Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev gadinlari evde nassı vakit gecirioki....
Sbh 7 de uyandım....esimi uğurladım...kahvaltımı yaptım..
Mutfağı toparladım..bulaşık mak. Çalıştırdım, makinaya çamaşır attım...
Acıkdım yine...
Ekmek arası yaptım..
2 tane saçma tv programı izledim..
Saat daha 11 bile değil..
Dinlenmeyi bilmiyorum sanırım ben..evin icinde toplasan 1 km denk gelecek kadar gidip gelmisimdir...nasil
dinlenilirki...yatiorumda..ama ama ama yani![]()
çok geçmiş olsun yat dinlen kıpraşma erafta, şebnem'e gelince eşime söyleyemedim bile ağzımdan çıkmadı çıkamadı o laf, söylemek bu kadar zorsa yaşamak... allah sabrını verir inş, cennette bi bebeği oldu...Gunaydinlar kızlar..
Once kendimden hbr verim idrar yolu iltihabı olmuşum..evdeyim bugün istirahatteyim...hastanemde başka bı Dr baktı..adam kızdı 2 gündür bu ağrıyı cekiyonda naptin geçmesi için diye..hiçbisi dedim..aferin dedi...sen daha tam farkedememissin ama hamilesin dedi iskolikmisin sen dedi...önceliğin bebek olmalı ağrın var niye hala ise gidion dedi...neysee özetle antibiyotik kullanıyorum..sevgili Dr um birgulude değiştirdim bu abiye gidcem bundan sonra...cok ilgilendi..zaten yağmuru gördüm bütün ağrım bitti...cok büyümüş..kilosunu Soylucem ama masallah diyin kuzuma...454 gr olmuş kuzum benim..masallah benim kuzuma...Dr a arada kalbindeki lekeyi sordum o ne demek die..ne lekesi dedi..anlattım dedim Dr um böyle böyle dedi die...dedi gördün bende detaylı baktım bebek cok sağlıklı leke vs. Görmedim ben dedi..yrn detaylimiz var oncesinde moral oldu gercekten...
Bunun dısında cok üzüldüm aksamdan Buyana...forumda şebnemmm nickli bı arkadasımız vardı..21.haftada bebeğini kaybetti...kuzumuzun kalbi Durmuş dün detaylı ultrasonda söylemiş Dr..bugün alınacakmış bebek...sebnemm dua etmemizi istemişti face de...face de olmayanlarında bilgisine...dua edelim şebnem için kızlar...
Evdeyim...bu pc den cok seri yazamiyorum..ama okurum ara ara girerim...guzel hbr ler veremedim bu sbh ama umarım guzel haberler alırız ilerleyen saatlerde..ii bı gun olması dileğiyle...
en sevdiğim duayı ediyorum, allah emzirmeyi de nasip etsin
sana en iyisi örgü, dr dinlen derken evde iş yap demek istememiştir, hem biz hafta olarak ileride olduğumuzdan bizim bebikolar artık işitme yetisine sahip, otur kızınla sohbet et. ben bi garip oluyom beceremiyom ama tavsiye etmesi kolayEv gadinlari evde nassı vakit gecirioki....
Acıkdım yine...
Ekmek arası yaptım..
Dinlenmeyi bilmiyorum sanırım ben..evin icinde toplasan 1 km denk gelecek kadar gidip gelmisimdir...nasil
Acıkdım yine...
Ekmek arası yaptım..
Acıkdım yine...
Ekmek arası yaptım..
Acıkdım yine...
Ekmek arası yaptım..
Bugün 22. Haftaya girdik...22. Haftada artık nerdeyse bütün sesleri duyabilyomus...
10 gündür falan konuşmaya calisom ama cok beceremiyom..
Babamiz cok guzel konusyo kiskaniom onu...
O konusunca bende konusyom o yanmdayken öle kızım böle yagmur die basliyozz..ama babamiz yokken bende beceremiom cok..
Battaniye linki attı biraz once biri...başladım bile bı modele aksama biter sanırım...
Gunaydinlar kızlar..
Once kendimden hbr verim idrar yolu iltihabı olmuşum..evdeyim bugün istirahatteyim...hastanemde başka bı Dr baktı..adam kızdı 2 gündür bu ağrıyı cekiyonda naptin geçmesi için diye..hiçbisi dedim..aferin dedi...sen daha tam farkedememissin ama hamilesin dedi iskolikmisin sen dedi...önceliğin bebek olmalı ağrın var niye hala ise gidion dedi...neysee özetle antibiyotik kullanıyorum..sevgili Dr um birgulude değiştirdim bu abiye gidcem bundan sonra...cok ilgilendi..zaten yağmuru gördüm bütün ağrım bitti...cok büyümüş..kilosunu Soylucem ama masallah diyin kuzuma...454 gr olmuş kuzum benim..masallah benim kuzuma...Dr a arada kalbindeki lekeyi sordum o ne demek die..ne lekesi dedi..anlattım dedim Dr um böyle böyle dedi die...dedi gördün bende detaylı baktım bebek cok sağlıklı leke vs. Görmedim ben dedi..yrn detaylimiz var oncesinde moral oldu gercekten...
Bunun dısında cok üzüldüm aksamdan Buyana...forumda şebnemmm nickli bı arkadasımız vardı..21.haftada bebeğini kaybetti...kuzumuzun kalbi Durmuş dün detaylı ultrasonda söylemiş Dr..bugün alınacakmış bebek...sebnemm dua etmemizi istemişti face de...face de olmayanlarında bilgisine...dua edelim şebnem için kızlar...
Evdeyim...bu pc den cok seri yazamiyorum..ama okurum ara ara girerim...guzel hbr ler veremedim bu sbh ama umarım guzel haberler alırız ilerleyen saatlerde..ii bı gun olması dileğiyle...
Ben doğumdan sonra bile sıkılmıştım bebek olduğu halde işe 1 hafta erken bile başladım
ama 2. de eminim sıkılmaya vaktim olmayacak zaten 1.ciyle uğraşmak zaten ap ayrı bir olay
mavilef
çok şanslısın sürekli kızını renkli görüyosun
biz im siyah beyaz malesef
çok tatlı maşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.htmleni doğan bebeişlere battaniye modelleri umarım işinize yarar
ya bende konuşamam heralde:26:
arada deniyim diyorum kızım falan diyorum sesim kısılıyo hemen
annem hep diyo. sürekli konuş kızınla diyo ama yok yapamıyom![]()
Gunaydinlar kızlar..
Gecen bı arkadaşda öle dedi..ise dönmek için can attım o donemde die...Ben doğumdan sonra bile sıkılmıştım bebek olduğu halde işe 1 hafta erken bile başladım
ama 2. de eminim sıkılmaya vaktim olmayacak zaten 1.ciyle uğraşmak zaten ap ayrı bir olay
mavilef
çok şanslısın sürekli kızını renkli görüyosun
biz im siyah beyaz malesef
çok tatlı maşallah
bilmom ya ben dinlenmeyi..uzun süre bisi yapanımı ben..film izlemeyi sevmiom...bu arada kahvaltınız birlikte 3. Kez yemeğimize yedim...menzilllllll çözdüm cnm isin sırrını:))alla alla yaaa![]()
meyve tabağı hazırla kendine.. ya da işte atıştırmalık.. aç bi film.. üzerine de bi battaniye çek.. uzan film izle.. alllah allaa..
dinlen demiş doktor sana.. istirahatin anlamını biliyon mu sen hıı biliyon mu..
ya bende konuşamam heralde:26:
arada deniyim diyorum kızım falan diyorum sesim kısılıyo hemen
annem hep diyo. sürekli konuş kızınla diyo ama yok yapamıyom![]()
petuşum geçmiş olsun canım,daha dün bi arkadaş idrar yolu enfeksiyonunun bebeğe zarar verebileceğinden bahsetmşti..Allah korusun zaten sebnem'e çoook üzüldüm gözlerim dolu dolu okudum geçmişi
mavilef maşallah bebeğine,şebnemin olayının üstüne senin bebeğide görünce açtım muslukları hemen
zaten bugün dokunsalar ağlayacağım çoook fena oldum çook Allah sabırlar versin![]()