evladın kızı da var erkeği de... Allah kucağımıza dertsiz tasasız almayı nasip etsin...

Back
X