Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebek arabası beşik filan aldınız mı daha erken diye düşünüyorum bir taraftanda içim gidiyo![]()
slm kızlar ,okuldan yeni geldim çok yoruldumya doktor bana 15 te erkek dedi ama değişeilir demek ki ,az önce kimdi hatırlamıyorum ama erkek dedikten sonra kız demişler:)bende çok isiyodum kız ,ihtimal var demek ki. bu hafta doktora tekrar sorcam.
kızlar bebek arabası beşik filan aldınız mı daha erken diye düşünüyorum bir taraftanda içim gidiyo![]()
ya öyle demeyin
evladın kızı erkeği olmaz....
hepsi güzel
hepsi müthiş onların
hepsi bizim mucizelerimiz
....
![]()
hiho...biz eşimle resmine bakıp bakıp biz yaptık dioruz..o silikonlu gibi dudakları bizi bizden alıo..biz yaptıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
şimdilik kesin gibi tabloya yazın değiştirirsek yine söylerim.bende geçen hafta gittim doktora 19:+3 dük 22 cm 314 grmış prensesim sürekli tekmeliyo beni.3 lü sonucumuzda iyi çıktı bugün çok şükür bi sıkıntı yok tek sıkıntımız benim bel fıtığım var çok ağrım oluyo:2:
bakım ürünlerine bakıorum..google yazdım en çok tercih edilen marka die..
kadınlar genelde hatta çoğunlukla sebamed dimişler...sebamed çok fazla önerilmiş.
sebamed den sonra mustela+chicco gelio...sonrasında nivea..
biz burda dalin didik ama dalin önerisi yok denecek kadar az..
20.haftanın son günü bugün,dime ondan farkettii:26:petuş teyzesi teşekkür ederimm
kk bayansu canım ben doktora gittiğimde 16+6 ydı sen gittiğinde sanırım 19.haftandamıydın.
doktor bana hatasına göre gelişimi biraz daha önde dedi
sanırım bizimki upuzun gene babaya cekcek boyu
evett aslında her bebek farklı gelişiyor ama genelde 3kg doğuyorlar sanırımoyy maşallah iyi besleniyor demek ki gelişimi değişik değişik benimki de 20 cm 340 gr. Haftalık aralığında verilen kilo ve cm arasında ise bence hiç endişelenme
benim kızımın senin kızından 55g fazlası var şekerimm...neyse büyüyünce diet yaparrbayansu çokk sağol tatlımmm..
senin bebikinin maşallahı varmış.. tosun olacak tosun.. benim kızımın kilosu 300 gr. çıktı.. minnak galiba
henüz almadık ama karar verdik ne alcamıza..ocakdan sonra alcam ben bi çok şeyi.
bebeconfortun loola die bi ürünü var onu alcaz puset olarak..Creatis oto koltuğuyla birlikte kullanılabiliyor..o oto koltuğu pusete monte edilebilio...ikisini alcaz travel set olarak..
hiho...biz eşimle resmine bakıp bakıp biz yaptık dioruz..o silikonlu gibi dudakları bizi bizden alıo..biz yaptıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
kızlar merhabalar
biz geldik doktordan herşey yolunda çok şükür
arada kasıklarımda ağrı oluyor diye doktor haftada bir olmak üzere
iğne verdi riske atmayalım dedii
bizde magnezyum ve balık hapına başladık çünkü balık pek yiyemiyorum
tetenoz aşımızda olduk 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak
biz şehir dışına çıkabileceğimizi umuryorken doktor alışveriş için olmaz dedi
anca ziyarete eve gidebilirsiniz dedi şimdilik bu kadar
bide bence sitede yiyeceklerden bahsetmemek gerek diye düşünüyorum
hepimiz hamileyiz ve canımız çekebilir ve o an ulaşamayabiliriz
geçmişide okudum da biraz sonra vazgeçtim okumaktann
aslında erkek diyince değişme ihtimali az die biliyorum ama.. biz de kız çok istiyoduk, herşeyi denemiştim kız için ama işte Allahın dediği oluyo, biz ne zaman gitsek doktor %100 erkek dedi.. o yüzden ayrıntılıda da erkek çıkacak biliyorum, zaten resmini bile çekip verdi..